Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
30ka se mi zda fajn cifra u zeny, ktera ma uz splneny pocet deti. Jinak ne.Anonym N
Já jsem v těch jedenatřiceti byla bezdětná… ![]()
@Anonymní píše:
30ka se mi zda fajn cifra u zeny, ktera ma uz splneny pocet deti. Jinak ne.Anonym N
když se na to díváš takhle, tak je to určitě blbý… a hlavně to není moc dobrý pro navazování vztahů - tenhle pohled na svět - to se ti budou chlapi spíš vyhýbat, oni hledají spíš pohodu než zachraňovaní žen, co se cítí zoufale a mají pocit, že nemají splněno… zkus se na takový myšlenky vykašlat a uvidíš, že potkáš někoho s kým se zadaří---
@Lenka512 píše:
Dvořáková…??![]()
![]()
Nn jeste neco trochu jinyho, ale cetnost je zhruba stejna ![]()
@Jaji77 píše:
Z pozice té, která měla klasické a časté české příjmení, které nikdo nikdy nespletl, a vyvdala poněkud exotičtější, které naopak zmrví skoro každý, bych Ti to pomalu snad ani neradila
@Rybička80 to není, ale když chce ženská děti, tak do těch pětatřiceti to ještě jde, pak už je to o zoufalkách a shánění aspoň dárce spermií.
Je fakt, ze po svatbe budu muset hlasit v novem prijmeni th, ktere tam neni slyset. Ale na to uz jsem si zvykla, kdyz nekde hlasim dcerino prijmeni, jmenuje se po otci. Ale za ten pocit rozliseni to stoji. Ve vesnici, kde jsem bydlela s rodici se ted jmenuje jedna zena uplne stejne jako ja
Staci, ze tatovo jmeno+prijmeni se tam vyskytuje dokonce 3×
Je to proste vesnice plna N… ![]()
@Anonymní píše:
Aha, na to jsou nějaké normy jo?? ![]()
@Rybička80 píše:
Aha, na to jsou nějaké normy jo??
jojo lidi, kteří si rádi trápí si potrpí na normy a na to co „se má“ ![]()
@Rybička80 píše:
Aha, na to jsou nějaké normy jo??
Samozrejme, ze ne.Je to jen muj nazor, pohled. ![]()
@Maria37 píše:
když se na to díváš takhle, tak je to určitě blbý… a hlavně to není moc dobrý pro navazování vztahů - tenhle pohled na svět - to se ti budou chlapi spíš vyhýbat, oni hledají spíš pohodu než zachraňovaní žen, co se cítí zoufale a mají pocit, že nemají splněno… zkus se na takový myšlenky vykašlat a uvidíš, že potkáš někoho s kým se zadaří---
Dekuju. ![]()
Ahoj holky jsem tady nova a koukam že mate stejný problém jako ja že si váš partner nechce vzit vazne nevim proc mozna je to tim ze uz jednou zenaty byl a ma spatne zkusenosti msme spolu 2 deti bydlime ve spolecne domacnosti tak vazne nevim vcem je problem jestli třeba ja nedelam něco spatne vim ze jsme měli mensi krizi která netrvala dlouho. holky myslite ze mam na to kaslat a nechat to byt a doufat ze si me muj partner vezme.? dekuju kačka
@Katula1987 Nemusíš dělat nic špatně, ale on jeden ošklivý rozvod dokáže od dalšího sňatku spolehlivě odradit ![]()
@zoidberg ja vim mel škarede manzelstvi je to mozna ten důvod ale nemusi me preci házet do jednoho pytlu. ![]()
@Katula1987 píše:
@zoidberg ja vim mel škarede manzelstvi je to mozna ten důvod ale nemusi me preci házet do jednoho pytlu.
Kdybys jendou přežila havárii letadla, letěla bys pak znova? Byť by to letadlo bylo naprosto super?
@zoidberg to mas pravdu to bych neletěla jen me to strasne mrzi mame spolu deti zíjeme spolu ach jo tak ja to teda necham byt… :/
@Katula1987 píše:
@zoidberg to mas pravdu to bych neletěla jen me to strasne mrzi mame spolu deti zíjeme spolu ach jo tak ja to teda necham byt… :/
srovnávat havárii letadla s krachem manželství je trošku mimo. Co si o tom promluvit přímo s ním?
@Katula1987 píše:
Tak když je už jednou rozvedenej, tak ví, že mu ten papír stejně nic nezaručí..