Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mě si partner chtěl vzít, už vybíral prsten a skoro ho koupil, ale vypověděla mu karta(kamarádka dělá ve zlatnictví, on ji nezná)
Bavili jsme se o tom a už by bylo na čase. Jenomže proběhly během 14 dnů dvě velké hádky a už je 2 měsíce ticho po pěšině-teda spíš už si mě vzít nechce..Co dělat??Věk na to mám a spolu jsme taky dostatečně dlouho
ale pokud se hádáte tak proč svatba? to bych se nevdávala pokud jsou hádky každý týden??
@Markéta80 píše:
ale pokud se hádáte tak proč svatba? to bych se nevdávala pokud jsou hádky každý týden??
Ty dvě hádky byly před dvěma měsíci, akorát byli během 14 dní..
@zoidberg píše:
Začni mu odepírat sex, že se chceš zachovat až na svatební noc
Tak to budu mít raději sex
@Anonymní píše:
A jaké máte k svatbě důvody? Oba dva myslím.
@zoidberg píše:
A jaké máte k svatbě důvody? Oba dva myslím.
Tak děti do budoucna, bez svatby díte nechci..a taky se chci vdát z lásky a cítím, že by se vztah brzy přechidil
@Terina89 píše:
Nejdřív zapoj mozek, potom komentuj.
Mě to funguje v mozkovně dobře, a proto nemusím zakládat takovouto diskusi.
@Anonymní píše:
Tak děti do budoucna, bez svatby díte nechci..a taky se chci vdát z lásky a cítím, že by se vztah brzy přechidil
Tak asi bude třeba zatlačit na chlapa, že bez svatby dítě nebude a taky to podložit nějakými argumenty. Chlapi se z lásky nežení, oni to tak necítí.
@Anonymní píše:
tak si promluvte a at řekne jak to vidí ![]()
@zoidberg píše:
Tak asi bude třeba zatlačit na chlapa, že bez svatby dítě nebude a taky to podložit nějakými argumenty. Chlapi se z lásky nežení, oni to tak necítí.
O svatbě začal on, prakticky mě o ruku požádal, čekala jsem jen na prsten a oficiální zásnuby..Místo toho si to ´´rozmysle´´ to mi přijde snad ještě horší
@Anonymní píše:
Tak jestli cítíš, že by se vztah brzy přechodil, tak se nevdávej
Ono po svatbě se, co se týče vztahu a citů, nic nemění, takže tu přechozenost to nezachrání. Třeba vám ty hádky měly otevřít oči…
@Anonymní píše:
Ber to tak, že všechno zlý je k něčemu dobrý. Ať udělá co udělá, budeš vědět že si to dobře rozmyslel.
@terien píše:
Ber to tak, že všechno zlý je k něčemu dobrý. Ať udělá co udělá, budeš vědět že si to dobře rozmyslel.
A vdávat se z lásky je nanic.. Tam musíš uvažovat rozumem. Aby až láska pomine, jste byli nadále schopni poskytovat zázemí dětem..
Uz na to kaslu včera byla opet výmena nazoru a uz me to nebavi takze bude se mne cely život svobodna matka…