Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
15.2.14 23:30
@Handulka14 píše:
@Regina Hero A co mám napsat??
Vše s čím nejsem spokojená?? Že mě přítel nikdy neposlouchá, nenechá mě říct jaký jsem měla den v práci - pracuji v nemocnici a je toho na mě moc - potřebuji to někde říct, že žárlí, křičí na mě, nechce si mě vzít, nepodrží mě teď, když ho nejvíc potřebuji???

Dobrá, tak to píšu..
A co mě vedlo ke kolegovi??
Přiznávám, svou chybu, ale asi to, že mě po dlouhé době někdo poslouchal… :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

Ale ani přestovšechno se s ním nerozejdu - já jsem zamilovaná, nikdo lepší nebude - vím to…

A proč by neměl být nikdo lepší? :zed: :zed: :zed:
To, co považuješ za chybu (nechápu, proč?), není chyba, to je uvědomění si faktu, že jsi asi víc nespokojená než šťastná… to se chceš takhle trápit až do smrti? Chceš? Kolik let je příteli? Ujasnili jste si, jak budete společně žít? Nemyslím jen tu svatbu… ale máte jasno, kdy budete mít děti, jestli chcete stejné věci? Jestli máte na váš společný život stejné názory?
Jasně, že můžete mít i rozdílné názory… ale měly by to být věci, které ti nepřipadají důležité, takže nad nimi můžeš mávnout rukou a říct si, že jsou to prkotiny… z toho, co jsi vyjmenovala nahoře, mi jako prkotina nepřipadá skoro nic… to, co se ti nelíbí, jsou věci pro vztah podstatné… partnera máme taky proto, aby nás vyslechl, podržel, aby měl stejný názor na život, aby se k nám choval slušně a pak je z toho vztahu cítit ta láska, ten přístav, do kterého se chceme vracet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 23:30

@hanka.br. Neřekla bych, že jsem ošklivá, ani zakomplexovaná a růžové brýle už tedy nemám…

Prostě si myslím, že i přesto všechno mě miluje a je ssemnou rád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.2.14 23:31
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Neřekla bych, že jsem ošklivá, ani zakomplexovaná a růžové brýle už tedy nemám…Prostě si myslím, že i přesto všechno mě miluje a je ssemnou rád…

No Hani, tak jestli je tohle tvoje představa lásky, tak mi nezbyde, než tě politovat a popřát ti štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.2.14 23:32
@hanka.br. píše:
Hani, zas tolik si nefandi - co si myslím já je pro tebe naprosto nepodstatné stejně jako mě je celkem jedno, jestli si z této diskuze něco vezmeš nebo ne. Tedy je více než jisté, že nevezmeš. Každý si hubu musí nabít sám a pokud jsi dobře četla, klidně s ním buď, jen nechápu, proč si ho musíš ve svém věku nutně brát a mít s ním dítě. Co chceš ty je pro něj nepodstatné, protože vždycky udělá to, co bude chtít on. Vzhledem k tvému věku to sice není žádný problém, vzhledem k vašemu vztahu bych se já na takovýho chlapa vykašlala a našla někoho, pro koho to bude to nejdůležitější na světě. Každý svého štěstí strůjce, ty jsi zamilovaná a máš růžové brýle. Neobstojí tady žádný argument. Já jsem ti chtěla říct jen tolik, že nemáš zapotřebí se doprošovat o svatbu, protože i když si ji vynutíš, šťastná nebudeš. Taková věc musí přijít od obou partnerů a pak má manželství šanci.

presne to same si myslim i ja ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
15.2.14 23:32
@Lindii píše:
@terinka4444 na tom neco je :think: chlap by se bil za to, ze mala bude mit jmeno po nem. Koukal na mne jak na vraha, kdyz sem ho skadlila, ze bude po mne, jako by mi to pak neodpustil. Holt jsme jen zeny :D :lol:

Ja mit dite svobodna, proste bych ho pojmenovala po sobe! Ja ho odnosila, ja ho porodila…on si jen uzil :think: Nechce si me vzit??…ma on smulu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 23:33

