Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148641
3.10.23 14:53
@terien píše:
Já právě taky.

Tak máš velké mezery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.10.23 14:55
@markytka3 píše:
a cetla jsi, jak to ona podala? tohle mi teda neprijde jako promlouvani do duse spis jako befel, pres ktery nejede vlak. ("Tak jsem řekla, že buď chce jí, miluje jí a vezme si jí nebo ať jí nechá jít. Dítě si s přítelkyní dělat nebude…to u nás v rodině neexistuje "). navic, v tomhle veku by dospely chlap uz mel mit svuj rozum a ne poslouchat, co mu nakaze mama. (ja jen doufam, ze me v hlave nepreskoci a svym detem se takto sr.at do zivota nebudu) :nevim: me osobne by hodne mrzelo a asi bych to neprekousla, kdyby meho partnera mati musela takto popostrkavat, ze to rozhodnuti neni z jeho hlavy, ale z hlavy jeho matinky :nevim:Příspěvek upraven 03.10.23 v 12:03

Ano četla a ty jsi asi nepochopila, jak byla moje reakce myšlená :kytka: Kdyby nechtěl, nevezme si jí a díky postrčení od mamky se posunuli dál, takže si myslím, že tu její radu nakonec ocenili všichni zúčastnění, když čtu, co se tu psalo dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.10.23 14:55
@Anna766 píše:
Tak máš velké mezery.

Dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
3.10.23 14:59

@Anna766 Jo, zachránil…nebýt jeho, není tady…souhrou šťastných okolností byl ještě doma, kdy jí vypovědělo srdce a prostě padla a konec…11 minut jí masíroval srdce, tak dlouho trvalo než přijela záchranka…ještě, že má výcvik, umí to a má fakt sílu…naskočila až po pátém výboji…ale mozek bez kyslíku naštěstí nezůstal a je bez následků…její rodiče už vděčnější ani být nemůžou…mají jen jí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148641
3.10.23 15:01
@Monchichik píše:
@Anna766 Jo, zachránil…nebýt jeho, není tady…souhrou šťastných okolností byl ještě doma, kdy jí vypovědělo srdce a prostě padla a konec…11 minut jí masíroval srdce, tak dlouho trvalo než přijela záchranka…ještě, že má výcvik, umí to a má fakt sílu…naskočila až po pátém výboji…ale mozek bez kyslíku naštěstí nezůstal a je bez následků…její rodiče už vděčnější ani být nemůžou…mají jen jí…

To je úžasný, to je frajer :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11194
3.10.23 15:04
@Monchichik píše:
@Anna766 Jo, zachránil…nebýt jeho, není tady…souhrou šťastných okolností byl ještě doma, kdy jí vypovědělo srdce a prostě padla a konec…11 minut jí masíroval srdce, tak dlouho trvalo než přijela záchranka…ještě, že má výcvik, umí to a má fakt sílu…naskočila až po pátém výboji…ale mozek bez kyslíku naštěstí nezůstal a je bez následků…její rodiče už vděčnější ani být nemůžou…mají jen jí…
Úplně mi přeběhl mráz po zádech :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
3.10.23 15:08

@Anna766 To ráno chtěl jet do práce na kole…rozmyslel si to…byl by šel o něco dřív než se to stalo…to už by jí jen večer našel…no když mi pak řekl, že jí oživoval 11 minut, tak jsem myslela, že je to stejně konec, že to nedá…ale dala… :srdce: takže je to osud a mají to až na věky věků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148641
3.10.23 15:17
@Monchichik píše:
@Anna766 To ráno chtěl jet do práce na kole…rozmyslel si to…byl by šel o něco dřív než se to stalo…to už by jí jen večer našel…no když mi pak řekl, že jí oživoval 11 minut, tak jsem myslela, že je to stejně konec, že to nedá…ale dala… :srdce: takže je to osud a mají to až na věky věků :mrgreen:

Jak píše @jita22 mráz po zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.10.23 15:32
@Monchichik píše:
@Anna766 To ráno chtěl jet do práce na kole…rozmyslel si to…byl by šel o něco dřív než se to stalo…to už by jí jen večer našel…no když mi pak řekl, že jí oživoval 11 minut, tak jsem myslela, že je to stejně konec, že to nedá…ale dala… :srdce: takže je to osud a mají to až na věky věků :mrgreen:

Zivot je o stesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
3.10.23 15:38

@Lucie_Sx to je…a já už věřím i na to, že vše je jak má být…prostě osud…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.10.23 16:30
@Monchichik píše:
@Lucie_Sx to je…a já už věřím i na to, že vše je jak má být…prostě osud…

Neco mezi nebem a zemi :srdce:. Netusim, jak moc bych byla vdecna nekomu, kdo by mi zachranil dite - tedy lip receno, kam az by ta vdecnost sahala :srdce: :srdce: :srdce:. Muz mel loni nehodu, kamion mu vjel na dalnici do pruhu, jak se tomu snazil vyhnout, tak se rozhoupalo auto s nalozenym vozikem a vyletel ven z dalnice. Par aut za nim jeli hasici, okamzite byli u nej… a on vylezl z auta bez jedineho skrabnuti. Nikdo nechapal a ja si dodnes neumim predstavit, ze by tu nebyl. Proste andel strazny je. A to hovado kamionacky ujelo v dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.10.23 16:32
@Monchichik píše:
@Lucie_Sx to je…a já už věřím i na to, že vše je jak má být…prostě osud…

Taky myslim spis na ten osud. Verim, ze jednou se dozvime, proc se veci staly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
3.10.23 16:46

@jednoslunicko Tak to byl taky zázrak :srdce:…jo, tchánovci by ho měli rádi i tak, jsou to moc fajn lidi ;)… ale tohle jejich vztah ještě povýšilo…taky si to neumím představit, jaký by to byl pocit, že mi někdo takhle zachrání dítě…a hlavně, že byl v tu chvíli tam kde měl být…a že to byl zrovna on, protože já bych tu masáž srdce nedala tak dlouho…ani z poloviny ne…na to prostě tu sílu nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.10.23 18:34
@jednoslunicko píše:
Neco mezi nebem a zemi :srdce:. Netusim, jak moc bych byla vdecna nekomu, kdo by mi zachranil dite - tedy lip receno, kam az by ta vdecnost sahala :srdce: :srdce: :srdce:. Muz mel loni nehodu, kamion mu vjel na dalnici do pruhu, jak se tomu snazil vyhnout, tak se rozhoupalo auto s nalozenym vozikem a vyletel ven z dalnice. Par aut za nim jeli hasici, okamzite byli u nej… a on vylezl z auta bez jedineho skrabnuti. Nikdo nechapal a ja si dodnes neumim predstavit, ze by tu nebyl. Proste andel strazny je. A to hovado kamionacky ujelo v dal.

Me fascinuje, jak ve spouste takovych pripadu (kdy se fakt neco stane) zrovna jde kolem doktor nebo hasic nebo proste nekdo, kdo pomuze…

Ja takhle jednou jela pro deti do skoly a na parkovisti me upozornil kolemjdouci tatinek, ze mam pichle kolo, a shodou nahod to byl mechanik, co dela v pneuservisu, a mel v aute vercajk…
To nevymyslis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20323
3.10.23 19:17

@Karamba 2020-ptát se nebudu, mě ale vždy dostane ta negativní odpověď, totrapné okecávání a vždy mě to rozbrečí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí