Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@myskalucka ja na to netlacim, ale kdyz mame spolu dite, chci nosit společně jmeno, ze jsme rodina, ze patříme k sobe. Nehledej v tom nejakou zapeklitost, proste jsem v tomhle zásahová, kdyz uz jsems volila mit potomka, pak uz pro mne svatba nemuze byt vetsi zatížení a zodpovednost ![]()
@Lenka512 ![]()
Ale to s tím nesouvisí… Kdyby se ten někdo neobjevil, ten prstýnek bych chtěla tak i tak…
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Nechce za manželku, jako přítelkyně jsem dobrá…![]()
Pokud je ti 21, tak se mu ani nedivím.
Jo a asi jsem ovlivnena tim, co mi jednou rekl jeden muj kamarad.
kdyz jsem se ho ptala, jesti si nekdy svoji pritelkyni vezme (byli spolu asi 5 let). a on na to rekl, ze chce pockat jeste tak dva roky, jestli nepotka nekoho lepsiho a kdyz nepotka, tak ze si ji teda veme. ze dyl uz cekat na tu „pravou“ nebude, protoze by pak byl stary na deti…
takze i takhle nekteri „nezenici se“ chlapi uvazuji ![]()
@Handulka14 Zadělávat na miminko není ještě žádná výhra, ono to taky nemusí jít, ale to už je z jiného soudku
Hele, třeba můj manžel si dělal legraci, že musí nejdřív zkusit, jestli jsem vůbec plodná a zjistil, že jsem, tak si mě vzal ![]()
Prostě ti chlapi to mají fakt nastavený jinak. I když nejste manželé, má k tobě určité povinnosti. Jak už jsem psala - nezastávám se ho. Fakt se tím zkus tolik netrápit, akorát ho od sebe odháníš. Dej mu čas, aby mohl tu myšlenku zpracovat.
@Lenka512 : bohužel, tim, ze mám mléko na mozku, tak me v poslední době nějak vtip opustil ![]()
Holky.
Popravdě už ani nechci vědět, jestli máte někdo stejný problém, mrzí mě, že když jsem napsala, kolik mi je, hned jste zněnily názor na to, proč si mě nechce vzít - a asi ano bude to tím, že za chvílí bude ohýbat někde jinou - tak jste to myslely ne??
asi neexistuje láska na celý život…
@Handulka14 píše:
@Amys Ono to nejde…
Ale to je z jiného soudku..
Hani, pokud jsi s ním od 14, předpokládám, že je to tvůj jediný a první partner. Opravdu si myslíš, že zrovna tenhle je ten pravý? Vždyť už teď jsi nešťastná. Proč tak spěcháš do manželství a do dětí?
@Handulka14 píše:
@Lenka512
Ale to s tím nesouvisí… Kdyby se ten někdo neobjevil, ten prstýnek bych chtěla tak i tak…
Hele můj spolužák chodil s holkou z jiné třídy asi 13 let…postavili si dům, pak se teda „konečně“ vzali…a za rok byli od sebe, on si našel jinou a do roka měli i potomka…prostě někdy se to tak vyvrbí…to ani scénáristi nevymyslí
![]()
Promiň, zda jsem někde přehlídla…kolik je tvému příteli??
@Handulka14 píše:
Holky.
Popravdě už ani nechci vědět, jestli máte někdo stejný problém, mrzí mě, že když jsem napsala, kolik mi je, hned jste zněnily názor na to, proč si mě nechce vzít - a asi ano bude to tím, že za chvílí bude ohýbat někde jinou - tak jste to myslely ne??asi neexistuje láska na celý život…
Samozřejmě, že existuje - ale nemusí to být hned ta první!
@Handulka14 A když se vezmete, tak to půjde, neblázni
V tomhle případě bych se soustředila spíš na to, jak je ochoten podstoupit nějaká vyšetření a podobně. Podle toho se víc pozná, jak je chlap ochotný, protože ne každý jde.
@Handulka14 neee pockej, tak to vazne neber. Jen se ti tu kazda snažíme rict, abys vazne tolik o svatbě nepremyslela, nic dobrého ti to neda, kdyz se budes takhle pranyrovat a tvý mu chlapovi uz vubec. Proste na to hod bobana a jestli je tohle jedinny problem, co se tyce tvého přítele, pak to neni zase tak zle ![]()