@Regina Hero To jsou maličkosti - vypovídám se jinde, když jsem ve stresu zajdu na procházku, nebo si pobrečím…

Já to nepovažuji jako důvod k rozchodu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.2.14 23:34

@budla vsak se neboj, běda mu, pokud se tenhle rok nevyjadri :lol: :lol: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 23:35

@hanka.br. Víš, když miluješ, přehlídneš i nedokonalosti partnera, on také přehlíží ty mé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Handulka14 píše:
A vlastně ještě jedno - když jsem mu řekla, že ho požádám já, řekl že řekne ne… 8o

Nechce Ta. Nechce byt s Tebou zviazany.
Ale mozes pocuvat vsetky tie, co tvrdia, ze toto je prejav lasky.
Ja to vidim inak. Moj chlap mi splni kazde zelanie… okrem cervenych zavesov v obyvacke :think: Ale jemu zase po trojmesacnej znamosti vadilo, ze nie som jeho zenou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Neřekla bych, že jsem ošklivá, ani zakomplexovaná a růžové brýle už tedy nemám…Prostě si myslím, že i přesto všechno mě miluje a je ssemnou rád…

jo, někdo má holt zkreslené představy o lásce… teda o důkazech lásky… měla jsem kamarádku, která za důkaz největší lásky považovala to, když ji manžel dal přes hubu, když se vrátil ožralý z hospody… argumentovala tím, že on za to nemůže, že on ví jak je skvělá žena a měl strach, aby ji nesbalil někdo druhý, když on tam nebyl a že ho jistě chlapi nahuntovali…
Neříkám, že tvůj přítel je taky takový, jen jsem to napsala, abys věděla, že i tohle může někdo považovat za důkaz lásky…
Další pravda je ta, že i když někoho milujeme sebevíc, ještě pořád to neznamená, že spolu můžeme šťastně žít… někdy to prostě nejde…
Ale je to tvůj život… jaký si to uděláš, takové to budeš mít… a protože tohle je dost důležitá věc v životě, stálo by za to popřemýšlet i trochu rozumem, než jen srdcem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
15.2.14 23:37

V prosinci se hroutím z toho, že jsem nedostala prstýnek k zasnoubení od přítele.
V lednu uvažuji nad tím, že si vrznu s kolegou - přeskočila jiskra…
V únoru se hroutím nad tím, že jsem nedostala prstýnek na Valentýna od přítele a teatrálně odcházím do ložnice zamykám se..

Bavíš mě, zakladatelko :palec: :potlesk: :mavam: Čekám, co bude v březnu :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.02.14 v 23:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.2.14 23:37
@Bábi Zlopočasná píše:
Moj chlap mi splni kazde zelanie… okrem cervenych zavesov v obyvacke :think:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.2.14 23:38
@Lenka512 píše:
V prosinci se hroutím z toho, že jsem nedostala prstýnek k zasnoubení od přítele.
V lednu uvažuji nad tím, že si vrznu s kolegou - přeskočila jiskra…
V únoru se hroutím nad tím, že jsem nedostala prstýnek na Valentýna od přítele a teatrálně odcházím do ložnice zamykám se..

Bavíš mě, zakladatelko :palec: :potlesk: :mavam: Čekám, co bude v březnu :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.02.14 v 23:37
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430

@Regina Hero Já jsem nad tím přemýšlela, jenže nadruhou stranu mě sice nevyslechne, nechce si mě vzít a pod., jenže pak udělá jsednou za čas gesto, ze kterého je vážně cítit, že jsem jeho jediná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Ani se neptej…21…
Nejde tak o svatbu, myslím, že jde o nějáký pocit uvnitř mě, že kdyby mi dal ten prstýnek, tak budu vědět, že se někam posuneme…a ne, že zůstaneme tam, kde jsme…I když pravda, na nastěhování jsem čekala šest let…

Aha 21. Tak to bych neresila ani svatbu, ani dite. Bav se, studuj, pracuj, poznavej svet…ten pravy chlap prijde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí