Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
26.2.14 09:44

Ne, to je furt dokola, jenom skatulkovani..halo ti pisu, ze to je realita, tak to je, i to se deje.Byl tady napsan jeden z duvodu, co je na tom tak neskousnutelneho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757

Souhlasím s @ana11 „nemám ráda takovéhle paušalizace a vzhledem k jejich „debilnosti“ je obtížné na ně argumentovat“ to sedí

a poslední příspěvkem @Bábi Zlopočasná… se mi taky líbí… není to přece jen o prachách…

síla jedince se pozná podle peněz? muži možná mají v ruce víc tu „ekonomickou moc“ - peníze a tak, ale ženy zase mají v téhle společnosti mnohem větší právo na děti… co má větší hodnotu? že máš o 7 000 vyšší příjem nebo že můžeš být každý den se svými dětmi i po rozvodu?

Příspěvek upraven 26.02.14 v 09:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71

Já přeci nemám nic společného s dluhy mých rodičů, nebé mého bratra, pokud jim tedy nebudu dělat ručitele. Vždy jde odmítnout dědictví.

• Citovat
  • Upravit
16186
26.2.14 09:50
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak ciste teoreticky, kazda zena, ktora porodi a ostane doma s dietatom, je na tom financne blbe. Je len par vynimiek potvrdzujucich pravidlo, ktore maju schopnosti a moznosti aj na materskej si udrzat rovnaky prijem ako pred porodom. Z toho hladiska by sa mali sobasit jedine planovane bezdetne pary, aby na svadbe chlap neostruhal.
Z rovnakeho pohladu by ale zeny nemali za ziadnu cenu rodit, lebo porodom sa stanu zavislymi a pritazou pre chlapa.

hezky si to napsala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.2.14 09:51

Tak, že pokud momentálně vše klape, nevýhody se žádné nevidí.
Jakmile začne něco skřípat, pak člověk tím, že je k druhému upoután papírovým svazkem, spláče nad výdělkem…

A ano, možná za mým názorem stojí trošku i vlastní zkušenost s rozchody a rozvody. Zatímco rozchody byly vždy v pohodě. Prostě neklape to, končíme a ahoj…rozvod byl peklo, protože to takto snadné nebylo. Exmanžel, který byl do té doby hodný milý beránek, se jako mávnutím kouzelného proutku proměnil v člověka, který si myslel, že mě svatbou vlastní a že mu nemůžu utéct. Z jeho vět typu - už se mě nikdy nezbavíš, prostě se od tebe nehnu atd., mám dodneška husinu. A zbavovala jsem se ho opravdu velice těžce a dlouhodobě a tvdrě litovala, že jsem se nechala přemluvit do svatby. Nikdy před tím bych do něj neřekla, že dokáže být takto závislý a umanutý.
Dneska už jsem poučená a vztah už chci mít vždycky jenom proto, že já chci a jsem v něm dobrovolně.

Což samozřejmě holka, která nepoznala, jak se dokáže ženatý milující chlap proměnit, když od něj chce žena odejít, nemůže pochopit a těžko tomu uvěří.

• Citovat
  • Upravit
Jemys
26.2.14 09:55

@káťa Holka, ale tohle fakt není o papíře. Jakmile máš s chlapem dítě, tak je sakra těžký se ho zbavit, rozejít se… to se ho fakt už nikdy nezbavíš…budeš s ním muset komunikovat kvůli dítěti.

• Citovat
  • Upravit
Jemys
26.2.14 09:56

Dítětem se k chlapovi připoutáš mnohem víc než „tím papírem“

• Citovat
  • Upravit
17306
26.2.14 09:59

@Maria37 bavíme se tu o manželství. A to, že mají ženy mnohem větší právo na děti je trochu rána pod pás a i když s tím nesouhlasím, tak to u nás tak bohužel funguje. Další důvod proč se neženit a nepořizovat děti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
26.2.14 09:59

To ne, ale je fakt ze jsem se stim setkala, a pro nekoho kdo to zazil je to i duvod, A penize ve vztahu hrajou roli..a v dnesni dobe dost podstatnou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
26.2.14 10:01

Moc.nechapu.proc je to problem.Muj manzel taky rikal.ze si me nevezme ze se zenit uz nechce.Byl rozvedeny a stacilo mu to. A ja to respektovala, neresila jsem to.Tak by jsme zili na psi knizku.To ze me pak casem. pozadal. o ruku byl hodne velky sok. Prece pokud vis od zacatku ze on se zenit nechce ale ty vdavat jo a je to problem, tak proc vubec s nim jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.14 10:11
@Andy27 píše:
Ne, to je furt dokola, jenom skatulkovani..halo ti pisu, ze to je realita, tak to je, i to se deje.Byl tady napsan jeden z duvodu, co je na tom tak neskousnutelneho :)

A ja Ti pisem ze moja realita je ina :nevim: Ty si znechutena svojou realitou, a tak ostatnym „otvaras oci“, aby boli rovnako znechuteni ako Ty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.14 10:19
@Andy27 píše:
To ne, ale je fakt ze jsem se stim setkala, a pro nekoho kdo to zazil je to i duvod, A penize ve vztahu hrajou roli..a v dnesni dobe dost podstatnou :think:

To je ale zase dane tym, ze vsetci musia byt strasne samostatni. Kedysi boli rodiny velke, rodicia, partner, deti, slobodni surodenci… viac penazi na hromade, uspory z rozsahu… a ludia boli tolerantnejsi… museli byt.

Dnes chce byt kazdy samostatny, zvladnut vsetko sam, nebyt zavisly na partnerovi/rodicoch… a place ze z jedneho platu to ide sakra tazko, ze dnes na peniazoch zalezi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
26.2.14 10:22

Ani ne mam krasnou realitu, a nejhezci tehotny obdobi :) ja jsem ti psala ze i to se ted dost casto stava, a hned se toho chytnes ty se svoji realitou..ok, ale opakuju ze jsem psala ;) ze todle se opravdu deje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.2.14 10:24

@káťa a ty myslis, ze kdybys s takovym psychopatem zila jen na psi knizku, tak by v pripade rozchodu rekl, „dobre, lasko, jak si prejes, odchazim do nenavratna“??? Chapu tvoji drsnou zkusenost, musi to byt silene, ale vyvozovat z toho vylozene negativni asociace ve vztahu k manzelstvi mi prijde trochu prehnane :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
26.2.14 10:32

Je jina doba, osobne si myslim ze kazdej, si neseme vzor rodiny uz z nasich rodin, vetsinou, u sebe ani nevim jak, nemam potrebu se vdavat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí