Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
24.2.14 19:27

Označení přítelkyně, zvlášť když mají dva spolu již větší školou povinné děti mi zní nepřirozeně až divně. Zlatá životní partnerka či družka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.2.14 19:32

Označení „přítel“ mi taky vadí - zvlášť v diskuzích typu:Přítel mi sprostě nadává, přítel mi dal facku, Když jsem byla nemocná, přítel se válel a nepomáhal mi…co je to za přítele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
24.2.14 19:36

@Blešík souhlas, jak dětská láska,
pokud s někým jsem 10 let a víc, osobně raději mluvím o chlapovi.

• Citovat
  • Upravit
cher
24.2.14 19:48
@hanka.br. píše:
Označení „přítel“ mi taky vadí - zvlášť v diskuzích typu:Přítel mi sprostě nadává, přítel mi dal facku, Když jsem byla nemocná, přítel se válel a nepomáhal mi…co je to za přítele?

Souhlasím, to je spíš nepřítel :lol:

• Citovat
  • Upravit
3487
24.2.14 19:55

@hanka.br. A jak mu mám řikat? Můj chlap, můj druh, můj miláček? :) Je to prostě přítel, až se vezmeme, bude to manžel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
24.2.14 19:58
@Larr píše:
Pomaleji, pomaleji…jako, vadí ti, že ti říkají příjmením chlapa?Já zase prachy utracené za velkou svatbu nechápu :roll:
chci raději někam jet.

Jo, a ještě víc mi vadí, že moje děti mají cizí příjmení - čili, jako bych do jejich rodiny nepatřila - já jsem ten vyděděnec :cert:

Nemluvím o velké svatbě, mluvím o svatbě dle svých představ, což je prostě o něco víc než svatba v bílé košily na matrice s dvěma svědky a pak řízek v přilehglé hospodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
24.2.14 19:59
@Larr píše:
Nesnáším označení přítelkyně, přítel
to už raději druh, družka, od kolika let jsem družkou?

:roll: družka stužka - to je jak zkratka od družstevnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
24.2.14 19:59
@Larr píše:
@Gina108 o příteli dnes mluvila 57-ti letá kolegyně a bylo to na zvracení.

Závidělas, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
24.2.14 20:01
@Sluka píše: :roll: družka stužka - to je jak zkratka od družstevnice
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
24.2.14 20:01

@Sluka

Jo druh a družka, to je strašný, to už radši přítel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.2.14 20:18

@Terina89 Řekla bych PARTNER. V každém případě bych v případech, kdy se partner nechová jako přítel takové značení neuvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
24.2.14 20:21

@hanka.br. Když o tom přemýšlím, tak máš asi pravdu. Můj partner se opravdu jako přítel nezachoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
24.2.14 20:28

@Sluka @baru88 To jsem ráda, že nejsem jediná, kdo se na zmínku o svatbě z úst drahé polovičky zatváří někdy udiveně, někdy nesouhlasně a občas dokonce i zděšeně :) Musím říct, že byly časy, kdy se nechtěl ženit on, ale teď se to přehouplo do stavu, kdy se nechci vdávat já.

Můj postoj k svatbám je takový, že daleko přesvědčivější vyjádření a zpečetění závazku vůči tomu druhýmu jsou pro mě právě děti nebo třeba společně braná hypotéka. A když už mám s chlapem tyhle velký a důležitý závazky, tak na co ještě papír z radnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
24.2.14 20:28

@Fatalistka Ono „manža“ teda taky není výhra v loterii :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.2.14 20:36
@Zenyatta píše:
@Sluka @baru88 To jsem ráda, že nejsem jediná, kdo se na zmínku o svatbě z úst drahé polovičky zatváří někdy udiveně, někdy nesouhlasně a občas dokonce i zděšeně :) Musím říct, že byly časy, kdy se nechtěl ženit on, ale teď se to přehouplo do stavu, kdy se nechci vdávat já.Můj postoj k svatbám je takový, že daleko přesvědčivější vyjádření a zpečetění závazku vůči tomu druhýmu jsou pro mě právě děti nebo třeba společně braná hypotéka. A když už mám s chlapem tyhle velký a důležitý závazky, tak na co ještě papír z radnice?

Asi tak :palec: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria