Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
27.8.11 13:18

jasně,zapoměla jsem napsat že pokud si partnerku nechce vzít a nemá žádný důvod…jak je rozvedený nebo třeba s tím počítá později tak to všechno beru ale neberu ty věty typu prostě se ženit nechci(ani nevím proč)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.8.11 13:20

a nejvíc nesnáším jak spooousta holek píše svatba ne,neboť to je velký závazek ale dítě,proč ne :roll: a podle mě je dítě závazek mnohem větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
27.8.11 13:38

No, záleží taky na tom, kolik tomu dotyčnýmu je… Podle mě k tomu každý dospěje v určitém věku, já jsem ve 20 taky tvrdila, že se vdávat nebudu a že nechci mít dítě :nevim: Jestli tomu klukovi není 35 a výš (třeba :-) ), tak bych ho zatím nikam netlačila, může přece změnit názor. V 17 jsem taky milovala kluka, se kterým to vyšlo x let, ale v tom věku bych si ho taky nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.8.11 15:09
BohunkaP píše:
Larr píše:
BohunkaP píše:
Larr: jestli nemá jiný důvod než ty obligátní řečičky, tak to se může časem změnit… Teď je otázka, jestli Ty na to chceš (a můžeš) čekat - jiné je to ve dvaceti, kdy čekat můžeme, jiné ve třiceti, kdy by ženská už neměla ztrácet čas a čekat, jestli se náhodou chlap nerozhodne změnit názor - pokud za to ten chlap opravdu, ale opravdu nestojí. Život není o ničem jiném než o kompromisech - ale v nejzásadnějších věcech (svatba, děti, místo bydliště, apod.) musejí být partneři zajedno, jinak takový vztah nemá budoucnost.
Jsou ženy, které nechtějí mít děti, chtějí jen něco z toho, koho mají rádi, třeba jeho příjmení.

Čímž se Ti to zjednodušuje - času máš dost. :lol:

Já osobně zrovna tohle moc nechápu - když mám někoho ráda, chci z něj (a s ním ) úplně jiné věci než pitomost typu příjmení (zrovna já třeba jsem to změnou příjmení moc nevyhrála :mrgreen: ) - ale tak aspoň Tě netlačí čas… :wink:

Je vidět - nechápeš. Pro tebe pitomost, jiný to cítí jinak. Nosím jeho jméno,jsem jeho žena. U týhle věty mě vždy zalechtá v podbříšku.

• Citovat
  • Upravit
Larr
27.8.11 15:11
andrys23 píše:
U nás to samé jsme spolu skoro 9let,máme 15m. chlapečka a o svatbě nechce ani slyšet.
Je už rozvedený.

Ty neustálý řeči, že svatbu ne mě občas dost vytáčí. Může říct ne, ale ten tón a ten výraz.

• Citovat
  • Upravit
Larr
27.8.11 15:13
Pomka píše:
Ahoj Zakladatelko,
nejsi jediná :-) Když zůstanu s přítelem, vím jistě, že se nikdy vdávat nebudu :-) Trošku mi to vadilo, teď to neřeším. Je rozvedený a ženit se už nechce. Jsme spolu skoro 3 roky, vím to od začátku a pořád si za tím stojí! Takže bych řekla, že máš ještě naději, že ten tvůj s tím přijde :wink: :palec:

Podle čeho soudíš, jsme spolu déle, než vy (4 roky).

• Citovat
  • Upravit
Larr
27.8.11 15:14
Bajča píše:
a nejvíc nesnáším jak spooousta holek píše svatba ne,neboť to je velký závazek ale dítě,proč ne :roll: a podle mě je dítě závazek mnohem větší

Souhlas.

• Citovat
  • Upravit
737
27.8.11 15:23
podle meho je svatba dalsi dulezity krok v zivote jako si poridit dite . Chapu ze se nekdo neciti k takovemu zavazku ale kdyz uz maj spolu dite tak by svatba mela byt dalsim krokem.Nekteri se boji toho ze starti svobodu ale to je jen o kompromisech a ne o papiru :palec: :palec: :palec:
Larr píše:
Bajča píše:
a nejvíc nesnáším jak spooousta holek píše svatba ne,neboť to je velký závazek ale dítě,proč ne :roll: a podle mě je dítě závazek mnohem větší
Souhlas.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
27.8.11 15:49
Larr píše:
Pomka píše:
Ahoj Zakladatelko,
nejsi jediná :-) Když zůstanu s přítelem, vím jistě, že se nikdy vdávat nebudu :-) Trošku mi to vadilo, teď to neřeším. Je rozvedený a ženit se už nechce. Jsme spolu skoro 3 roky, vím to od začátku a pořád si za tím stojí! Takže bych řekla, že máš ještě naději, že ten tvůj s tím přijde :wink: :palec:

Protože ten můj má argument - po neúspěšným manželství a tahanicím po rozvodu do toho už jít nechce. Ale argumenty typu: já se na manželství necítím, se můžou časem změnit, až k tomu dospěje. Nevím, kolik vám je, to taky hraje velkou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.8.11 15:57
Pomka píše:
Larr píše:
Pomka píše:
Ahoj Zakladatelko,
Protože ten můj má argument - po neúspěšným manželství a tahanicím po rozvodu do toho už jít nechce. Ale argumenty typu: já se na manželství necítím, se můžou časem změnit, až k tomu dospěje. Nevím, kolik vám je, to taky hraje velkou roli.

Chápu, jeden rozvod, tím více pokud nedávný někomu stačí na celý život:(

Táhne nám na 40, nejsme zamilovaní náctiletí:))

• Citovat
  • Upravit
7323
27.8.11 16:12
Larr píše:
Pomka píše:
Larr píše:
Pomka píše:
Ahoj Zakladatelko,
Protože ten můj má argument - po neúspěšným manželství a tahanicím po rozvodu do toho už jít nechce. Ale argumenty typu: já se na manželství necítím, se můžou časem změnit, až k tomu dospěje. Nevím, kolik vám je, to taky hraje velkou roli.

Chápu, jeden rozvod, tím více pokud nedávný někomu stačí na celý život:(

Táhne nám na 40, nejsme zamilovaní náctiletí:))

Hmmm, tak to bych už taky měla strach, že si to nerozmyslí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.8.11 20:58
mysicka5 píše:
podle meho je svatba dalsi dulezity krok v zivote jako si poridit dite . Chapu ze se nekdo neciti k takovemu zavazku ale kdyz uz maj spolu dite tak by svatba mela byt dalsim krokem.Nekteri se boji toho ze starti svobodu ale to je jen o kompromisech a ne o papiru :palec: :palec: :palec:
Larr píše:
Bajča píše:
Souhlas.

Ja se nebojim ze ztratim svobodu svoboda s ditetem to nejde :-) .Ale proste nechci vidim v okoli hodne rozvodu a rozchodu a mam srovnani.A je to pro me akorat kus papiru.pritel stejny nazor.Ale tim nerikam ze k tomu nedojde treba za rok za dva za tri za 20 :lol: .Ale ted nechci.Jsme spolu mam to v metriku 7let tomu bude.Jsme spokojeni.A vyhovuje nam to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
27.8.11 21:31
No rozvodu je hodne jelikoz si lidi prestanou rozumet . Ale zase kdyz je clovek s nekym dlouho na jedne stranu je ta svatba krok aby se vztah nestal jen aby nebyli spolu ze stereotipu :-) :palec: :palec: . Ale kdyz uz si clovekbprosel rozvodem tak chapu ze se doniceho nezene :-)
kattkka píše:
mysicka5 píše:
Larr píše:
Bajča píše:
Souhlas.
Ja se nebojim ze ztratim svobodu svoboda s ditetem to nejde :-) .Ale proste nechci vidim v okoli hodne rozvodu a rozchodu a mam srovnani.A je to pro me akorat kus papiru.pritel stejny nazor.Ale tim nerikam ze k tomu nedojde treba za rok za dva za tri za 20 :lol: .Ale ted nechci.Jsme spolu mam to v metriku 7let tomu bude.Jsme spokojeni.A vyhovuje nam to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
27.8.11 21:46

Holky já myslím, že ubývá (a zároveň s tím souvisí rozvody) manželství, protože se lidé jakoby tolik nepotřebuji, nejsou na sebe závislí, jako kdysi v dobách minulých. Starší generace to potvrzuje, že dřív nešlo být svobodnou matkou, bylo hospodářství, lidi se potřebovali a taky neměli tolik prostoru, možností (internet, telefony) a času myslet na „blbosti“. Taky byla jiná morálka. Dneska je to o svobodě, každý je svobodný a není problém odejít, užívat si, najít si někoho jiného. Dřív taky byly problémy ve vztazích, to určitě, ale jiné to bylo. Bohužel je to tak, že dneska už není manželství tak „moderní“ a společnost ho nevyžaduje. Aspoň je to můj názor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
28.8.11 09:55

no já jsem každopádně ráda že jsem vdaná a mám manžela,jsem na to hrdá.Přátelů mužu mít spoustu ale manžel je jen jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí