Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Inaris píše:
To bys sice nemusela stát o vydupanou svatbu, ale řekni, proč bys o ni nestála vůbec. I když pán zažil nepříjemné 1. manželství, proč tedy šel do druhého vztahu? Jak k tomu přijde ta nová partnerka? Není to vůči ní trošku nefér? Logicky - jestliže jí jako 2. v pořadí nedůvěřuje až tak, že by si ji vzal, tak by si s ní neměl začínat vůbec, žejo. To bych mu pak věřila, že se něčeho bojí. Jen uvažuji…
Ale z jeho pohledu to taky není fér že ho do toho tlačí
Asi se ženit nechce, ale kvůli tomu přece nebude sám a bez dětí
Já jako ženská bych se takhle neponížila abych se ho doprošovala.
@Inaris píše:
Proto jsem se jí taky ptala (asi moji otázku přehlídla), jestli se k němu chová hezky i tak. Jestli mu s láskou vaří, jde s ním do postele, usmívá se na něho… Prostě to vypadá, že on má, co potřebuje - a nemusí za to „nic“ dát.
No, jestli se chtěla vdávat (což asi chtěla) tak to vzala přesně za opačný konec.
@MartinaIrena píše:
No hlavne mate uz stejne spolu dve deti, ktery vas svazujou naporad
Tam uz to davno neni jen o nem.
Stejne uz neutece, alimenty platit bude tak jako tak, tak nevim, jake velike couvani a nezeneni se
@Inaris píše:
A můžu se zeptat, proč ne na oba?
Opravdu se obávám, aby Tě jednou nezačal vyhazovat, oni jsou někteří lidé pak v krizi schopni všeho.
Podle NOZ uz nevyhodi
vznikla tam rodinna domacnost, musel by ji zajistit nahradni bydleni
@terien píše:
Ale z jeho pohledu to taky není fér že ho do toho tlačíAsi se ženit nechce, ale kvůli tomu přece nebude sám a bez dětí
Já jako ženská bych se takhle neponížila abych se ho doprošovala.
Zadne doprosovani, proste si normalne rict, ze uz by rada se vdala. Co je na tom spatneho? A kdyz on nechce, tak at rekne proc, coz on rekl, ze ted stavi barak nebo co. No, aby se toho dozili, protoze pak pujdou decka na vysokou, pak budou vnoucata a pak uz to ani nema cenu ![]()
@PaníBovaryová píše:
Zadne doprosovani, proste si normalne rict, ze uz by rada se vdala. Co je na tom spatneho?A kdyz on nechce, tak at rekne proc, coz on rekl, ze ted stavi barak nebo co. No, aby se toho dozili, protoze pak pujdou decka na vysokou, pak budou vnoucata a pak uz to ani nema cenu
Na tomhle nic, ale pán to má na talíři pořád dokola, to už je prostě trapný. Ženit se nechce, důvody řekl taky tak co víc?
@Inaris píše:Fajn, miláčku, tak žádný sex. Taky mám svoje důvody.
To spíš omezit jiný služby. Sex zákonitě potřebuje i ženská, i chlap. Takže omezit něco co je pro tebe důležitý. To není nejlepší tah.
@Inaris píše:
No to být nemusí, ale nejdřív udělat děcka a pak se divit, že chce žena svatbu, to je taky zajímavé. Nevíme teda, zda pisatelka původně neměla ten názor jako já, že svatbu tedy v žádném případě.
A jsem na tom stejně jako Ty - nedoprošovala bych se, ale zařídila bych se. Jsem sice měkkota, dávám šance, ale ne donekonečna.
Taky by mi přišlo divné, že tedy ženit se nechce, své důvody má, ale děti si klidně udělá…
@Katula1987 píše:Zásadní chyba
@Inaris barak je napsany na neho
@PaníBovaryová píše:
Podle NOZ uz nevyhodivznikla tam rodinna domacnost, musel by ji zajistit nahradni bydleni
No, víme, jak takové náhradní bydlení obvykle vypadá.
@Kajuli píše:
Taky by mi přišlo divné, že tedy ženit se nechce, své důvody má, ale děti si klidně udělá…
A barák koupí. Asi ví proč ho má jen na sebe.
@Inaris píše:
A podle čeho „zákonitě“ soudíš? Já zrovna sex nepotřebuji skoro vůbec.
Inu dobrá.. Měl jsem napsat.. v běžném partnerství, či manželství. Pro velkou většinu vztahů je fungující sex, důležitou, podstatnou, né však hlavní a jedinou podmínkou.
@Honza 12 píše:
@minoeTo spíš omezit jiný služby. Sex zákonitě potřebuje i ženská, i chlap. Takže omezit něco co je pro tebe důležitý. To není nejlepší tah.
Až na výjimky, si žena bez sexu poradí. Chybí jí spíše ta blízkost, pohlazení, chycení za ruku, pomazlení, hezká slova. U muže je to, až na výjimky, naopak. To, že ženy potřebují sex stejně jako chlapi, je pouze mužské přání.
Ovšem, odmítání sexu, když jinak všechno funguje, taky nepodporuju. Kvůli tomu, že se nechce ženit, bych nestávkovala. To mi přijde dost ubohé.
@Inaris píše:
A podle čeho „zákonitě“ soudíš? Já zrovna sex nepotřebuji skoro vůbec. A jak by jistě doplnil strýček Sally z jiného vlákna - chlap si klidně vaření, praní, úklid atd. zajistí jinak, na to prý ženskou nepotřebujete…Příspěvek upraven 27.12.15 v 22:09
Ty jsi to editovala.
Ad vytučněný. Jak zajistí jinak? Normální chlap. Já i z mého okolí, tohle samozřejmě zvládne. Na vedení dománosti a úklid fakt ženskou nepotřebuju. To je nějaká provokace?
@Inaris píše:
To už je jiná. Ale spíš pro chlapy než pro ženy. Tedy „ve většině“.
Jasně.. I to beru. Domácnost si obstarám, o ženskou se postarám, navařím, uklidím, snídani do postele připravým, a čekám, že si pořádně zašuškáme. Jsu snad divnej?