Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22566
3.10.23 13:18
@Monchichik píše:
@markytka3 No a co je v tom za problém? Pokud by si jí nechtěl vzít a nechtěl s ní mít dítě, tak čas běží a ona by ho mohla mít s někým jiným…on věděl, že s ní chce být, ale nechtěla se mu zařizovat svatba a vyhovoval mu stav jaký byl…a to, že jsme o tom spolu mluvili nevidím jako problém…nevím o čem ty mluvíš se svými dětmi…já o všem…ty v tom někde vidíš nějaké nařizování…

Rozohodně si nemyslím, že si mu stála s pistolí u hlavy a nutila ho do svatby, to jsou zas jen představy místních :zed:
Pokud by si ji vzít nechtěl, tak si jí stejně nevezme. Pokud by ona nechtěla dítě za svobodna, odešla by sama. Pokud by se ona vdávat nechtěla, tak ho odmítne.
Podle mě si ho jen posunula v uvažování :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
3.10.23 13:18

@markytka3 No tak to máš ty…v pohodě…já bych zase nedala příjmení po něm…ale je to tvoje i moje volba…pro mě byla svatba priorita, protože já to tak mám…a první dítě se narodilo 9 měsíců po svatbě ;) na den přesně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.10.23 13:19
@markytka3 píše:
ty potrebujes mit na partnera paku? myslim, ze pokud chlap s ni mluvi takovymhle ponizujicim stylem, nebude to jen ve veci, co se tyka svatby, ale bude delat onuci ve vztahu celkove a je jen otazkou, kolik ona toho snese a pak je jen dobre, ze manzele nejsou.

Co to meleš a hlavně co mně do toho taháš? Jakou páku? Zakladatelka to sama prostě nedá. A mně - ať se ti to líbí nebo ne- přijde úplně normální, aby ho netchán vzal kolem ramen a vřele mu osvětlil, co si o jeho zacházení s jeho dcerou myslí. Nebo jiná autorita z rodiny nebo přátel. Já osobně, když už mně do toho zahrnuješ, bych takovému chlapovi dávno řekla nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
3.10.23 13:19
@Monchichik píše:
@markytka3 No a co je v tom za problém? Pokud by si jí nechtěl vzít a nechtěl s ní mít dítě, tak čas běží a ona by ho mohla mít s někým jiným…on věděl, že s ní chce být, ale nechtěla se mu zařizovat svatba a vyhovoval mu stav jaký byl…a to, že jsme o tom spolu mluvili nevidím jako problém…nevím o čem ty mluvíš se svými dětmi…já o všem…ty v tom někde vidíš nějaké nařizování…

Nevysvětlíš. Ona Markyt bude jedna z těch tchyní co budou synka navádět proti příležitostný snaše. A může se tady vykrucovat jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.10.23 13:20
@markytka3 píše:
takze neverila si sve vlastni vychove, musela jsi dospelemu chlapovi pripominat, co by mel delat?… on sam nevedel, ze je treba vztah posunout?… co by se stalo, kdyby te neuposlechli a poridili si dite mimo manzelstvi?…

Ty jsi příjemná jak osiny někde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.10.23 13:21
@Anna766 píše:
Nevysvětlíš. Ona Markyt bude jedna z těch tchyní co budou synka navádět proti příležitostný snaše. A může se tady vykrucovat jak chce.
:potlesk: :palec: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
3.10.23 13:23

@Kockazvysocan Byli u toho oba dva…mluvili o tom, že asi už by přemýšleli o dítěti a já se ptala, co svatba…mladá říkala, že by chtěla, ale nebyla požádána…tak jsem mu řekla, že by se teda měl už rozhodnout, jestli jí chce, ať si jí vezme nebo ať jí nechá jít, aby měla svatbu a dítě s někým jiným…já jsem věděla, že si jí vezme, zachránil jí život…jsou spojení víc než napořád :mrgreen:..on to v hlavě měl, ale prostě jak má na všechno dost času, tak říkal, že jo…někdy… ;)…jo, dělá tady z toho jako bych si ho předvolala a dala mu rozkaz :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.10.23 13:25
@Kockazvysocan píše:
Přesně tak. A pak se diví. :zed:
To dítě s příjmrním po otci už vůbec nechápu.
V tomhle jsem teda nekompromisní :pankac:

Já nevím, jestli jsem nekompromisní, ale vdávala jsem se ještě v době, kdy svatba byla přirozeným vyústěním vztahu, který klapal. Díky bohu za to! Kde se vzala ta nynější móda nebrat se, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
3.10.23 13:25

@markytka3 no já ti nevím…asi by musel klečet celé odpoledne na hrachu a nějaký další trest bych ještě dovymyslela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.10.23 13:26
@Monchichik píše:
@Kockazvysocan Byli u toho oba dva…mluvili o tom, že asi už by přemýšleli o dítěti a já se ptala, co svatba…mladá říkala, že by chtěla, ale nebyla požádána…tak jsem mu řekla, že by se teda měl už rozhodnout, jestli jí chce, ať si jí vezme nebo ať jí nechá jít, aby měla svatbu a dítě s někým jiným…já jsem věděla, že si jí vezme, zachránil jí život…jsou spojení víc než napořád :mrgreen:..on to v hlavě měl, ale prostě jak má na všechno dost času, tak říkal, že jo…někdy… ;)…jo, dělá tady z toho jako bych si ho předvolala a dala mu rozkaz :mrgreen: :mrgreen:
Řeklas mu to hezky :-). A markýta ať se z toho třeba osype :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
3.10.23 13:29

@jednoslunicko No hlavně jsem mu řekla, co jsem chtěla… :mrgreen: a co si o tom myslí někdo jiný je mi fakt úplně jedno… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
3.10.23 13:31

@jednoslunicko Já jsem se taky vdávala v době, kdy to prostě bylo normální…brali se všichni, nikdo spolu jen tak nežil…a když holka otěhotněla, o to byla svatba rychlejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.10.23 13:32
@Monchichik píše:
@Kockazvysocan Byli u toho oba dva…mluvili o tom, že asi už by přemýšleli o dítěti a já se ptala, co svatba…mladá říkala, že by chtěla, ale nebyla požádána...tak jsem mu řekla, že by se teda měl už rozhodnout, jestli jí chce, ať si jí vezme nebo ať jí nechá jít, aby měla svatbu a dítě s někým jiným…já jsem věděla, že si jí vezme, zachránil jí život…jsou spojení víc než napořád :mrgreen:..on to v hlavě měl, ale prostě jak má na všechno dost času, tak říkal, že jo…někdy… ;)…jo, dělá tady z toho jako bych si ho předvolala a dala mu rozkaz :mrgreen: :mrgreen:

Amen :kytka:

Nemám problém to taky takhle říct a důrazně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
3.10.23 13:32

@Anna766 Tak u nás to je tak, že já držím se snachou a synovo tchyně zase s ním :mrgreen: navíc tím, že jí zachránil život, ho z piedestalu nemůže shodit vůbec nic… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.10.23 13:34
@jednoslunicko píše:
Já nevím, jestli jsem nekompromisní, ale vdávala jsem se ještě v době, kdy svatba byla přirozeným vyústěním vztahu, který klapal. Díky bohu za to! Kde se vzala ta nynější móda nebrat se, to nevím.

Já taky, ale tu modu nechápu ani ted a asi nikdy nepochopím. A upřímně, těm dámám, co tolik propagují mateřství bez svatby, moc nevěřím, že nikdy svatbu nechtěly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí