Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.2.14 21:41
@Handulka14 píše:
@Litta Ano.
Tvrdí, že nic nebude tak, jak já řeknu, že to udělá až bude správná situace…
Ta situace ještě nenastala po sedmi letech…

Teď se snažíme o miminko a tak jsem myslela, že by ho to mohlo postrčit, řekla jsem mu, že bych ho chtěla pod stromeček, nedostala jsem ho, čekala jsem ho včera k výročí a také nic, už jsem to nevydržela a zeptala se ho, prý ho nutím… :nevim: :nevim: :nevim:

Ale tak to podle mě není, já nevím, co si představuje, že po sedmi letech budu chtít??

A Ty si s nim trufnes na dieta? Chudak male… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 21:42

@Lindii No jo… Já nevím, na co čekají… Já jsem s ním ještě o 3 roky déle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
@Handulka14 píše:
@blecha72 A vzal si tě?? ;)

Jo, je to 15 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628

@Handulka14 :,( to je mi lito, oni chlapi asi nesmí mit ten pocit, ze jsou tlaceni do kouta, ale zaroven, by na sebe tu zodpovědnost meli vuci nam vzit. Mne stejne fascinuje, ze udelat si nejdriv dite jim prijde mene svazující, jak sňatek :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
@Larr píše:
Samo, že nemusíte.Jen mám smůlu na chlapy, co svatbu tak nějak neuznávají, nevěří na ní a hlavně mi to neustále říkají.

jj taky pokazde kdyz rekne ve filmu nekdo neco proti svatbe me ten muj poplaca po rameni nebo to nejak souhlasne komentuje..jde mi s tim na nervy a nejlepsi kdyz rekne ze muzu pokleknout a pozadat ho ja! na to mu vzdycky reknu ze nemusi mit strach ze me nekdo jednou o ruku pozada a on bude mit smulu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.2.14 21:43

To je zvláštní, my se prostě domluvili, po deseti letech :mrgreen: že se vezmeme, přikývli jsme a začali plánovat svatbu. Po sedmi letech otázka na svatbu není nucení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628

@Handulka14 pak je tu moznost druha. Požádat je o ruku. Ale ja sem treba v tomhle staromoda :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497

@Handulka14 Taky bych chtěla aby si mě přítel vzal ale určitě by mě nenapadlo ho do toho tlačit :nevim: bála bych se že bych ho od sebe spíš odtáhla a ne donutila ke svatbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 21:44

@Blešík Právě…Nevím, co čeká, ještě se naštval, že na něj tlačím, jenže já se snažila to rok jen naznačovat a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
@Handulka14 píše:
@Litta Ano.
Tvrdí, že nic nebude tak, jak já řeknu, že to udělá až bude správná situace…
Ta situace ještě nenastala po sedmi letech…

Teď se snažíme o miminko a tak jsem myslela, že by ho to mohlo postrčit, řekla jsem mu, že bych ho chtěla pod stromeček, nedostala jsem ho, čekala jsem ho včera k výročí a také nic, už jsem to nevydržela a zeptala se ho, prý ho nutím… :nevim: :nevim: :nevim:

Ale tak to podle mě není, já nevím, co si představuje, že po sedmi letech budu chtít??

Myslim, ze to moc hrotis :nevim: Cim vic budes tlacit, tim min se mu do toho bude chtit. Mampo skoro sesti letech vztahu dve deti a zatim nejsem vdana. Chci se vdavat, ale.ten krok ocekavam ze strany partnera, ne ze mu budu muset do hlavy vykecat diru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Lindii píše:
@Handulka14 :,( to je mi lito, oni chlapi asi nesmí mit ten pocit, ze jsou tlaceni do kouta, ale zaroven, by na sebe tu zodpovědnost meli vuci nam vzit. Mne stejne fascinuje, ze udelat si nejdriv dite jim prijde mene svazující, jak sňatek :zed: :D

Dieta ostane zene. Chlapa nijako a nicim nezaviazuje. Staci cas od casu poslat nejaku tu patstovku a vyhne sa aj plateniu alimentov. Preco by sa mal chlap bat dietata? Ale po svadbe sa bude majetok delit, to je horsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.2.14 21:46

Mne treba řekl, kdyz na to došla řeč, ze si mne vzit chce, ale ted na to nejsou penize. To samozrejmne respektuji a vim jak to mame s financema, ale taktně jsem u naznačila, ze by mne zavřel pusu, kdyby se jen vyjádřil, nemusim mit svatbu do roka, klidne za pět let:)))) no na jare mi bude 30 a jestli ani to ne, tak ho zahrabu na zahradě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Handulka14 píše:
@Blešík Právě…Nevím, co čeká, ještě se naštval, že na něj tlačím, jenže já se snažila to rok jen naznačovat a nic…

Nechce to urobit tak, ako chces Ty. Nechce Ti vyjst v ustrety. Nechce Ti urobit radost. Nechce Ti dopriat pocit istoty. Nechce, aby si zacala patrit do jeho rodiny. NECHCE, inak by ho rozhovory o svadbe nepopudzovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
@Bábi Zlopočasná píše:
A Ty si s nim trufnes na dieta? Chudak male… :oops:

8o 8o 8o v dnesni dobe dosti nezvykla reakce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.2.14 21:47

@Handulka14 ono to mozna prijde az to nebudes vubec čekat. Zkus o tom uz nemluvit. Ja o tom taky nemluvím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí