Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1497
15.2.14 22:24

Já si jako chlap občas připadám. Mám chlapa šílenýho uklízeče a puntičkáře přestýlá po mě i postel tak si říkám jestli když to máme tak obrácené jesly bych ho o ruku neměla požádat já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
15.2.14 22:25

@terinka4444 to bych asi nedokázala udělat stačí když mu nechci dovolit aby se jmenoval křestním po něm :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 22:26

@hanka.br. Dnes jsem to vzdala a s pláčem jsem odešla do ložnice a zamkla se…
Spí na gauči..
Přemýšlím, jestli vůbec chci prstýnek, když je to pro něj takový problém, vždyt je to jen prstýnek, já nevidím problém…
Asi se na to vykašlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.2.14 22:27
@pazzy píše:
@terinka4444 to bych asi nedokázala udělat stačí když mu nechci dovolit aby se jmenoval křestním po něm :oops:

no vidíš a on ti může dělat to, že se dítě nebude jmenovat stejně jako ty? Děláme si to všechno samy, stavíme je do role těch, co rozhodují a nás do role těch, co se podřizují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 22:29

@ivonnet No jo ale požádal tě…
Takže víš, že by to udělal znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 22:30

A vlastně ještě jedno - když jsem mu řekla, že ho požádám já, řekl že řekne ne… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.2.14 22:31

@Handulka14 Hani, nemusíš to hned hrotit, ale chápu, že tě to mrzí. Ono asi nejde jen o ten prstýnek, spíš celkově o tom, jak tvůj partner přistupuje k tobě, k tvým přáním a k vážnosti vašeho vztahu. Na tvém místě bych si opravdu dobře rozmyslela, jestli s ním mít dítě - alespoň teď. Ne kvůli tomu, že nechce svatbu, ale kvůli tomu, že ON řekne a TY uděláš. Je to signál, varovný. Kolik je ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112

@jakuve : já jsem na tom podobně jako ty, jsme spolu „čerstve“ 6 let a máme 2 děti, ale ted kdo se nechce vdávat jsem já :-). Zrovna dneska jsem zase ( teda po dlouhé době ) slyšela, jak se tchán sklání nad malým a rika: tak kdypak se maminka bude jmenovat stejně jako ty? My s babičkou už na to netrpělivě čekáme. Tak to si ještě počkají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628

@terinka4444 na tom neco je :think: chlap by se bil za to, ze mala bude mit jmeno po nem. Koukal na mne jak na vraha, kdyz sem ho skadlila, ze bude po mne, jako by mi to pak neodpustil. Holt jsme jen zeny :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
15.2.14 22:32
@myskalucka píše:
@jakuve : já jsem na tom podobně jako ty, jsme spolu „čerstve“ 6 let a máme 2 děti, ale ted kdo se nechce vdávat jsem já :-). Zrovna dneska jsem zase ( teda po dlouhé době ) slyšela, jak se tchán sklání nad malým a rika: tak kdypak se maminka bude jmenovat stejně jako ty? My s babičkou už na to netrpělivě čekáme. Tak to si ještě počkají :mrgreen:

Co na to odpovídáš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.2.14 22:33

@myskalucka a tak by mne zajímalo, proc ty jako žena o to nestojís? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 22:34

@hanka.br. Ani se neptej…21…
Nejde tak o svatbu, myslím, že jde o nějáký pocit uvnitř mě, že kdyby mi dal ten prstýnek, tak budu vědět, že se někam posuneme…a ne, že zůstaneme tam, kde jsme…

I když pravda, na nastěhování jsem čekala šest let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497

@Handulka14 to tak udělala bratrancova přítelkyně požádala ho o ruku do dneska se ale svatby nedočkala. Podle mě jak se ktomu ten chlap prostě nemá tak by jsme se mohli na hlavu stavět a bylo by nám to prd platný :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
@Handulka14 píše:
A vlastně ještě jedno - když jsem mu řekla, že ho požádám já, řekl že řekne ne… 8o

Teda ty fakt tlačíš na pilu…a ještě citové vydírání typu " odejdu s pláčem do ložnice a zamknu se… 8o

AHa, je ti 21…ty jsi mládě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.2.14 22:37
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Ani se neptej…21…
Nejde tak o svatbu, myslím, že jde o nějáký pocit uvnitř mě, že kdyby mi dal ten prstýnek, tak budu vědět, že se někam posuneme…a ne, že zůstaneme tam, kde jsme…I když pravda, na nastěhování jsem čekala šest let…

Ježiš Hani, já myslela, že je ti nejmíň 30!Vztah od 14 bych fakt nepovažovala za vztah a prvního chlapa za toho nejlepšího a jediného na světě. Vybodni se na vdávání a na děti a poznávej! Vždyť ten tvůj princ, co poleze po kolenou, aby si tě mohl vzít, na tebe teprve čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí