Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
15.2.14 23:45

@Handulka14 to sice ano, nejspíš to bude ale příčina tvého „problemu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 23:45

@hanka.br. Ani nevím, nepřemýšlela jsem nad tím, ale trochu mě uráží tvrdit, že já jsem chudinka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.2.14 23:46
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Ani nevím, nepřemýšlela jsem nad tím, ale trochu mě uráží tvrdit, že já jsem chudinka… :nevim:

Tohle tě uráží a že chování tvého partnera ne? Není to spíš o tom, že pravda docela bolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 23:46

@Regina Hero Jak, prosímtě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.14 23:47
@Handulka14 píše:
@Lindii Není, ale žádný vztah není dokonalý, aby to klapalo, musí se snažit oba, i přes hádky a překážky…Kdybych přemýšlela, tak jak některé uvádíte, dávno bychom spolu nebyli..

Mne s manzelom to klape „samo od seba“ uz siedmym rokom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 23:47

@hanka.br. Ne uráží mě to, že jsem podle tebe chudinka…
:nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 23:48

@Lindii Tak to nevím, jak to souvisí - on mě nechce požádat o ruku, protože já se trápím tím, že mě neposlouchá???

Jo, to bude ono… :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.2.14 23:49
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Ne uráží mě to, že jsem podle tebe chudinka… :nevim: :nevim:

Proč tě to uráží? Proč tě uráží názor naprosto anonymního neznámého člověka a neuráží tě to, jak s tebou chlap, kterého prosíš o svatbu, jedná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.14 23:49
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Takle proč si ho chci vzít??
Je mi s ním dobře, záleží mi na něm, miluji ho…chci s ním mít rodinu - to nestačí???

Nie, nestaci. Toto vsetko musi citit on rovnako ako Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.2.14 23:51
@Handulka14 píše:
@Regina Hero Jak, prosímtě??

Jak? No že on si k tobě může dovolit všechno možné, a ty na něm visíš a necháš si líbit takové věci, které by si k tobě partner neměl dovolit a považuješ za normální, že partner není oporou, nevyslechne, nepodrží, a ještě se snažíš sama sobě si namluvit, že si to snad zasloužíš, protože ty nejsi taky dokonalá, tak se musíš spokojit právě s ním, protože nikdo lepší by tě nechtěl…
Napiš bez rozmýšlení aspoň pět věcí, kterými ti dává najevo svou lásku a co vás spojuje… co považuješ ve vztahu za důležité a máš na to stejný názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 23:51

@hanka.br. Z toho důvodu, že si jako chudinka vážně nepřipadám…
A jak se chová?? :nevim: :nevim: :nevim: Já myslím, že pokud mě nemlátí je to ok… :nevim: :nevim:

Dá se přehlédnout vše - však jsem psala, že nikdo není dokonalý…ani já ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.14 23:52
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Já moc dobře nechápu na co narážíš - píšeš si semnou ne s námi- pak by tam bylo mi..Jestli ono nejde o to, že si myslíš, že s ním být nemám, že jsem mladá… :nevim: :nevim:

Nie preto ze si mlada. Pretoze on o Teba nestoji.

Mimochodom, zhrnula som tuto diskusiu manzelovi. Chvilu sa na mna nechapavo dival, a potom sa spytal „kokodak?“ :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Z toho důvodu, že si jako chudinka vážně nepřipadám…
A jak se chová?? :nevim: :nevim: :nevim: Já myslím, že pokud mě nemlátí je to ok:nevim: :nevim:Dá se přehlédnout vše - však jsem psala, že nikdo není dokonalý…ani já ne..

Svatá prostoto!! :mrgreen: :mrgreen: Jsi chudinka, opravdu.Nic ve zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
@Handulka14 píše:
@hanka.br. Jen pro urovnání nejsem chudinka, jak ty píšeš.. :think: :think:
A nenechám si nic líbit…

Nepospíchej nikam. Ještě se nevdávej a neměj dítě. Užívej si života, rozhlížej se kolem sebe, prozatím zapomeň na svatbu. Když to nebudeš tak moc chtít, třeba se to stane. Prostě si řekni, že je ještě čas a on ten čas opravdu je. Třeba zjistíš, že on není ten pravý a nebo on zjistí, že ta pravá nejsi ty. Máš velkou výhodu, že jsi tak mladá. Máš na všechno ještě moře času. Nejsi odkázaná na to, až tvůj partner uzná, že jsi byla dostatečně hodná, aby se s tebou oženil. Žij si svůj život a ne jeho život. Nechce ho s tebou spojit, tak máš v podstatě volnost. Jsi ještě ve věku, kdy máš ten svět objevovat a ne se doma zahrabat s dítětem a být odkázaná na jeho nálady.

• Citovat
  • Upravit
7628
15.2.14 23:53

Myslim, ze tahle diskuze je naprosto marna. Zakladatelka ma( stejne jako kazda z nas) svou hlavu a kazdy si ke svému stesti musi najit cestu sam. Nekdo ji ma trnitou, nekdo ne. Kazdopadne bych se pred chlapem takhle neponizovala. Clovek musi mit sobe kousek te hrdosti a spis drahé polovině dokazat, ze ma doma nenahraditelnou a skvelou zenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí