Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
430
15.2.14 21:54

@Bábi Zlopočasná Když mi měli výročí na Valentýna - blbé datum seznámení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
15.2.14 21:55

@Lindii já i on pocházíme z rozvedené rodiny, možná proto se do toho nežene :think: ale máme už i mimčo a to je větší závazek než chomout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 21:56

@jakuve Dvakrát možná třikrát se po sedmi letech zmínit je tlačení??? Sakra a to kolem něho mám chodit po špičkách???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628

@Handulka14 :hug: bud statecna, nejde o zivot prece, ono te to jeste chvili bude mrzet a pak az treba nebudes chtit, tak si te vezme :lol: delam si prcu :mrgreen: hlavu vzhuru. Na to prece neumrem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337

@Handulka14 chápu tě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.14 21:57
@jakuve píše:
Ale dle meho nazoru tlaci zakladatelka tak pilu, ze mu to vadi. Ja sama nesnasim, kdyz mne ekdo do neceho nuti je proto, ze by to tak melo byt.

Okecavaj si to ako chces, ale ten chlap je v pozicii toho kto rozhoduje a ona toho, kto poslucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.2.14 21:57

@Lusy23 vsak sem psala. Taky nechapu jejich logiku. Popripade rozdělit majetek nemuze byt tak citově vypjaty, jako si dělit deti kdyby nahodou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.14 21:58
@Handulka14 píše:
@Lusy23 Nakonec si mě vzít nemusí - že…
Však mě by stačil ten pocit, prstýnek, že to myslí vážně… :,( :,( :,(

Nemysli. Keby to myslel vazne, tak by Ti nepovedal ze to bude tak ako on rozhodne. :zed: :zed: Paneboze co je Tvoj otec, sef, nadriadeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.2.14 21:59

@Bábi Zlopočasná ja ti trochu nerozumim, co ji tu tlačis do hlavy? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
15.2.14 22:00

@Handulka14 Taky jsem to čekala na Vánoce i na Valentýna a nic se nedělo :nevim:. Když se ho někdo zeptá řekne až se narodí malej a bude mít aspoň rok ale moc se mi tomu nechce věřit :|. A pokud se tak nestane nebudu to já kdo bude tlačit, ale bude to moje mamka :lol: ta o tom furt mluví už nám chtěla zamlouvat i radnici :-D a já ji musím brzdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430

A nechápu, že dítě je podle něj menší závazek, než koupit prstýnek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569

Jsme spolu 6 let, máme 2 děti (ale známe se déle)…zatím k vyjádření nedošlo, i kdž rodina má už komentáře - hlavně babička to nemůže rozdýchat…
Po prvním dítěti by se to i hodilo - to bych kývla…teď pod druhém si říkám, že by bylo „trapný“ si „hrát“ na svatbu, ale zase jen tak na úřadě bych to taky nechtěla… :|
Takže: pokud by došlo k vyjádření, řeknu ANO, ale že se nechci vdávat v ČR..prostě někde v zahraničí u moře, jen my a děti… :P…ať má chlapeček výdaje, když tak dlouho čekal :mrgreen: jen tak všanc se mu nedám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
15.2.14 22:01
@jakuve píše: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :palec: A ty ses evidentne hodne tolerantni a svatbu jsi moooc chtela, ze? :mrgreen:

Jo. Jako zakladatelka a další. Pořádné prstýnky jsme pořídili po letech, na „svatbu“ vzpomínáme s láskou, ale rozhodně to nebyl nejdůležitější den v našem životě. Prostě jsme tam před svědky podepsali, co žijem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.2.14 22:02

@pazzy Ten můj má také spoustu keců okolo - až otěhotníš, než se to narodí - jenže já nechci aby si mě bral kvůli mimču, ale protože chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
15.2.14 22:08

@Handulka14 Než jsem otěhotněla tak jsem svatbu nějak neřešila, ale teď co čekáme potomka tak mám takovej pocit že ta svatba by to tak nějak vše spojila že patříme všichni k sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí