Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
947
26.2.14 15:20

@neila
to říct můžeš, ale oni se podívaj do jeho občanky a tam bude mét uvedeno, že je svobodný, takže poznaj, že lžeš, alespoň u partnera mojí mamky se podívali a když jim mamka volala, tak jí nic neřekli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
26.2.14 15:24

Holky neblázněte. Každý to vidí jinak. Někdo má špatnou zkušenost z manželstvím, nedivím se jim, že už by se nikdy nevdávali. A to je přesně to, co jsem tu zmiňovala. Špatné zkušenosti nás ovlivňují, ale co nechápu, že oni na manželství zanevřeli a ostatním spokojeným tlačí do hlavy, že manželství je horší. Možná pro ně. Pro nás šťastné ne, my zase čerpáme ze svých zkušeností. Protože jsme takhle šťastné, tak manželství vychvalujeme do benes a já opravdu nevidím jedinou věc, která by mi to manželství znechutilo. pokud budu mít dvakrát chlapa, který mi neustále zahýbal a ještě jsem se s ním musela soudit o majetek, pokaždé začínat znova, určitě taková holčina nebude říkat, manželství je krásná věc. Ona je poučená. o tom to je. Takže dámy, ven s těmi špatnými zkušenostmi. Já jsem šťastná, já je nemám. ;)

• Citovat
  • Upravit
947
26.2.14 15:27
@smoulinka71 píše:
Holky neblázněte. Každý to vidí jinak. Někdo má špatnou zkušenost z manželstvím, nedivím se jim, že už by se nikdy nevdávali. A to je přesně to, co jsem tu zmiňovala. Špatné zkušenosti nás ovlivňují, ale co nechápu, že oni na manželství zanevřeli a ostatním spokojeným tlačí do hlavy, že manželství je horší. Možná pro ně. Pro nás šťastné ne, my zase čerpáme ze svých zkušeností. Protože jsme takhle šťastné, tak manželství vychvalujeme do benes a já opravdu nevidím jedinou věc, která by mi to manželství znechutilo. pokud budu mít dvakrát chlapa, který mi neustále zahýbal a ještě jsem se s ním musela soudit o majetek, pokaždé začínat znova, určitě taková holčina nebude říkat, manželství je krásná věc. Ona je poučená. o tom to je. Takže dámy, ven s těmi špatnými zkušenostmi. Já jsem šťastná, já je nemám. ;)

Hezky napsané :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.2.14 17:28

@pavlinka77 ten můj neměl při sobě občanku (bylo to při sportovní události, byl vrcholový sportovec, odvezli ho přímo ze závodů), ale i kdyby měl, tak nevím, co by z ní ti Němčouři, kteří nevěděli ani pořádně anglicky, vyčetli :mrgreen: Nejspíš nic :pankac:
Ale každopádně do telefonu se dá říct cokoliv, třeba sestra, to v občance není psáno… Ale chápu, že v takové situaci jsou nervy vycukané natolik, že člověku to nenapadne :|
@smoulinka71 zmínila jsem to tady už stejně jako ty, jen jinými slovy, ale docela zbytečně :lol: tenhle boj nemá vítěze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
26.2.14 17:38

Já koukám, že v některé nemocnici sdělí něco po telefonu. Je to tedy OT, ale moje zkušenost je taková, že po telefonu mně neřekli nikdy nic, dokonce ani výsledky mých vyšetření. Na jednu stranu to chápu. Ono asi jak kde a jaké mají zvyklosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.2.14 20:59
@smoulinka71 píše:
Holky neblázněte. Každý to vidí jinak. Někdo má špatnou zkušenost z manželstvím, nedivím se jim, že už by se nikdy nevdávali. A to je přesně to, co jsem tu zmiňovala. Špatné zkušenosti nás ovlivňují, ale co nechápu, že oni na manželství zanevřeli a ostatním spokojeným tlačí do hlavy, že manželství je horší. Možná pro ně. Pro nás šťastné ne, my zase čerpáme ze svých zkušeností. Protože jsme takhle šťastné, tak manželství vychvalujeme do benes a já opravdu nevidím jedinou věc, která by mi to manželství znechutilo. pokud budu mít dvakrát chlapa, který mi neustále zahýbal a ještě jsem se s ním musela soudit o majetek, pokaždé začínat znova, určitě taková holčina nebude říkat, manželství je krásná věc. Ona je poučená. o tom to je. Takže dámy, ven s těmi špatnými zkušenostmi. Já jsem šťastná, já je nemám. ;)

