Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak můžu ti říct, že jsme s manželem přemýšleli společně, co se nám změnilo po svatbě a opravdu jsme zjistili, že snad nic, kromě toho, že když mi manžela odvezou do nemocnice např. po bouračce, všechno mi řeknou, kdybych manželka nebyla položej mi telefon, jako mojí mamce, když jejího partnera odvezli do nemocnice.
Jinak si nemyslím, že do manželství vstupují jenom chudí jedinci a nebo jsme s manželem výjimky ![]()
@Andy27 píše:
Ani ne mam krasnou realitu, a nejhezci tehotny obdobija jsem ti psala ze i to se ted dost casto stava, a hned se toho chytnes ty se svoji realitou..ok, ale opakuju ze jsem psala
ze todle se opravdu deje
Rovnako sa vykradaju byty… mam preto prestat zamykat, lebo zamok prida zlodejovi maximalne 5 minut prace naviac?
Prostě upřímně…Když mi žena řekne, že má dítě a přítele, tak mi bleskne hlavou, že to dítě asi není jeho, nebo jsou spolu krátce, nebo je to blb kterej se nechce ženit
Pouze ´´partner´´pro mě váhu nemá
@pavlinka77 píše:
Takže pro mě jediné plus pro manželství je informovanost partnera o zdravotním stavu toho druhého, když ti přítele odvezou do nemocnice, nikdo se s tebou nebude bavit
Stalo se vám někdy někomu, že vám v nemocnici nechtěli sdělit informaci o zdravotním stavu přítele? Já s tím problém neměla, bavili se se mnou jako s manželkou, a to dokonce ve dvou různých nemocnicích, v menší krajský i ve velký fakultní.
Ostatním je ale úplně jedno, co si myslíš ty a co má váhu pro tebe ![]()
Pro mě zase asociace manželka = osoba, se kterou ten daný musí být, přítelkyně = osoba, se kterou dotyčný chce být…
Prostě to tak v sobě mám podvědomě zakódované. Ale to, jak to vnímám já, nebo ty, je úplně jedno.
Každý by si měl především najít takového partnera, který bude mít v tomto ohledu podobné smýšlení. Nemá cenu, aby jeden druhého tlačil do svatby či byl nešťastný, pokud si neprožije ten svůj jeden princeznovský den.
„@Zenyatta“ píše:
Stalo se vám někdy někomu, že vám v nemocnici nechtěli sdělit informaci o zdravotním stavu přítele? Já s tím problém neměla, bavili se se mnou jako s manželkou, a to dokonce ve dvou různých nemocnicích, v menší krajský i ve velký fakultní.
Nestalo. Přítel mě nahlásil jako kontaktní osobu. O jeho vážné bouračce jsem tak paradoxně věděla jako jediná z jeho rodiny, jeho dcera se to dozvěděla později a jeho mamince to dokonce bylo řečeno až po návratu z nemocnice, v obavách a ojejí zdraví a nervy.
@Zenyatta píše:
nestalo se mi to nikdy. A nějak nechápu, že se to někomu může stát po telefonu, když tam úplně bez problémů jde říct, že jsem manželka ![]()
V Německu mi dokonce přítel skončil na JIPce a já podepisovala revers, abych ho mohla odvézt odtamtud domů.
@káťa nezapomínej, že manželka byla taky jednou přítelkyně ![]()
Manžel se mění?
Manžel nechce miminko
Odchod od manžela, návrat k rodičům - nervy
Jak na manžela - malá chuť na sex
Manžel odešel za mladou milenku
Odpor k manželovi - dá se to překonat?
Muž alkoholik - už nemůžu dál
To teda dekuju
..kamaradka ma pritele 9let maji dve deti, jsou krasna rodinka, a klape jim to, nikoho z meho okoli nenapadlo ze by to nebylo pritele a fakt mi to nekdo rict tak nevim:D Asi bych byt tebou to nepsala muzes tim urazet.To asi bleskne hlavou jen tobe a dedukce o lidech, to je fakt sila
@Anonymní píše:
Manžel se mění?
Manžel nechce miminko
Odchod od manžela, návrat k rodičům - nervy
Jak na manžela - malá chuť na sex
Manžel odešel za mladou milenku
Odpor k manželovi - dá se to překonat?
Muž alkoholik - už nemůžu dál
Nejsem zastánce manželství, ale to stejný může být i s přítelem, ne? ![]()
@Terina89 píše:
Nejsem zastánce manželství, ale to stejný může být i s přítelem, ne?
asi je to víc o charakteru člověka než o tom, jestli je manžel nebo přítel…
@Terina89 píše:
@Maria37 Taky si myslím
právě já nejsem vysloveně odpůrkyní svateb ani zastánkyní…oboje má své pro a proti, ale očerňovat rodiny, ve kterých nejsou partneři sezdáni jako nerovnocenné a naopak vynášet manželství do nebes… o tom to přece není…
Samozrejme ze je to o charakteru..ale nektere prispevky ostatnich ho postradaj..urazeni neprovdanych a manzelu..
Mě osobně ne, ale mamce ano. Odvezli jí partnera s infarktem v bezvědomí a nikdo se sní nebavil, řekli jí, že není příbuzná takže smůla. A že až se probere musí on podepsat souhlas a uvést jí jako kontaktní osobu.