Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maria37 píše:
srovnávat havárii letadla s krachem manželství je trošku mimo. Co si o tom promluvit přímo s ním?
To je fakt trochu mimo, havárie ledadla má mnohem menší pravděpodobnost!
@Maria37 uz jsem se sni o tom bavila několikrát ale nechce o tom ani slyset ze ted ma jiné starosti nez takove blbosti resit
@Katula1987 píše:
@Maria37 uz jsem se sni o tom bavila několikrát ale nechce o tom ani slyset ze ted ma jiné starosti nez takove blbosti resit
no tak pokud se o tom nechce ani bavit, tak s tím asi moc nenaděláš…
@Honza 12 a co ja ja nejsem snad zaručená když mam snim dve deti cekam na neho je vojak to mu nedavam dost najevo ze nemam v umyslu od neho odejit… ![]()
@zoidberg píše:
To je fakt trochu mimo, havárie ledadla má mnohem menší pravděpodobnost!
havárii letadla lidi málokdy přežijí, ale do manželství dost lidí opakovaně vstoupí a dost často jsou ta druhá manželství docela š´tastná.
@Maria37 to mas pravdu stim asi nic nenadelam jen me mrzi ze si kdysi vzal takovou kravu a me se kterou ma deti a miluje me nic… asi mas pravdu neda se stim nic delat a budu cely život svobodna a deti budou mit prijmeni po nem…
@Katula1987 ale proč by si Tě bral? děti už má, nejspíš příjmení po něm co
a řekl proč nechce? Já osobně bych se podruhé už taky nevdávala ![]()
@Markéta80 ano mame deti mají prijmeni po nem ale co ja na me nikdo nemyslí? rikal ze ho stim nemá´m otravovat ze ted ma jiné starosti
@Katula1987 píše:
@Markéta80 ano mame deti mají prijmeni po nem ale co ja na me nikdo nemyslí? rikal ze ho stim nemá´m otravovat ze ted ma jiné starosti
A tvé důvody pro svatbu jsou jaké?
@zoidberg moje duvody jsou takove aby jsme byli jako rodina se vsim vsudy a ne zit jen tak na psi knizkú
@Katula1987 ale to jste si měli ujasnit včas
, už to tady psalo víc ženských že i svatbu chlap slíbí a jak pak jsou děti, příjmení po něm tak už nechce
. Já se naopak do svatby nehrnula vůbec, manžel mě víceméně ukecal a právě i na to že bude hezký když všichni se budeme jmenovat stejně, jo cítila bych se mezi nima cizí, že k nim prostě nepatřim
ale kdyby jsme se rozvedli tak do další svatby nejdu, možná to má podobně a už se ženit nechce no ale to jste si měli říct hned na začátku, on ted prostě ten důvod nemá, děti máte, jmenují se po něm tak o co jde
. zase aby si tě bral že chceš ty je blbost, to by tě stejně netěšilo, třeba jednou překvapí a požádá tě o ruku sám ![]()
@Katula1987 píše:
@Honza 12 a co ja ja nejsem snad zaručená když mam snim dve deti cekam na neho je vojak to mu nedavam dost najevo ze nemam v umyslu od neho odejit…
No právě ty už jsi až moc zaručená, tak proč by cokoliv dělal? Před dětmi, případně u dětí s Tvým příjmením by možná malý důvod měl, teď už nemá opravdu žádný. Bohužel
Pokud se sám do ničeho takového nehrnul, tak jsi bohužel propásla všechny možné situace, kdy šlo ho trošku popostrčit.
@Katula1987 píše:
@Honza 12 a co ja ja nejsem snad zaručená když mam snim dve deti cekam na neho je vojak to mu nedavam dost najevo ze nemam v umyslu od neho odejit…
Tak pro rozvedenýho strácí manželství, nějakej ten punc. Že to má bejt na doživotí. Ztrácí to lesk.. A když už svatbu, tak kvůli právnímu uspořádání. Pár minut na úřadě dva svědci a šmitec.
Mozna me nekdy pozada sam i když uz tomu prestavam verit dekuju vsem za komentare ![]()
@Katula1987 píše:
Mozna me nekdy pozada sam i když uz tomu prestavam verit dekuju vsem za komentare
úplně ti to rozumím. Třeba jednoho dne změní názor, někteří lidé se berou až po letech nebo po nějaké zásadní životní události.