Já nebyla vdaná ani jednou, takže špatné zkušenosti s manželstvím fakt nemám 8) Máš ty nějaké špatné zkušenosti z dob, kdy jsi byla svobodná? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.14 00:01
@Gina108 píše:
Já nebyla vdaná ani jednou, takže špatné zkušenosti s manželstvím fakt nemám 8) Máš ty nějaké špatné zkušenosti z dob, kdy jsi byla svobodná? :think:

Isteze, s kazdym koho som si nevzala som sa nakoniec rozisla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.2.14 00:07

@pavlinka77 Ted už stav v občance není povinný, takže nevím, jak se to ted bude prokazovat :nevim: Spousta lidí si ho tam opravdu neuvádí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.2.14 00:11

@ana11 Nám akorát řekli po opakované operaci dědy, jestli je v pořádku, protože on mluvit nemohl. Volali jsme tam denně, tak asi uvěřili, že jsme rodina, ale jinak mám taky zkušenost, že po telefonu neříkají nic a přijde mi to tak v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
28.2.14 05:43
@Bábi Zlopočasná píše:
Isteze, s kazdym koho som si nevzala som sa nakoniec rozisla :mrgreen:

psala jsi, že byl jen jeden :mrgreen: ;)

• Citovat
  • Upravit
káťa
28.2.14 05:48
@radkka píše:
@ana11 Nám akorát řekli po opakované operaci dědy, jestli je v pořádku, protože on mluvit nemohl. Volali jsme tam denně, tak asi uvěřili, že jsme rodina, ale jinak mám taky zkušenost, že po telefonu neříkají nic a přijde mi to tak v pořádku.

Nedávno tu byla diskuse - o náhodném styku manžela na zprávě z urologie, která mimochodem skončila tím, že zakladatelka uvěřila manželovi, že mu to do té zprávy napsal doktor omylem - a tam zakladatelka psala, že jí zdravotní problémy manžela ohledně jeho penisu a celý jeho rozhovor s lékařem, aniž by se jakkoli prokázala, vysvětlovala na chodbě sestra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
28.2.14 10:10
@káťa píše:
psala jsi, že byl jen jeden :mrgreen: ;)

U mna jeden, u kamosiek po jednom… a su fuc. Manzelia drzia :think:
Oh, aj snubenci su dvaja fuc (nie moji :mrgreen: )… len na rozvod nemam v okoli „stastie“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.2.14 13:35

@káťa 8o :mrgreen: Tak tahle diskuze mě minula :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
28.2.14 13:51
@káťa píše:
Nedávno tu byla diskuse - o náhodném styku manžela na zprávě z urologie, která mimochodem skončila tím, že zakladatelka uvěřila manželovi, že mu to do té zprávy napsal doktor omylem - a tam zakladatelka psala, že jí zdravotní problémy manžela ohledně jeho penisu a celý jeho rozhovor s lékařem, aniž by se jakkoli prokázala, vysvětlovala na chodbě sestra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ano, diskusi jsem četla a po tomto jsem nabyla přesvědčení, že tam toho docela dost nesedí. Absolutně neprofesionální jednání a zvlášť hrubé porušení dle mého - pokud se to tedy stalo, což pochybuji. I když i takoví „profesionálové“ samozřejmě po nemocnicích pracují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
28.2.14 14:44
@Gina108 píše:
Já nebyla vdaná ani jednou, takže špatné zkušenosti s manželstvím fakt nemám 8) Máš ty nějaké špatné zkušenosti z dob, kdy jsi byla svobodná? :think:

Ne neměla, už jsem to tu psala, žádné závazky, když mě naštval poslala jsem ho do prdelky. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky