Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníBovaryová tak to uz jsem taky zkousela ma svoji hlavu ma strach ze dopadne stejne jak se svoji byvalkou byla to jeho manželka tak ma nejspis strach ze by dopadl stejne ale několikrát mu rikam ze nejsem stejna jak ona
@Katula1987 A co zkusit nějakou odbornou pomoc? Pokud má z manželství takovou fobii, není něco v pořádku, ať už jsou zážitky sebesilnější. není fér upírat ti něco, na co máš nárok, zvláště po tom, c o vše pro něj děláš
@Kajuli nedavno my rikal ze at nevysiluju ze si me nekdy vezme ale ze nevi kdy asi se budu vdávat jak stara babka prej ho tim nemam otravovat když kupujeme barak a peníze davame do baraku.
@Katula1987 ježíš, svatba přece není o penězích, všecko je na domluvě přece. když budete an úřadě se svědy a nejbližší rodinou, pak skočíte někam na oběd a třeba s přáteli posedíte v hospodě, nevyjde vás to na nijak horentní sumu.
Mně to připadá, že se jen vymlouvá, ale neznám ho, tak nemůžu soudit. Jinak tedy obdivuji tvoje nervy, já už bych mu asi jednu třískla ![]()
@Katula1987 a barák doufam bude psán n oba aby jsi jednou neodcházela jen s igelitkou ![]()
@Markéta80 píše:
@Katula1987 a barák doufam bude psán n oba aby jsi jednou neodcházela jen s igelitkou
Co na oba! Rovnou na ni, kdyz se nechce zenit pacholek jeden, coz? ![]()
@MartinaIrena píše:
Co na oba! Rovnou na ni, kdyz se nechce zenit pacholek jeden, coz?
vtipálku
@Katula1987 píše:
@PaníBovaryová tak to uz jsem taky zkousela ma svoji hlavu ma strach ze dopadne stejne jak se svoji byvalkou byla to jeho manželka tak ma nejspis strach ze by dopadl stejne ale několikrát mu rikam ze nejsem stejna jak ona
No hlavne mate uz stejne spolu dve deti, ktery vas svazujou naporad
Tam uz to davno neni jen o nem.
@MartinaIrena to mame a zijeme spolu 8 let a mame koupeny barak
@Inaris co vim tak prej je to lepsi takhle by pocitaly me a děti. a pa by jsme na hypotéku nedosahly
@Katula1987 píše:
Tak už asi jednou poznal že svatba mu žádný štěstí nezaručí tak se do ní znovu nehrne
já bych tedy o takhle vydupanou svatbu ani nestála…
@Katula1987 píše:
@Inaris barak je napsany na neho
Děti po něm, barák je jeho, jednou už ženatý byl,… upřímně proč by se ženil znovu?
@Katula1987 píše:
@Inaris co vim tak prej je to lepsi takhle by pocitaly me a děti. a pa by jsme na hypotéku nedosahly
Dům je napsaný na něj a splácíte ho oba?
Má děti z minulého manželství?