Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
2.3.14 18:56
@káťa píše:
@smoulinka71
i přes počáteční vzájemnou „nevraživot“ musím s tvými názory souhlasit :kytka:

Prostě jsme se nepochopily a emoce nějak vyskočily. Jsem ráda, že jsme si to vysvětlili, taky se mi tvé názory líbí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2.3.14 20:12

Nejde o to, vykricat ze ja som stastna… len mam pocit ze sa niekedy niektora drzi nespravneho chlapa, a snazi sa to co ma, napasovat na to, co by chcela. Chapem to, tiez som to robievala. Na druhu stranu, je pravda ze som nepocuvala tych, co mi vraveli ze sa snazim napasovat svorec do trojuholnika a ten jeden precnievajuci roh okecavam coby vynimku potvrdzujucu pravidlo…

Za zatrpklost povazujem ked ma niekto presviedca ze realita je len to zle, nie to co si ja malujem (prezivam). Dokonca mi tu uz dvakrat ZELALI milenku.

Co ale povazujem za nefer je take to - netrvaj na svadbe, nehladaj takeho, co by ti ju doprial, zatni zuby a ostan s tym co mas, lebo INAK je ti fajn. Tak pisem ze to ide aj bez toho INAK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
3.3.14 10:35
@káťa píše:
Nepřeháníš už to trošku???
Chápu, že jsi šťastná, že ses vdala a všichni ti to tu moc přejeme, ale v podstatě ve všech tvých příspěvcích zde na emimi, ať už jsou na jakékoli téma (i absolutně nesvatební) si jedeš pořád tu svou a jeden příspěvek za druhým o tvém štěstí, že jsi vdaná. Už minule jsem ti to chtěla napsat, když tu nějaká uživatelka řešila nějaký vážný problém ve vztahu (netýkalo se svatby) a tvůj příspěvek, aniž bys cokoli poradila, byl jak jsi šťastná, že jsi byla požádána o ruku a jsi vdaná. Chápu, že jsi toho plná a potřebuješ to vykřičet do světa, ale už je to trošku jako kolovrátek a pořád dokolečka dokola, ať je téma jakékoli.

myslela jsem, že přeháníš, ale máš naprostou pravdu viz nová diskuse :-)

https://www.emimino.cz/…nera-182733/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
4.3.14 01:12

Holky, tak jsem za největší kravičku. Před pár stranami jsem psala, že se vyjádřil. Sice je pravda, že jsem jeho úvahy o sňatku vzala s rezervou, ale dnes mě dostal. Vlastně to nakonec byla jen úvaha.. nikoliv 100% fakt.
Sice se tím, co píšu ponižuji, ale už mi je to nejspíš jedno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
4.3.14 01:33

A to jsem tak ráda, že jsem to nezačala psát/oznamovat ostatním.. co by to teď bylo za další potupu, to si nedokážu představit. Madam blbá jsem si dneska dokonce projížděla ze zvědavosti svatební šaty, jestli by mi vůbec slušely a jaké.. :zed:
Jsem ráda, že vím na čem jsem, dnešní slzy opětovného zklamání skousávám a jedeme dál :pankac: :mrgreen:… a do třetice tak hloupá už nebudu. Na rovinu řeknu, ať mi políbí zádel s celým arsenálem! :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
4.3.14 06:22
@Maculinka píše:
A to jsem tak ráda, že jsem to nezačala psát/oznamovat ostatním.. co by to teď bylo za další potupu, to si nedokážu představit. Madam blbá jsem si dneska dokonce projížděla ze zvědavosti svatební šaty, jestli by mi vůbec slušely a jaké.. :zed:
Jsem ráda, že vím na čem jsem, dnešní slzy opětovného zklamání skousávám a jedeme dál :pankac: :mrgreen:… a do třetice tak hloupá už nebudu. Na rovinu řeknu, ať mi políbí zádel s celým arsenálem! :cert: :mavam:

Vys.er se na něj, vždyť je to jenom chlap ;) :hug:

• Citovat
  • Upravit
3165
4.3.14 11:10

@káťa Však na to kašlu. Nevím, jak vyjádřit ten pocit. To není ani to, že bych byla nějak nesmírně zklamaná. Přijala jsem to jako světýlko naděje, že si to najednou rozmyslel po tom, co už jsem to zavrhla. Brala jsem to jako jednu z nynějších alternativ.
Ale rozum mi říkal, že mám raději držet ústa a taky že ano.. :pankac: Jsem opravdu ráda, že jsem o tom několik dní raději mlčela a nikomu nic neřekla. Asi teprve potom bych se cítila jako totální koza, že zase musím říct, jaké otočení opět nastalo :P

Mimochodem, asi pochopil, že mě tím poněkud vytočil, když mi valil klíny do hlavy a jako omluvu dnes přišel po noční s čokoládou a tvrdil, jak je se mnou rád a jak jsem mu na noční chyběla… ta čokoláda mi opravdu zvedne náladu. Když ví, že sladké od dětství nejím.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.3.14 11:13

Taky jsem to zažila..hold nebyl ten pravý..to byl důvod ten pravý, proč sňatek nepřicházel..myslím, že chlap který není ten pravý, nebo ještě na rodinu vyzrálý, se ženit nechce a jen tak nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
4.3.14 14:45

@Maculinka Ježiši to je blbec. Tohle fakt nechápu. :roll: Tak chápu, že jsou chlapi, kteří se nechtějí ženit a tak to řeknou na rovinu, bude jen na mě, jestli jsem ochotna to akceptovat, nebo jít o dům dál. Ale ten tvůj je totální zmetek, který si z tebe dělá srandu. No to může být rád, že nemá mě, protože to by viděl hošánek. By si nestačil zabalit.

• Citovat
  • Upravit
G12
4.3.14 14:50

@Maculinka
mi to nedá. stalo se tohle?
Myslím, že jsem tu někdy před měsícem psala toto všechno. ALE!
Je tomu dva dny, co ten můj naráží na svatbu. Do dnes mi to nějak nedocházelo, než se vyslovil doslova a zeptal se mě, jestli bych si ho letos vzala…
Možná mi řeknete, že jsem blbá. Ale po těch letech od zasnoubení, co mi z toho bylo tolik smutno, jsem nemohla říct nic jiného. Jednoduše jsem řekla, že po tolika letech čekání už si ani nejsem jistá, jestli si ho vůbec chci vzít a že možná bude lepší, když zůstaneme tak, jak jsme. Nic by se tím nezměnilo. Do teď jsme fungovali normálně a svatba by to už těžko změnila..

Pokud jsi mu řekla, to co píšeš, tak co jsi čekala? nějak tomu nerozumím

• Citovat
  • Upravit
3165
4.3.14 16:21

@G12 To byla moje první reakce na to. Ku všemu jsem mu to řekla mnohem mileji, než to vyznělo v tom mém příspěvku. Pár hodin na to, jsme se o tom začali bavit, co mě přešel ten první údiv a připustila, že by to možná i šlo. Nechtěla jsem si hrát na uraženou. Jenže den na to se zase vše změnilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
4.3.14 16:22

@Maculinka A vysvětlil ti proč si s tebou zahrává?

• Citovat
  • Upravit
G12
4.3.14 16:27
@Maculinka píše:
@G12 To byla moje první reakce na to. Ku všemu jsem mu to řekla mnohem mileji, než to vyznělo v tom mém příspěvku. Pár hodin na to, jsme se o tom začali bavit, co mě přešel ten první údiv a připustila, že by to možná i šlo. Nechtěla jsem si hrát na uraženou. Jenže den na to se zase vše změnilo. :nevim:

aha, tak to z toho není poznat

• Citovat
  • Upravit
9757
4.3.14 16:51
@Maculinka píše:
@G12 To byla moje první reakce na to. Ku všemu jsem mu to řekla mnohem mileji, než to vyznělo v tom mém příspěvku. Pár hodin na to, jsme se o tom začali bavit, co mě přešel ten první údiv a připustila, že by to možná i šlo. Nechtěla jsem si hrát na uraženou. Jenže den na to se zase vše změnilo. :nevim:

no třeba z tebe měl pocit, že to zas tak „horké“ téma není a že není třeba se někam hnát… hlavně se s ním kvůli tomu nerozcházej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
4.3.14 16:54

@Maria37 No tak se ho narovinu zeptám, jak to myslel ne? A co tím chtěl básník říct? Já úplně zírám, jak se dva lidé neumějí domluvit a mluvit spolu narovinu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky