Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejde tak o věk, ale zkušenosti. Dneska je opravdu málo chlapů i žen(!), kteří dobrovolně budou žít s tím, že nikdy neokusili nic jiného…
@Handulka14 To je mi jasný, taky jsem cíťa a trvalo dost dlouho, než jsem se to (slzy
) naučila ovládat. Ale prostě tohle opravdu není řešení.
Jinak já bych to nebrala tak, že si tě nechce vzít, ale že se prostě zatím nechce ženit. Nebrala bych si to nijak osobně, však jste mlasí, času dost ![]()
@Litta Jenže jemu není jako mě, nebyla jsem první…
A nevím, proč tak řešíte věk???
@Handulka14 ja nemuzu vedet kde si co psala, to zas jako nejsem vševědoucí
myslim to tak, ze az ti bude treba o deset vic nez ted, reknes si, ze jsi spoustu veci treba hrotila.. Ale to je ted fuk, jelikoz mas ted samozrejmne nejlepsi úmysly a kazdy musime k tomu svými názoru dojit a hlavne to odzit. ![]()
@Lenka512 :
co na to odpovídam? Nějak nechali, to nemůžu?
@Lindii : možná jsem v tohle asi „chlap“, prostě ten papír není pro me důležitý. Vim, ze me přítel miluje a to mi stačí, nepotřebují to mít stvrzené papírem.
@Handulka14 to blo bráno trochu v žertu…a taky je to zákon schálnosti…chceš mermomocí svatbu a zrovinka se nachomýtne někdo jiný… ![]()
@Handulka14 Tak to jo, já jen že takových znám víc a sama bych to tak 100% měla. Proto jsem to naťukla, promiň…
@Handulka14 píše:
@Litta Jenže jemu není jako mě, nebyla jsem první…
A nevím, proč tak řešíte věk???
Proč řešíme věk? Protože jsi příliš mladá na to, aby ses uvázala na chlapa, co tě nechce. To nemáš hrdost?
@Amys Překvapivé - na svatbu času dost ale zadělávat na miminko - to není pospíchání??? Však to je podle mě větší závazek než svatba…
@Handulka14 řešíme vek, jelikoz clovek musi k určitým vecem dozrat a to udela za tebe cas a zkusenosti ![]()
@myskalucka myslela jsem, jestli jim taky nějak „vtipně“ odpovíš… ![]()
Moji znamou pozadal jeji partner o roku po 10 letech vztahu a 5 letech spolecneho bydleni a ona nam to licila s dojetim, ze se pri te zadosti o ruku rozbrecela dojetim a ze je tak stastna, ze si ji chce vzit… ![]()
ja v tu chvili nevedela, co na to rict. nejak nechapu nekolik veci - to spolu lidi bydli a pritom se nebavi o budoucnosti? nejake plany, spolecny nakup nemovistosti, porizeni deti, zalozeni rodiny? nebo jako si v klidu naplanuji hypoteku a dve deti ale beda beda zeptat se na svatbu?? ![]()
a dalsi vec - to jako ma byt ta zenska vdecna, ze si ji on chce teda konecne po tech letech vzit? asi jo no, kdyz ona nej ceka a jeste tancuje kolem po spickach, aby se nahodou necitil pod tlakem.
@Handulka14 píše:
@Amys Překvapivé - na svatbu času dost ale zadělávat na miminko - to není pospíchání??? Však to je podle mě větší závazek než svatba…
Jo, to s tebou souhlasím…