Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1288
28.8.11 10:17
BohunkaP píše:
Dovolila bych si tipnout, že zakladatelka touží po dni v bílém, ale její partner nikoli - tudíž hledá spřízněné duše.Téma, které znám dost dobře - mému muži to trvalo pět let. :mrgreen:

tomu mýmu čtyři roky! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
28.8.11 14:09

zakladatelko, asi moc tlačíš na pilu
dej tomu čas,
vynucování svatby vetšinou vede k průšvihu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
29.8.11 06:39

ten muj je trošku „natvrdlej“ :lol: řekl mi že se jednou vezmeme a že sem mnou chce být do konce života…ale pořád se neměl k činu, tak sem mu našla na internetu prstýnek, řekla velikost, on ho koupil, pak mě jednoho dne špinavej když přišel z práce požádal o ruku, já si vzala svatbu ve 4 lidech na starost a do 2 měsíců jsme byli svoji :) Manželovi jsem jen přinesla podepsat nějaké papíry a pak sem si ho přitáhla až na zámek kde jsme se měli brát. Být to na něm, tak sem pořád ještě svobodná :) Občas si řikam jestli si třeba nemyslel že si z něj dělam srandu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.8.11 06:55

Souhlasím s Denino :)
Někdy třeba i chlap chce, ale sám se nedokope. Ten můj 5 let říkal, že se někdy vezmeme, ale teda spíš o tom nemluvil - musela jsem to načít já.

Poté co jsem otěhotněla, se ve mě vzbouřily hormony a já odmítla rodit svobodná. Šla jsem se (bez muže) zeptat na radnici jak to je s termínama a neplánovaně odcházela se zamluveným termínem za 2 měsíce :lol: Chlap sice týden nepromluvil ani slovo, byl krapet v šoku, ale pak se to spravilo :lol:
Prstýnky už jsme vybírali spolu. Teď po skoro dvou letech manželství tvrdí, že kdybych s tím nepřišla - nedokopal by se. Né, že by nechtěl - ale on je takovej opak mě - strašnej stydlín :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
29.8.11 18:43
Pomka píše:
Larr píše:
Pomka píše:
Larr píše:
Pomka píše:
Ahoj Zakladatelko,
nejsi jediná :-) Když zůstanu s přítelem, vím jistě, že se nikdy vdávat nebudu :-) Trošku mi to vadilo, teď to neřeším. Je rozvedený a ženit se už nechce. Jsme spolu skoro 3 roky, vím to od začátku a pořád si za tím stojí! Takže bych řekla, že máš ještě naději, že ten tvůj s tím přijde :wink: :palec:
Podle čeho soudíš, jsme spolu déle, než vy (4 roky).
Protože ten můj má argument - po neúspěšným manželství a tahanicím po rozvodu do toho už jít nechce. Ale argumenty typu: já se na manželství necítím, se můžou časem změnit, až k tomu dospěje. Nevím, kolik vám je, to taky hraje velkou roli.

Chápu, jeden rozvod, tím více pokud nedávný někomu stačí na celý život:(

Táhne nám na 40, nejsme zamilovaní náctiletí:))

Hmmm, tak to bych už taky měla strach, že si to nerozmyslí… :think:

Jsi vyděšená tím naším věkem:)))

Nemám strach a netlačím na pilu, jen když na to přijde řeč mezi kamarády a tak, tak jeho názory na svatbu jsou na můj vkus takové, že bych je raději neslyšela:))

• Citovat
  • Upravit
Larr
29.8.11 18:46
Lejla77 píše:
zakladatelko, asi moc tlačíš na pilu
dej tomu čas,
vynucování svatby vetšinou vede k průšvihu

Nevynucuji si nic, nejsem k-á-a:)) jen samozřejmě vím jaký má názor, když se bavíme mezi přáteli.
A jak jsem psala, jeho názor mi dělá starosti:)

Na druhou stranu, vždy jsem od něho dostala, co jsem chtěla:) V tom dobrém, samozřejmě. Co jsem si moc přála jsem dříve či později dostala:)

• Citovat
  • Upravit
7323
29.8.11 20:31
Larr píše:
Pomka píše:
Larr píše:
Pomka píše:
Larr píše:
Pomka píše:
Ahoj Zakladatelko,
nejsi jediná :-) Když zůstanu s přítelem, vím jistě, že se nikdy vdávat nebudu :-) Trošku mi to vadilo, teď to neřeším. Je rozvedený a ženit se už nechce. Jsme spolu skoro 3 roky, vím to od začátku a pořád si za tím stojí! Takže bych řekla, že máš ještě naději, že ten tvůj s tím přijde :wink: :palec:
Podle čeho soudíš, jsme spolu déle, než vy (4 roky).
Protože ten můj má argument - po neúspěšným manželství a tahanicím po rozvodu do toho už jít nechce. Ale argumenty typu: já se na manželství necítím, se můžou časem změnit, až k tomu dospěje. Nevím, kolik vám je, to taky hraje velkou roli.

Chápu, jeden rozvod, tím více pokud nedávný někomu stačí na celý život:(

Táhne nám na 40, nejsme zamilovaní náctiletí:))

Hmmm, tak to bych už taky měla strach, že si to nerozmyslí… :think:

Jsi vyděšená tím naším věkem:)))

Nemám strach a netlačím na pilu, jen když na to přijde řeč mezi kamarády a tak, tak jeho názory na svatbu jsou na můj vkus takové, že bych je raději neslyšela:))

Co říká mezi kamarády bych nebrala až moc vážně. Chlapi toho nakecají hodně, hlavně před nima :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
29.8.11 21:24

Tak na to musím reagovat :-D
Ze začátku vztahu mi chlap říkal,že kdybych náhodou otěhotněla,tak se zachová jako chlap a vezme si mě.Asi tak tvrdil,pže věděl,že jsem v umělém přechodu a otěhotnět spontánně nemůžu,pouze s darovanými vajíčky - to jsem mu přiznala už na začátku vztahu.
Po roce mi tvrdil,že pořád mluvím o dítěti,ale ne o svatbě a že nejdřív svatba,pak dítě,neb on je katolík z vesnice,kde by naše děti brali jako „bastardy“ :oops: :cert:
Ted po 3 letech vztahu dozrál k názoru,že žijeme v moderní době a můžeme mít klidně děti bez svatby a vzít se „až někdy“.Dávno jsem to přestala řešit,vdaná jsem už byla,princeznovský šaty si užila a uvidíme,co bude nebo nebude,jsem nad věcí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 21:33

Ahoj holky.
Mám takový dotaz, myslíte si, že na přítele tlačím, když po sedmi letech chci aby si mě vzal?? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.2.14 21:36

@Handulka14 Pokud ho přemlouváš a on se k tomu nemá, tak to může být nátlak klidně po 40 letech…
Bavili jste se dřív o svatbách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
15.2.14 21:39
@Handulka14 píše:
Ahoj holky.
Mám takový dotaz, myslíte si, že na přítele tlačím, když po sedmi letech chci aby si mě vzal?? :nevim: :nevim:

U nás to byl taky trapas, po předešlém vztahu byl nedůvěřivý. U nás v rodině jsme věřili na šťastný život až do smrti, na to jsem ho nakonec utáhla. Později se to kolem nás začalo hroutit- rozvody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 21:40

@Litta Ano.
Tvrdí, že nic nebude tak, jak já řeknu, že to udělá až bude správná situace…
Ta situace ještě nenastala po sedmi letech…

Teď se snažíme o miminko a tak jsem myslela, že by ho to mohlo postrčit, řekla jsem mu, že bych ho chtěla pod stromeček, nedostala jsem ho, čekala jsem ho včera k výročí a také nic, už jsem to nevydržela a zeptala se ho, prý ho nutím… :nevim: :nevim: :nevim:

Ale tak to podle mě není, já nevím, co si představuje, že po sedmi letech budu chtít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.2.14 21:40

@Larr to je jak u nas. Taky je ke mne muž stedry. Zaroven tajné toužím, aby se uz vyjádřil. Jsme spolu 4 roky a mame rocni holčičku a mne uz depta, ze jsou davno vdané i ty, do kterých bych to nikdy nerekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 21:41

@blecha72 A vzal si tě?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
15.2.14 21:41

Po 7 letech už bych se chtěla někam posunout :think: vcelku ti rozumím