Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
430
16.2.14 09:38

@Blešík Mě to nemusíš psát, já to vím… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
16.2.14 09:42

Upřímně být v tvý kůži, tak dítě ještě odložím a začnu se rozhlížet, přijde mi, že zbytečně dlouho zabijíš mládí s někým, kdo si to nezaslouží. Ale to už je tu napsáno mnohokrát, je to tvé rozhodnutí, jednej tak ať nemusíš litovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 09:43

@Blešík Tak miminka snad litovat nebudu, i kdyby to nakonec nevyšlo s přítelem… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
16.2.14 09:51

To ne, spíš bych pak litovala, že to miminko mohlo být s někým, kdo
za to stál. Když už si dopředu nejsi jistá, tak mi to nepřijde jako nej řešení pracovat na dítěti. Diskuzí zůstala jsem sama s miminkem je tu mraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 09:55

@Blešík Ale já nikde nenapsala, že si nejsem jistá…
To jste stvořily Vy včera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
16.2.14 10:10
@Blešík píše:
@Handulka14 ale to je přeci hloupost, manželství se rozvede, ale dítě těžko utopí, to by si měl uvědomit

To jsem chtěla napsat… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 10:15
@Blešík píše:
@Handulka14 ale to je přeci hloupost, manželství se rozvede, ale dítě těžko utopí, to by si měl uvědomit

Chlap ale dieta necha matke, on nim obmedzovany nebude. Zabudne ze ho splodil a pojde vytvarat stastnu rodinku s nejakou inou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.2.14 10:21

Diskuzi jsem precetla celou a muj nazor na vas vztah se od precteni prvnich prispevku az po konec vyrazne zmenil - jak uz tu padlo nekolikrat, s takovym partnerem a v 21 letech bych se nehnala ani do svatby, natoz do ditete. Muj nazor a svym zpusobem i rada. Jak ale s podnety z teto diskuze nalozis, je jen na tobe. Jen teda rozhodne nepusobis dojmem stastne a spokojene partnerky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.2.14 10:26

Jeste me tak napadlo - a jste na to mit dite vubec zajisteni? Preci jen, co jsem pochopila, ty jsi studentka… Nebo normalne pracujes a studium je dalkove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 10:27

@Pralinkaa Pracujeme oba, já sice chodím na denní ale pracuji ráno před školou, po škole a o víkendech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.2.14 10:42

@Handulka14 Dívám se, kam se diskuze od včerejška posunula. Pokud tedy studuješ denní studium na VŠ a jsi v prváku, předpokládám, že chceš nejdříve vystudovat, takže máš před sebou ještě čtyři roky. Nerozumím tedy tvé snaze mít dítě teď. Můžeš to nějak vysvětlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 10:47

@hanka.br. Proč bych vám to měla vysvětlovat??
Vysoká škola je na tři roky, mám za sebou první, takže mi hcybí dva, myslí, že škola jde studovat dálkově, takže nevidí problém, proč nezačít už teď, než vystuduji, řekla bych, že biologicky už bude pozdě…

Ale to je můj názor..
Je spoustu slečen, které otěhotněly na střední a zvládají to, nevím, proč bych to já nezvládla… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
16.2.14 10:50

Škoda, že se inteligentní studentka VŠ aspoň trošku nezamyslí nad tím, co jí tady ostatní píší. Ani jedna rada z těch co tady zazněly není mimo mísu.

Prostě komu není rady, tomu není pomoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.2.14 10:50

@Handulka14 biologicky pozde? boze ty jsi případ :roll: udělej si 10 deti a požádej ho o ruku ty a přestaň se v tom nimrat. Stejne je ti buřt co ti tady písem. Cili sama nejlip vis co co delas good Luck :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.2.14 10:55

@Lindii Víš vy vlastně asi vůbec nic nevíte o své těle…

Když jsem sem napsala, chtěla jsem probrat to, proč mě ještě nepožádal o ruku, ne to, jaký mám život..
Aby jste se do mě navážely…
No jako promiň, ale to fakt ne… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí