Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4789
3.10.23 13:35
@Monchichik píše:
@jednoslunicko No hlavně jsem mu řekla, co jsem chtěla… :mrgreen: a co si o tom myslí někdo jiný je mi fakt úplně jedno… ;)

No přesně - zase my matky a tchýně nemusíme mlčet úplně ke všemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.10.23 13:37
@Kockazvysocan píše:
Já taky, ale tu modu nechápu ani ted a asi nikdy nepochopím. A upřímně, těm dámám, co tolik propagují mateřství bez svatby, moc nevěřím, že nikdy svatbu nechtěly. :nevim:

Tak to máme stejně. Neznám samozřejmě všechny „nevdané“ matky, ale ty, co znám, těm to nevěřím ani za mák. A ti jejich machři jsou na koni jen proto, že jim to bylo dovoleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
3.10.23 13:51
@Kockazvysocan píše:
Já taky, ale tu modu nechápu ani ted a asi nikdy nepochopím. A upřímně, těm dámám, co tolik propagují mateřství bez svatby, moc nevěřím, že nikdy svatbu nechtěly. :nevim:

Já svadbu nikdy nechtěla, resp. vysloveně nechtěla od útlého dětství. Ale co bude s dětmi jsem taky neřešila, dlouho nebyli na pořadu dne. Nakonec byla svadba až po 8 letech vztahu, z dost pragmatických důvodů. Což mi bývá někdy vyčteno i teď. Manžel měl pocit, že jsem ho doopravdy nemilovala, když jsem si ho nechtěla vzít. Děti byli až po svadbě - ale když se na to kouknu retrospektivně, děti bez manželství bych nechtěla a vidím to teď jinak. Kdyby téma dětí přišlo dřív, absolutně nevím, jak bych k tomu přistupovala :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
34322
3.10.23 14:02
@markytka3 píše:
v nekterych pripadech ano, ale myslim si, ze svatba tim okamzikem neni, teda alespon z meho pohledu. byt dostrkan do svatby :nevim:… at matkou ci okolim, me je to v podstate sumak, jen me udivuje, jak jsou nektere zde svatbou posedle…

Ale ne „dostrkan“ prece.
Uplne prehnane reagujes. Jako bys byla az uzkostne hakliva na cokoliv, co by se mohlo jen trosku tvarit jako tvoje „ohrozeni“ ci co.

Pokud nekomu sdelim svuj nazor na to, co dela, tak ho prece nikam netlacim, jen mu pohledem zvenku pomaham uvedomit si nektere skutecnosti.

Ona mu dala informaci o tom, ze kdyz zije se zenou, kterou miluje a chce s ni deti, tak by bylo fer si ji vzit.
To neni tak, ze on by si ji vzit nechtel, ale jenom si treba neuvedomil, ze by to chtelo. Nema kolem sebe priklady, neni na to spolecensky tlak, zena o tom nemluvila… atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18640
3.10.23 14:03
@jednoslunicko píše:
Hele, tebe já už tu tiše pozoruju delší dobu :lol: Ty máš absolutně brilantní argumenty :srdce:. Kdežto mně docvakne, co jsem měla říct, tak za týden. :D

Tak já jsem taky přes písmenka chytrá jak rádio :nevim: :lol: a nad cizím se přemýšlí lip než nad svým životním bordelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.10.23 14:15

Jestli si tuhle diskuzi přečte nějaký svobodný chlapec, který někdy uvažoval o svatbě, tak ho do chomoutu nikdo nedostane ani párem volů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148663
3.10.23 14:20
@Monchichik píše:
@Anna766 Tak u nás to je tak, že já držím se snachou a synovo tchyně zase s ním :mrgreen: navíc tím, že jí zachránil život, ho z piedestalu nemůže shodit vůbec nic… :mrgreen:

On jí opravdu zachránil život?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
3.10.23 14:23
@terien píše:
Jestli si tuhle diskuzi přečte nějaký svobodný chlapec, který někdy uvažoval o svatbě, tak ho do chomoutu nikdo nedostane ani párem volů :lol:

Přesně. Vždycky, když už jsem nalomený, nějaká podobná diskuze mě probere a vrátí zpět na zem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148663
3.10.23 14:29
@terien píše:
Jestli si tuhle diskuzi přečte nějaký svobodný chlapec, který někdy uvažoval o svatbě, tak ho do chomoutu nikdo nedostane ani párem volů :lol:

Blbost. Buď svatbu chce a ožení se, nebo nechce a neožení se. To jen ženský jsou odsuzovaný ze všech stran. Chce se vdát, mít stejné jméno jako děti a muž, je vdavekchtivá zoufalka. Když není vdaná, je zoufalka taky, protože je to stejně její vina když dala chlapovi všechno zadarmo a ted to teda má, dobře jí tak. Když není vdaná a děti mají její příjmení, je to tuplovaná zoufalka která to udělala chlapovi naschvál, aby se mu pomstila za to, že si ji nevzal.
Zapomněla jsem na něco? Zapomněla, podle markytky jsou všechny ženy co žijou v dlouhodobém manželství stejně zoufalky, protože určitě a jistojistě žijou v toxickém vztahu, protože neumí žít samy a musí na někom viset.
Teď už by to mohlo být všechno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.10.23 14:33
@Anna766 píše:
Blbost. Buď svatbu chce a ožení se, nebo nechce a neožení se. To jen ženský jsou odsuzovaný ze všech stran. Chce se vdát, mít stejné jméno jako děti a muž, je vdavekchtivá zoufalka. Když není vdaná, je zoufalka taky, protože je to stejně její vina když dala chlapovi všechno zadarmo a ted to teda má, dobře jí tak. Když není vdaná a děti mají její příjmení, je to tuplovaná zoufalka která to udělala chlapovi naschvál, aby se mu pomstila za to, že si ji nevzal.
Zapomněla jsem na něco? Zapomněla, podle markytky jsou všechny ženy co žijou v dlouhodobém manželství stejně zoufalky, protože určitě a jistojistě žijou v toxickém vztahu, protože neumí žít samy a musí na někom viset.
Teď už by to mohlo být všechno. ;)

Když myslíš.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148663
3.10.23 14:38
@zoidberg píše:
Přesně. Vždycky, když už jsem nalomený, nějaká podobná diskuze mě probere a vrátí zpět na zem :mrgreen:

Ale vždyť kecáš, stejně jako ti mužici z diskuze. Kdybys chtěl, oženil ses dávno. Nechceš. Tvoje věc, tvoje právo. Jen ty kecy okolo jsou trapný.

Příspěvek upraven 03.10.23 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148663
3.10.23 14:38
@terien píše:
Když myslíš.. :nevim:
Čtu místní diskuze ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.10.23 14:47
@Anna766 píše: Čtu místní diskuze ;)

Já právě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
3.10.23 14:47
@Anna766 píše:
Ale vždyť kecáš, stejně jako ti mužici z diskuze. Kdybys chtěl, oženil ses dávno. Nechceš. Tvoje věc, tvoje právo. Jen ty kecy okolo jsou trapný.Příspěvek upraven 03.10.23 v 14:39

Zapomněla jsi na jednu důležitou věc, na toto rozhodnutí musí být dva. Takže nejde jen o to, co chci já. Ale dejme tomu, že by to bylo takto jednostranné, tak i lidské touhy jsou v čase proměnné, navíc při změně vstupních parametrů, čímž tyto diskuze bezpochyby jsou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148663
3.10.23 14:52
@zoidberg píše:
Zapomněla jsi na jednu důležitou věc, na toto rozhodnutí musí být dva. Takže nejde jen o to, co chci já. Ale dejme tomu, že by to bylo takto jednostranné, tak i lidské touhy jsou v čase proměnné, navíc při změně vstupních parametrů, čímž tyto diskuze bezpochyby jsou ;)

Pokud, jak sám píšeš o svatbě údajně uvažuješ, tak máš k tomu toho druhého kdo o to stojí. Jinak nechápu tvé sdělení, to si jaksi protiřečíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí