Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
15.2.14 22:37
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Dnes jsem to vzdala a s pláčem jsem odešla do ložnice a zamkla se…
Spí na gauči..
Přemýšlím, jestli vůbec chci prstýnek, když je to pro něj takový problém, vždyt je to jen prstýnek, já nevidím problém…
Asi se na to vykašlu…

Nezlob se, ale jak tímhle chceš chlapa donutit, aby si tě vzal? Pokud by ti za takovýhle podmínek kývl, měla by jsi radost? Citová vydírání jsou zabijáky vztahu a chlapi je strašně nesnáší. Tím se ho nezastávám, jen se snažím o pohled z druhé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
15.2.14 22:37

@Handulka14 taky jsem čekala 7 let
Brali jsme se, kdyz mel malý 2 roky---taky jsem kolikrát čekala prstýnek a nic
Pak mi vadilo, ze se malý jmenuje jinak, než já---příjmení bylo po chlapovi proto, že svatbu neodmital, říkal, ze jo, ze bude :D
No a pak přišla zadost o ruku naprosto nečekaně, žádné Vánoce nebo Valentýna nebo výročí
Ale na svatbě jeho bratra pod ohňostrojem :D

Příspěvek upraven 15.02.14 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.2.14 22:38

Hm, tak podle vztahu od čtvrnácti bych tipla, že se ještě nechce ženit, protože ON čeká, jestli se nenajde lepší… Měl sex s jinou? Nebo jsi první a poslední?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430

@Lenka512 COŽE???
Po SEDMI letech otázka svatby není tlačení na pilu sakra…
A myslím, že na věku nezáleží…

A odpovědět ne byla známka toho, že si mě asi vzít nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628

@Handulka14 pockej vy jste spolu uz sedm let? ehm no holka zlata, ja nechci byt nejaky spatny prorok, ale asi ten pravý na tebe jeste nekde čeká, tenhle to asi uz nebude. Jsi velmi mlada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 22:39

@Amys Odcházím do pokoje, ale nikdy před ním nebrečm…
Dělám to tak, aby to nevěděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
15.2.14 22:39

No a taky mi je 21 let a vidím se před oltářem. Před X lety se taky vdávali holky mladý proč by jsme nemohli i my? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 22:40

@Lindii A to usuzuješ podle čeho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.2.14 22:41

@Handulka14 a to neber spatne. Vzpomenu si na sebe. Asi kazda jsme si tim prošla. Mas jeste zivot pred sebou. Proc se hned tak hnout do chomoutu,?uzij si jeste mladi a az najdes opravdu muze svého života, hned to poznáš. Treba kdyby sis ted vydupava svatbu a mela dite, za par let by sis vzpomela, ze sis ani neuzila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 22:41

@pazzy :palec: souhlasím, moje mamka se vdávala v sedmnácti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
15.2.14 22:42
@Handulka14 píše:
@Lenka512 COŽE???
Po SEDMI letech otázka svatby není tlačení na pilu sakra…
A myslím, že na věku nezáleží…A odpovědět ne byla známka toho, že si mě asi vzít nechce…

Tvůj věk jsem nemyslela nějak špatně, promiň :hug:
Ale tlačíš, když si chtěla prstýnek na Vánoce, na Valentýna, dneska naštvaně odejdeš…to jsou tři velký akce během necelých 2 měsíců…

A jak spolu žijete, bydlíte?
Budujete - stavíte neco, máte společný byt… a kolik je jemu??

Hele nakonec to dopadne, že letos v létě někoho potkáš, zamiluješ se a za 3 měsíce budeš vdaná… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
15.2.14 22:43

@Handulka14 Být tebou, tak to tak moc neřeším. Znám pár, kde ona tlačila asi šest let, ke konci tak moc, že šli málem od sebe. Pak se uklidnila, o svatbě ani nepípla a za pár měsíců ji sám požádal :mrgreen:. Chlap je nejspokojenější, když má pocit, že ON je ten, kdo přišel s „geniální“ myšlenkou :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
@Handulka14 píše:
@Lusy23 Nakonec si mě vzít nemusí - že…
Však mě by stačil ten pocit, prstýnek, že to myslí vážně… :,( :,( :,(

Ani prstynek nic nezmeni. Ja mam sice partnera cizince (zijeme v anglii), zasnuby u nas vypadaly tak, ze mi oznamil, ze ten a ten den se zasnubujeme a pak byla takova rodinna seslost. Mam zasnubni prstynek, mame i snubni. Kdyz se narodil syn, chtela jsem si usetrit papirovani (ono takove vyrizovani papiru z anglie je nejen slozite, ale take dost nakladne) a dala rovnou partnerovo prijmeni. Ted mam syna s jinym jmenem, problemy pri kazdem cestovani (vzdy potrebuju sebou rodny list) a svatba v nedohlednu. Nejdrive rikal, ze bude jen uredni svatba, coz mi ani nevadilo, naopak jejich styl svatby opravdu nechci… Ale nedavno mi oznamil, ze svatba nebude vubec. No, po tom, jak mi neustale lze (kvuli jinym vecem) ani o svatbu jiz nestojim. Jen lituji toho rozhodnuti dat synovi jeho prijmeni :nevim:

Jo, a jsme spolu take 7 let a me uz bude za mesic 36. Takze ja uz se radne rodiny se vsim vsudy, kdy maji vsichni shodne prijmeni uz nedockam. :nevim:

Příspěvek upraven 15.02.14 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430

@Lindii Tak já tomu vážně nerozumím, když jsem do jiné diskuze napsala, jestli mám vyzkoušet ještě jiného, hned jsem byla lehká děva a ted tohle??? :nevim: :nevim:

Soudíte podle věku??
Já toho mám za sebou víc, než kdejaká 30 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
15.2.14 22:44

@pazzy můžete se vdávat brzy, ale musíte si najít chlapy, který si vás budou chtít brzy vzít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí