Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
29.10.15 12:40
@Maria37 píše:
srovnávat havárii letadla s krachem manželství je trošku mimo. Co si o tom promluvit přímo s ním?

To je fakt trochu mimo, havárie ledadla má mnohem menší pravděpodobnost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.10.15 12:47

@Maria37 uz jsem se sni o tom bavila několikrát ale nechce o tom ani slyset ze ted ma jiné starosti nez takove blbosti resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
29.10.15 12:48
@Katula1987 píše:
@Maria37 uz jsem se sni o tom bavila několikrát ale nechce o tom ani slyset ze ted ma jiné starosti nez takove blbosti resit

no tak pokud se o tom nechce ani bavit, tak s tím asi moc nenaděláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.10.15 12:49

@Honza 12 a co ja ja nejsem snad zaručená když mam snim dve deti cekam na neho je vojak to mu nedavam dost najevo ze nemam v umyslu od neho odejit… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
29.10.15 12:49
@zoidberg píše:
To je fakt trochu mimo, havárie ledadla má mnohem menší pravděpodobnost!

havárii letadla lidi málokdy přežijí, ale do manželství dost lidí opakovaně vstoupí a dost často jsou ta druhá manželství docela š´tastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.10.15 12:52

@Maria37 to mas pravdu stim asi nic nenadelam jen me mrzi ze si kdysi vzal takovou kravu a me se kterou ma deti a miluje me nic… asi mas pravdu neda se stim nic delat a budu cely život svobodna a deti budou mit prijmeni po nem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
29.10.15 12:57

@Katula1987 ale proč by si Tě bral? děti už má, nejspíš příjmení po něm co :roll: a řekl proč nechce? Já osobně bych se podruhé už taky nevdávala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.10.15 13:03

@Markéta80 ano mame deti mají prijmeni po nem ale co ja na me nikdo nemyslí? rikal ze ho stim nemá´m otravovat ze ted ma jiné starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
29.10.15 13:05
@Katula1987 píše:
@Markéta80 ano mame deti mají prijmeni po nem ale co ja na me nikdo nemyslí? rikal ze ho stim nemá´m otravovat ze ted ma jiné starosti

A tvé důvody pro svatbu jsou jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.10.15 13:08

@zoidberg moje duvody jsou takove aby jsme byli jako rodina se vsim vsudy a ne zit jen tak na psi knizkú

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
29.10.15 13:09

@Katula1987 ale to jste si měli ujasnit včas :?, už to tady psalo víc ženských že i svatbu chlap slíbí a jak pak jsou děti, příjmení po něm tak už nechce :?. Já se naopak do svatby nehrnula vůbec, manžel mě víceméně ukecal a právě i na to že bude hezký když všichni se budeme jmenovat stejně, jo cítila bych se mezi nima cizí, že k nim prostě nepatřim :? ale kdyby jsme se rozvedli tak do další svatby nejdu, možná to má podobně a už se ženit nechce no ale to jste si měli říct hned na začátku, on ted prostě ten důvod nemá, děti máte, jmenují se po něm tak o co jde :roll:. zase aby si tě bral že chceš ty je blbost, to by tě stejně netěšilo, třeba jednou překvapí a požádá tě o ruku sám :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
29.10.15 13:10
@Katula1987 píše:
@Honza 12 a co ja ja nejsem snad zaručená když mam snim dve deti cekam na neho je vojak to mu nedavam dost najevo ze nemam v umyslu od neho odejit… :?

No právě ty už jsi až moc zaručená, tak proč by cokoliv dělal? Před dětmi, případně u dětí s Tvým příjmením by možná malý důvod měl, teď už nemá opravdu žádný. Bohužel :think: Pokud se sám do ničeho takového nehrnul, tak jsi bohužel propásla všechny možné situace, kdy šlo ho trošku popostrčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
29.10.15 13:12
@Katula1987 píše:
@Honza 12 a co ja ja nejsem snad zaručená když mam snim dve deti cekam na neho je vojak to mu nedavam dost najevo ze nemam v umyslu od neho odejit… :?

Tak pro rozvedenýho strácí manželství, nějakej ten punc. Že to má bejt na doživotí. Ztrácí to lesk.. A když už svatbu, tak kvůli právnímu uspořádání. Pár minut na úřadě dva svědci a šmitec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.10.15 13:28

Mozna me nekdy pozada sam i když uz tomu prestavam verit dekuju vsem za komentare :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
29.10.15 13:30
@Katula1987 píše:
Mozna me nekdy pozada sam i když uz tomu prestavam verit dekuju vsem za komentare :-)

úplně ti to rozumím. Třeba jednoho dne změní názor, někteří lidé se berou až po letech nebo po nějaké zásadní životní události.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí