Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
16.2.14 00:29
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Myslela jse, že mám první ročník za sebou tak asi nebudu blbá…

Víš, komu není z hůry dáno, toho nespasí ani vysoká škola. A já si umím představit, jak takový chlap bude běhat jako pejsek za nějakou obyčejnou, ale hrdou a sebevědomou holkou třeba od kasy, který bude šumák, jestli je spokojený, která si nenechá nic líbit a kterou bude muset dobývat, aby s ním ztratila slovo. Zatímco ty budeš doma oprašovat svůj diplom z VŠ a ohřívat pánovi večeřičku, aby ji měl akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 00:31
@Handulka14 píše:
@Bábi Zlopočasná JAko že já nejsem dost dobrá pro něj??

Ako to vidi on? Moze sa pretrhnut aby si bola spokojna? Pretrpi vsetko? Veri Ti? Da na Tvoj nazor? Urobi obcas nieco co nema rad len preto ze vie, ze Ti to urobi radost? Robi pre Teba drobne sluzbicky? Uvari Ti kavu/caj, alebo aspon doniesie z kuchyne kde si ju nechala chladnut? Urobi nejaku domacu pracu len preto, aby si ju nemusela robit Ty? Boji sa o Teba ked si chora? Ked nakupuje, donesie nieco co mas rada len preto, ze to mas rada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 00:31

@hanka.br. Já někde napsala, že mě nezajímá jestli je spokojený - to je to, co mě zajímá…A on je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 00:33
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Já někde napsala, že mě nezajímá jestli je spokojený - to je to, co mě zajímá…A on je…

Ale on ma uplne v zadku ci si spokojna Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 00:36

@Bábi Zlopočasná A tak to je jasné, že se bojí, když jsem nemocná, když nakupuje koupí mi to, co mám ráda… 8o proč by neměl??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.14 00:36

Tahle diskuse je fakt marna, zakladatelka mele furt svou pisnicku. Zkus si to poradne procist a poradne se zamyslet! A mozna Ti neco dojde…

• Citovat
  • Upravit
430
16.2.14 00:38
@Anonymní píše:
Tahle diskuse je fakt marna, zakladatelka mele furt svou pisnicku. Zkus si to poradne procist a poradne se zamyslet! A mozna Ti neco dojde…

Přemýšlím pořád…
:nevim:
A nevidím problém, tak velký, jako ho vidíte Vy.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 00:42

Dámy..
Jdu spát..
Děkuji za rady..
Budu přemýšlet, co udělat jinak… :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
16.2.14 00:49

@Handulka14 je tezky resit to z hlediska 7 let… kdyby te pozadal po trech letech vztahu, tak jako me ten muj, tak je ti teprve 17, stejne tak s bydlenim apod. Proste u vztahu, ktery zacinaji takhle brzo se musi pocitat s tim, ze to nebude postupovat stejnym tempem jako u dvou tricatniku…
Jinak ja se taky vdavala mlada a za prvniho partnera, v mem okoli mam nekolik pripadu, kdy to nijak tragicky nedopadlo a u nas to zatim vypada taky dobre, takze to bych nehrotila… nikdo ti nezaruci stastne manzelstvi ani s desatym partnerem atd.
Kazdopadne mam kamaradku, ktera praktikuje cosi dost podobneho, co jsem pochopila z tvych prispevku… rada se o partnera stara, neco ji treba i trapi, ale pred nim to neresi, chce aby s ni byl spokojeny na max. A radsi se jde vyplakat na rameno mne… nenalezi mi odsoudit takovy pristup ke vztahu, ale rekla bych, ze je to kamen urazu… ten jeji totiz ani netusi, ze je nejaky problem, chova se stejne a dokud mu to ona nerekne, tak ani nema sanci to nejak spravit, treba by i chtel…
Komunikace je zaklad, pokud je na tebe hned zly nebo se o nejakych tematech odmita bavit, pak v tom vidim dost velky problem… jinak ja jsem klasik, takze bych si stala za tim, ze mimco az po svatbe, doufam, ze svoje zdravotni problemy brzy prekonas a vsechno ti vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.2.14 01:05

Tak ten můj ani ne po roce mě požádal o ruku. Jednoduše jsem cítila, jak moc mě miluje a já z toho byla nadšená. Jsme spolu skoro 5 let a jsme stále „zasnoubeni“. :nevim:
Nejvíc mě mrzelo okolí, že se mě pořád ptali na to, kdy se konečně vezmeme a hlášky „do roka a do dne“ mi i dnes vhání slzy do očí.
Když se ho na to zeptám, odpovídá, že není kam spěchat a že nejsou peníze (což je hloupost). Vím, že mě i dnes miluje, ale ke svatbě se nemá. Akceptuji to. Máme 16 měsíčního syna. Samozřejmě ho do ničeho nenutím, ale mrzí mě to. Vypadám do dnes velmi hloupě před okolím, kdy jsem se před několika lety pyšnila prstýnkem. Dnes i když se cítím trošku tímto ponížená, tak nikomu neříkám, že bych byla zasnoubená a po pravdě nenosím ani prstýnek. ;) To zase akceptuje přítel (neříkám mu už ani snoubenec 2roky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.2.14 01:10

A takový dodatek k zásnubám ze strany ženy, kdy muže požádá o ruku. Byli jsme na oslavě kamarádových narozenin, kde jedna slečna požádala na této akci svého přítele přede všemi o roku (bez prstýnku). Normálně klekla na jedno koleno a zeptala se, jestli si ji vezme. :nevim:
Bohužel ale chodila s neuvěřitelným volem, který se jí začal smát do očí a říkat, jak je trapná. A to byl dospělý třicetiletý chlap, kdy před ním klekla třiadvacítka. Tehdy jsem to obrečela, protože mi té holky bylo nesmírně líto, jak ji před cca 25 lidmi ponížil. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.14 07:23
@Maculinka píše:
A takový dodatek k zásnubám ze strany ženy, kdy muže požádá o ruku. Byli jsme na oslavě kamarádových narozenin, kde jedna slečna požádala na této akci svého přítele přede všemi o roku (bez prstýnku). Normálně klekla na jedno koleno a zeptala se, jestli si ji vezme. :nevim:
Bohužel ale chodila s neuvěřitelným volem, který se jí začal smát do očí a říkat, jak je trapná. A to byl dospělý třicetiletý chlap, kdy před ním klekla třiadvacítka. Tehdy jsem to obrečela, protože mi té holky bylo nesmírně líto, jak ji před cca 25 lidmi ponížil. :zed:

NO tak to je síla. Ale za mě tedy, v životě bych chlapa nepožádala o ruku, v tomhle jsem tedy konzervativní a i když jsem se na to také načekala, tak tohle by mě hrdost nedovolila, hanba by mě fackovala :mrgreen:
Na druhou stranu ten chlap musel byt pěknej magor, když se ji takhle vysmál…asi ji neměl až tak rád, ne…jak to potom dopadlo??

• Citovat
  • Upravit
12127
16.2.14 08:33

Čím déle čtu diskuzi tím víc mám pocit, že to není ten pravý :think: jsou zdravotní problémy tak velké, že musíte na miminko takhle chvátat? když není připravený na svatbu těžko bude na dítě, to je přeci větší závazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 09:09

@Blešík Proto jsem se ptala, kde je problém - on dítě chce, na to je prý připravený - na svatbu ne…to je podle něj větší závazek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
16.2.14 09:36

@Handulka14 ale to je přeci hloupost, manželství se rozvede, ale dítě těžko utopí, to by si měl uvědomit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí