Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
430
15.2.14 22:09

Nebo já nevím, čím na něj tlačím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696

@Handulka14 Však se taky jistě toho prstýnku dočkáš. :hug: Můj bratr tvrdil, že si svojí slečnu vezme až tehdy, když zaplatí svatbu její maminka, která není v super situaci, takže z toho jasně vyplynulo, že nikdy. Když sem mu vyprávěla o našem zasnoubení a jak jsem bulela ještě 2 dny potom, tak cca 2 měsíce na to už taky jeho slečna nosila prstýnek. :lol: Ke svatbě se tedy ještě zatím nemají, ale věřím, že to nebude tak dlouho trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777

@Handulka14 Nech to spát a začne mu to vrtat hlavou ;) My se taky brali po jedenácti letech vztahu, když jsem byla v očekávání našeho druhého dítěte. Nakonec jsem se totiž „zasekla“ já a přestala o tom mluvit, on se sklidnil a přišel s tím super nápadem sám (ačkoliv tedy po dlooooouuuuhé době) a jsme spolu dodneška. Máme všichni stejné příjmení a jsme spokojená rodina. Z jeho pohledu byl právě důvod to, že chtěl, aby v tom děti neměly zmatek, že se maminka jmenuje jinak, než zbytek rodiny, protože jinak manželství považoval jen za jakýsi zbytečný papír (ale každoroční odpisy na daních na manželku se mu zalíbily hned :) ). Takže možná budu jediná (zatím jsem nepročítala), ale pokud jsi ve vztahu jinak spokojená, nenič si ho nějakým „vydíráním“. Spousta chlapů prostě musí mít pocit, že nebyli uhnáni, že oni jsou ti lovci a oni jsou ti, kteří přijdou s nějakým bezvadným nápadem. Dopřejme jim to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
15.2.14 22:10

@Handulka14
Podobne kecy ma muj drahy jiz 19! let. Nejdriv, az se nastehujeme do vlastniho, pak nez pujde starsi do skoly…nez podruhe otehotnis :zed:
Mladsi ma 4 a ja uz to popravde vzdala. Jen me to mrzi kvuli detem, starsi to obcas resi. Ale pokud bych mohla udelat neco jinak, dala bych mladsimu jmeno po sobe, ne otce. Pekne kazdy jedno ditko :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696

Jinak mi nějak nepřijde, že po 7 letech vyslovení přání svatby, by bylo nějaké tlačení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430

@pazzy Asi ano…
Jenže říct mi, že si mě vezme až bude mimčo, když teď ví, že ho mít momentálně nemůžu, moc povzbudivé není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 22:13

@zulitvi Mě právě také ne, tak moc dobře nechápu, proč je naštvaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
15.2.14 22:18

@Handulka14 No tak to není. :think: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.2.14 22:19

Zensky, všimněte si ale jak my jsme k mužům schovivave a tolerantní. Ty řeči. ze je nesmíme tlačit. :lol: ale my musime vsechno, na nas jsou kladeny nároky a očekávání. :zed: ja chci byt chlap! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.2.14 22:19

@Amys hezky napsano :palec: souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 22:20

@Lindii Škoda, že nejsem chlap… :mrgreen: :mrgreen:
Někdo uvaří, uklidí, já můžu ležet a čumět na hokej…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taky bych se chtěla mít tak,, jako ten můj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.2.14 22:21
@pazzy píše:
@Handulka14 Než jsem otěhotněla tak jsem svatbu nějak neřešila, ale teď co čekáme potomka tak mám takovej pocit že ta svatba by to tak nějak vše spojila že patříme všichni k sobě

jo, tak mu pěkně řekni, že ale dítě se jmenuje po tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.2.14 22:21

@Handulka14 to nevíme ani my tady. To víte jen vy dva. Ono je těžké tohle všeobecné resit, kdyz neznáme ani jednoho z vas. Můžeme tu hádat. Kazdy mame sve klady a zápory a treba mu muze neco lézt na nervy, ci vadit. Kazdopadne ti drzim palecky, aby se ti to mimi podarilo, tohle by melo byt pro tebe vic nez nejaka svatba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.2.14 22:23

@Handulka14 Hani, možná, že buď ráda. Může to znamenat, že na svatbu není ten pravý a kdo ví - třeba mu jednou zbyde jen ta jeho paličatost a ty budeš šťastně vdaná za někoho jiného. Hlavně se před ním neponižuj a už se ho neptej. Jestliže on si nechává zadní vrátka, nech si je taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
15.2.14 22:23
@Handulka14 píše:
@pazzy Ten můj má také spoustu keců okolo - až otěhotníš, než se to narodí - jenže já nechci aby si mě bral kvůli mimču, ale protože chce..

Jenže když nechce, tak nenaděláš nic. Sama sis odpověděla, že by si ti měl vzít, protože chce. Čím víc ho budeš nutit, tím méně bude chtít. Nezbyde ti, než se s tím smířit a čekat, až se mu rozsvítí nebo to zabalit :nevim:.Jsem s chlapem osm let, o ruku mě teda před třemi lety požádal a pár týdnů před svatbou z toho sešlo kvůli tragické události v rodině. Pak jsme se k tomu nevraceli, a ani mě to nikdy netrápilo :nevim:. Sice to nedávno mezi řečí padlo, že by to jako v létě šlo, ale přistihla jsem se, že se mi vůbec bechce to organizovat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí