Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
430
16.2.14 11:28

@Pralinkaa Jinak pokud jsi nečetla, já pracuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
@Pralinkaa píše:
Promin, ale toto ja nechapu a za sebe bych se dobrovolne a planovane podobnemu riziku nevystavila. Ve sve pozici nemas narok na materskou, rodicak si budes moc zvolit pouze diky partnerovi, paklize vas vztah vydri, co pak - vyhlidky na lepsi praci bez praxe znacne ztizene… VS jeste nikoho nespasila… Proboha to je takovy problem vystudovat, neco odpracovat a nebyt pak tak zoufale zavisla na partnerovi, prip. statu? Toto ted neber jako utok na tvoji osobu, myslim to obecne, jen se nad tim zkus zamyslet a najit pripadna rizika pro sebe…
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
@Handulka14 píše:
@Lindii Víš vy vlastně asi vůbec nic nevíte o své těle…Když jsem sem napsala, chtěla jsem probrat to, proč mě ještě nepožádal o ruku, ne to, jaký mám život..
Aby jste se do mě navážely…
No jako promiň, ale to fakt ne… :|

Je to docela jednoduche, tech moznosti neni zase tolik. Nepozadal te bud:

1. proto ze se zenit JESTE nechce (mohu se zeptat, kolik je mu let? Pze o vek v tomto pripade jde spis nez o delku vztahu),
  2. bude to ten typ, co se opravdu nikdy do zeneni nepozene (podle me nejmin pravdepodobna varianta),
  3. nechce si proste brat tebe:-( Drsne, ale docela caste - chlap v dlouhodobem vztahu, nechce se nikam posouvat, pak potka jinou a do 2 let je z nej spokojeny zenac a tata.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.2.14 11:33
@Handulka14 píše:
@Pralinkaa Jinak pokud jsi nečetla, já pracuji…

Píšeš, že chodíš dělat ráno, než jdeš do školy a odpoledne po škole. To je tedy nějaké oficiální zaměstnání na smlouvu? Nebo je to brigáda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 11:34

@hanka.br. To jsou dvě normální zaměstnání… Jako pracujete vy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
16.2.14 11:36
@Handulka14 píše:
@hanka.br. To jsou dvě normální zaměstnání… Jako pracujete vy…

jako 2× plný úvazek se smlouvou, jo? Tak to jsi asi superman :think:

• Citovat
  • Upravit
430
16.2.14 11:37

@G12 Ano.
První je na čtyři hodiny…

A druhé je o víkendu na zkrácený…
Co je na tom divného??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
16.2.14 11:38
@Handulka14 píše:
@G12 Ano.
První je na čtyři hodiny…A druhé je o víkendu na zkrácený…
Co je na tom divného??

no že to stíháš s tou školou, jen se divím…

• Citovat
  • Upravit
66815
16.2.14 11:40
@Handulka14 píše:
@hanka.br. To jsou dvě normální zaměstnání… Jako pracujete vy…

No, to se stejně s partnerem nepotkáváte :lol: A co teprve s případným dítětem. Fakt nevím, proč to hrotíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
16.2.14 11:43

Dcera má taky brigádu při VŠ, pokryje jí to tak bydlení na privátě. V případě svatby a mateřství by samozřejmě byla závislá na partnerovi. Bez praxe v oboru, snad jí taky nešvihne v hlavě.
Pro jistotu jí pošlu link na tuhle diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.2.14 11:43
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Promiň, ale založila jsem diskuzi, protože jsem chtěla vědět, jak dlouho čekaly na prstýnek ostatní…Ne abych psala o dítěti, vztahu a čekala až ze mě někdo udělá domácí labilní puťku…

Ale to nemuzes srovnavat - pokud jsi ve vztahu od 14 let, tezko ho muzes cekat po 3 letech, naopak tricatnici uz spolu 10 let nechodi, u nich to spad podstatne rychlejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 11:44

@G12 Proč bych nestíhala??
S partnerem se potkáváme normálně večer doma… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 11:46

@blecha72 Je to práce v oboru…
A bývá to tak, že když je žena na mateřské, tak je závyslá na mateřské a přítelovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.2.14 11:47
@Handulka14 píše:
@hanka.br. S dítětem přišel on né já, kdyby ho nechtěl, tak mi to nenabídne… Nemýlím li se… :nevim: :nevim:A jak opakuji, vlastně už nechci znát vaše názory na můj život, evidentně jste všechny vševědoucí a víte všechno… :potlesk: :potlesk:

Vime to, co nam sama sdelis. A nechat si radit na internetu od cizich lidi byla tva volba. Ted kopes, protoze ctes neco, co cist nechces…

A neprijde ti aspon trochu zvlastni, ze ON CHCE dite, tak BUDE dite, ON NECHCE svatbu, tak svatba NEBUDE. Ja mela za to, ze ve funkcnich a vyrovnanych vztazich o takto zavaznych rozhodnutich a zivotnich krocich rozhoduji oba partneri spolecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
16.2.14 11:49

@Handulka14 ano. V tvém případě na partnerovi, který si nechává zadní vrátka, kdyby něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí