Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
430
16.2.14 11:50

@Pralinkaa Nechci číst třo jak píšete, že jsem v nespokojené vztahu…Když o mém vztahu sakra nic nevíte…

Chtěla jsem vědět, jak to bylo u Vás, když jste čekaly na prstýnek…
Ne analýzu mé osobnosti a vztahu - promiň, ale to si můžu zajít k psychologovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
16.2.14 11:52
@Handulka14 píše:
@blecha72 Je to práce v oboru…
A bývá to tak, že když je žena na mateřské, tak je závyslá na mateřské a přítelovi…

Já mám na rozdíl od vás nějaké mateřské za sebou :lol: Závyslá jsem nikdy nebyla.

Asi i proto, že jsem se vdala po několika letech po ukončení v vzdělání a děti si pořídila v době, kdy jsem byla finančně i pracovně zajištěná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 11:56

@blecha72 A příjde ti, že já nejsem?? Zvládám poplatit byt, auto a pod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.2.14 12:01
@Handulka14 píše:
@blecha72 Je to práce v oboru…
A bývá to tak, že když je žena na mateřské, tak je závyslá na mateřské a přítelovi…

Vetsinou ano, ale je potreba si uvedomit, ze nikdo ti nic nezaruci a muze se stat, ze budes muset spolehat jen sama na sebe. Hele, on si te nechce vzit, ale urcite bude cely odvazany z toho te (a i dite) zivit. Ty budes mit (svoji vinou) mizerny penize (jak materskou, tak jeste mizernejsi rodicak), zivit z ni sebe, dite, mozna budes nucena honit se po brigadach, abys vubec vase potreby pokryla, a on si dost mozna bude vesele hospodarit s celou svoji vyplatou a jeste bude king, ktery zaplati najem a tebe necha u sebe bydlet. Fakt te nechapu, tech pribehu, kdy to takhle je, je tady spousta, a ty se do toho zenes dobrovolne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 12:05

Když tak nad tím přemýšlím, já vlastně nepotřebuji svatbu k tomu, abych byla štastná, to jsem i bez ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 12:05
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Promiň, ale založila jsem diskuzi, protože jsem chtěla vědět, jak dlouho čekaly na prstýnek ostatní…

Tri mesiace od zoznamenia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.2.14 12:07
@Handulka14 píše:
@Pralinkaa Nechci číst třo jak píšete, že jsem v nespokojené vztahu…Když o mém vztahu sakra nic nevíte…Chtěla jsem vědět, jak to bylo u Vás, když jste čekaly na prstýnek…

Jo, chapu, nikdo vam do toho nevidi, ale vsechno souvisi se vsim a pokud napises, ze se chces vdavat, partner to odmita, a to ze na nej netlacis a on i tak nechce, je pro tebe vlastne jeste horsi situace. Tak se reakcim zase tolik nediv.
Rekl ti nekdy nejaky konkretni duvod, proc nechce? Kolik je mu let? Studuje, pracuje? Zijete spolu? Jak dlouho? Pokud ano, hospodarite tak nejak spolecne nebo si kazdy jedete na sve triko? Ty neodpovidas poradne na otazky a pak se divis, v tvych ocich neprimerenym, reakcim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 12:07
@Handulka14 píše:
@hanka.br. S dítětem přišel on né já, kdyby ho nechtěl, tak mi to nenabídne… Nemýlím li se… :nevim: :nevim:

ON SA NECHCE VIAZAT K TEBE. ON SI CHCE TEBA PRIVIAZAT DIETATOM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 12:08

@Bábi Zlopočasná Já ji oživila, ne založila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.2.14 12:09
@Handulka14 píše:
Když tak nad tím přemýšlím, já vlastně nepotřebuji svatbu k tomu, abych byla štastná, to jsem i bez ní…

Bud je to pravda a pak teda diskuze poslouzila svemu ucelu a ty mas po problemu, ne? A nebo si lzes do vlastni kapsy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 12:11

@Pralinkaa Pracuje, žijeme spolu, na věku nezáleží - od té doby co jsem napsala, kolik je mě, sjou vaše odpovědi akorát tak poučující…
Hospodaříme spolu..A nevím, proč si mě nechce teď vzít…Prý si mě vezme, až budeme mít malé… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.2.14 12:11
@Handulka14 píše:
Když tak nad tím přemýšlím, já vlastně nepotřebuji svatbu k tomu, abych byla štastná, to jsem i bez ní…

a proč teda nejsi? Nemáš pocit, že kdyby to byla pravda, tak po nějakém prstýnku ani nevzdechneš?
Všechny vnější okolnosti, těžkosti, probémy, to je to co si pouze přitahujeme tím, v co věříme. Pokud věříme, že si nic lepšího nezasloužíme, pak si takové podmínky vytvoříme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
16.2.14 12:13
@Handulka14 píše:
@Pralinkaa Nechci číst třo jak píšete, že jsem v nespokojené vztahu…Když o mém vztahu sakra nic nevíte…Chtěla jsem vědět, jak to bylo u Vás, když jste čekaly na prstýnek…

Ale to souvisí s tím, proč se ženit nechce. To co jsi napsala tady, tak nám je jasné, že ty si ho chceš uvázat, aby ti neutekl a on tě nechce, stejně je vše po něm. Tohle není plnohodnotný vztah, tak jak by měl fungovat. Nikde jsi totiž nenapsala, je mi oporou, je se mno rád, jsme spolu šťastni atd.

• Citovat
  • Upravit
3487
16.2.14 12:16
@Handulka14 píše:
@Pralinkaa Pracuje, žijeme spolu, na věku nezáleží - od té doby co jsem napsala, kolik je mě, sjou vaše odpovědi akorát tak poučující…
Hospodaříme spolu..A nevím, proč si mě nechce teď vzít…Prý si mě vezme, až budeme mít malé… :nevim: :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No tak s tím určitě nepočítej :mrgreen: Tuhle větu znám moc dobře a ve finále skutek utek :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.2.14 12:20
@Handulka14 píše:
Hospodaříme spolu..A nevím, proč si mě nechce teď vzít…Prý si mě vezme, až budeme mít malé… :nevim: :nevim:

Divas se na to spatne - nikdo nepoucuje, a uz vubec ne kvuli tvemu veku. A ve tve situaci (touha po svatbe) vek roli hraje a mnohem vetsi nez delka vztahu.
A ty vnimas jako vetsi zavazek co? Svatbu nebo spolecne dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí