Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Handulka14 Je dobře, že jsi napsala, kolik ti je. Já jsem ráda, když lidi jednají na rovinu ![]()
@Handulka14 píše:
Holky.
Popravdě už ani nechci vědět, jestli máte někdo stejný problém, mrzí mě, že když jsem napsala, kolik mi je, hned jste zněnily názor na to, proč si mě nechce vzít - a asi ano bude to tím, že za chvílí bude ohýbat někde jinou - tak jste to myslely ne??asi neexistuje láska na celý život…
Ale existuje…
Jen prostě některým chlapům to dojde déle, nepospíchají na to - to jsou zkušenosti nás starších…proto jsme se ptali na věk
![]()
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Ale může být…
Může - ale to vypadá jinak, je mi líto.
@Handulka14 tak jsem se koukla i na tu druhou diskuzi, co zmiňuješ… a tam píšeš, že se ti líbí kolega v práci, že ti tvůj přítel zahýbá (nebo zahnul) a teď tu píšeš, že nechce aby to bylo po tvém, že když ho požádáš ty, tak stejně tě nebude chtít za manželku… pro mne by už těch indicií k tomu, že tohle asi nebude můj osudový partner, bylo víc než dost… potřebuješ se tak doprošovat? Nemáš pocit, že je něco jinak, než by mělo být?
Vůbec teď pomíjím fakt, že v 21 letech máš před sebou celý život a opravdu není kam spěchat… myslím tím za každou cenu chtít být žena právě tohoto muže… a ať jsi, jaká jsi, myslím, že určitě si zasloužíš někoho, kdo tě bude brát víc jak rovnoprávnou partnerku a bude s tebou mít víc společných názorů na budoucnost, než má teď tvůj přítel…
A že se takový objeví, to je víc než jasné… už teď tomu nasvědčuje ta skutečnost, že se ti v práci zalíbil ten kolega… být spokojená a šťastná ve vztahu, tak ti budou všichni ostatní chlapi ukradení…
@Handulka14 On může být klidně problém i u obou, takže bych to tak nebrala. A v čem je vlastně problém, smím-li se ptát?
@Lindii Není, ale žádný vztah není dokonalý, aby to klapalo, musí se snažit oba, i přes hádky a překážky…
Kdybych přemýšlela, tak jak některé uvádíte, dávno bychom spolu nebyli..
@Regina Hero Probha - líbí semi i Jason Statham a neznamená to že se rozejdem…
![]()
@Handulka14 no, on je trochu rozdíl, když se nám líbí herec nebo zpěvák a nebo když se zakoukáme do souseda nebo kolegy v práci… když se mi bude líbit nějaký reálný chlap v mém okolí tak, že budu přemýšlet, jestli si s ním něco začít, tak to pro mne bude varovný signál, že něco není v pořádku s mým vztahem…
@Regina Hero A nevidím nic špatného na tom, se po sedmi letech podívat na chlapa a uznat, že mu to sluší - nebo je to divné???
Přítel je také denně v práci se spoustou slečen a myslím si, že tam je určitě nejáká, na kterou se rád podívá… ![]()
@Handulka14 píše:
A nechápu, že dítě je podle něj menší závazek, než koupit prstýnek…
A co mu proste rict, ze kdyz „zakladate rodinu“ chtela bys, aby jste se vsichni jmenovali stejne? Jak by bylo jemu, mit s Tebou dite, ktere se po nem nejmenuje?? ![]()
@Handulka14 Ti rikam, ze me je temer o 15 let vice a problem mam stejny.. s chlapem jsem 7 let a svatba nebude..
Pokud opravdu uvazujes o detech, tak jim dej sve prijmeni a hotovo. Pokud chce chlap uplnou rodinu, vezme si Te. Pokud si Te ani tak nevezme, tak proste neni typ na zeneni. Ale pokud se Ty budes trapit kvuli papiru, tak ten vztah stejne drive ci pozdeji pujde do haje. Zkus se nad to povznest a neresit to tolik. Je to tezke, ale jsou dulezitejsi veci v zivote, jak kus papiru na jine prijmeni…
treba zivot a zdravi..