Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
16.2.14 10:56
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Proč bych vám to měla vysvětlovat??
Vysoká škola je na tři roky, mám za sebou první, takže mi hcybí dva, myslí, že škola jde studovat dálkově, takže nevidí problém, proč nezačít už teď, než vystuduji, řekla bych, že biologicky už bude pozdě…Ale to je můj názor..
Je spoustu slečen, které otěhotněly na střední a zvládají to, nevím, proč bych to já nezvládla… :nevim: :nevim:

Dovol, abych to připomněla, že tuhle diskuzi jsi založila ty, takže ty jsi zřejmě chtěla o tomto problému diskutovat. Biologicky pozdě?? A rozumově? Finančně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
16.2.14 10:57

Taky si myslím, že se není kam hnát. Při založení diskuze jsem předpokládala, že jde o dlouholetý vztah, který už fakticky funguje jako manželství, jen k tomu chybí ten prstýnek.
Jste ještě mladá, chodíte do školy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.2.14 10:59

@Handulka14 no jestli toho vis o svém tele tolik jako o svém zivote, tak potes koště. Nenavazim se do tebe. Založila jsi diskuzi, tak se tu diskutuje a hle kam az se to pohlo. Muzes si to cele přečíst znova, jelikoz mi prijde, ze stejne videt ani slyset nechces, tak co stebou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 11:01

@hanka.br. Promiň, ale založila jsem diskuzi, protože jsem chtěla vědět, jak dlouho čekaly na prstýnek ostatní…

Ne abych psala o dítěti, vztahu a čekala až ze mě někdo udělá domácí labilní puťku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.2.14 11:04

@Handulka14 To z tebe nikdo dělat nemusí, to jsi udělala sama. Podle úrovně tvých názorů to vidím celkem jasně. Vzít si tě nechce, tak si ho hodláš pojistit aspoň dítětem. Což je představa stejně naivní, jako všechny tvé názory. Až ho přestane bavit tvoje servilní chování a slzy, pošle tě někam i s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.2.14 11:06

@hanka.br. Presne tak, bohuzel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430

@Lindii Já o svém životě vím dost a ty soudíš podle diskuze, že nejsem normální???
Wow měla by ses tím živit… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659

Jedna žádost o ruku od dívky, ale myslím, že ona věděla že se vzít chtějí.
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.2.14 11:07

@Handulka14 ne ty si založila diskuzi s nazvem: take si vas partner NECHCE vzit?" To uz si zas protirecis.. Holka, holka, mela by ses na to vykašlat a zit si chvili bezstarostnej zivot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.2.14 11:09
@Handulka14
@Handulka14 píše:
@Lindii Já o svém životě vím dost a ty soudíš podle diskuze, že nejsem normální???
Wow měla by ses tím živit… :nevim: :nevim:

prosim te a to si vzala zas kde? tak ted uz si to asi teda myslim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 11:09

@hanka.br. S dítětem přišel on né já, kdyby ho nechtěl, tak mi to nenabídne… Nemýlím li se… :nevim: :nevim:

A jak opakuji, vlastně už nechci znát vaše názory na můj život, evidentně jste všechny vševědoucí a víte všechno… :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.2.14 11:18
@Handulka14 píše:
@hanka.br. S dítětem přišel on né já, kdyby ho nechtěl, tak mi to nenabídne… Nemýlím li se… :nevim: :nevim:A jak opakuji, vlastně už nechci znát vaše názory na můj život, evidentně jste všechny vševědoucí a víte všechno… :potlesk: :potlesk:

On ti nabídne dítě a ty tleskáš ručkama. Ve vašem vztahu přeci platí to, co řekne a chce on. Kdybys řekla - budeme mít dítě, až vystuduju, až budeme rodina - super, měla bys alespoň nějaký rozumný náhled. Vzhledem k tomu, že jsi popisovala nějaké problémy s otěhotněním, tak se toho stejně obávat nemusí no a i kdyby se stalo- v čem to jeho omezí? V ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 11:22

@hanka.br. Teď nějak nechápu, čím na tohle narážíš??,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.2.14 11:23
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Proč bych vám to měla vysvětlovat??
Vysoká škola je na tři roky, mám za sebou první, takže mi hcybí dva, myslí, že škola jde studovat dálkově, takže nevidí problém, proč nezačít už teď, než vystuduji, řekla bych, že biologicky už bude pozdě…Ale to je můj názor..
Je spoustu slečen, které otěhotněly na střední a zvládají to, nevím, proč bych to já nezvládla… :nevim: :nevim:

Promin, ale toto ja nechapu a za sebe bych se dobrovolne a planovane podobnemu riziku nevystavila. Ve sve pozici nemas narok na materskou, rodicak si budes moc zvolit pouze diky partnerovi, paklize vas vztah vydri, co pak - vyhlidky na lepsi praci bez praxe znacne ztizene… VS jeste nikoho nespasila… Proboha to je takovy problem vystudovat, neco odpracovat a nebyt pak tak zoufale zavisla na partnerovi, prip. statu? Toto ted neber jako utok na tvoji osobu, myslim to obecne, jen se nad tim zkus zamyslet a najit pripadna rizika pro sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
16.2.14 11:25
@Handulka14 píše:
@Litta Ano.
Tvrdí, že nic nebude tak, jak já řeknu, že to udělá až bude správná situace…
Ta situace ještě nenastala po sedmi letech…

Teď se snažíme o miminko a tak jsem myslela, že by ho to mohlo postrčit, řekla jsem mu, že bych ho chtěla pod stromeček, nedostala jsem ho, čekala jsem ho včera k výročí a také nic, už jsem to nevydržela a zeptala se ho, prý ho nutím… :nevim: :nevim: :nevim:

Ale tak to podle mě není, já nevím, co si představuje, že po sedmi letech budu chtít??

Nesnažila bych se o miminko dřív, dokud bych se nevdávala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky