Svatba během šestinedělí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18760
21.1.19 09:17

Já se vdávala 8t před porodem, svědkyně měla 2m po porodu a já počítala s tím, že nebude pomahat, ale je to pro mě důležitý člověk a já ji tam chtěla mít. Pomáhala mi 7m těhotná, které jsem pak měsíc nato byla taky na svatbě (tj v 9m) :mrgreen: svědkyně i v jednu chvíli říkala, že zapomněla že má dítě :) byla ráda za odpočinek. Zůstali na oběd a dort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.1.19 09:20

@Oplatečka tak jim jsme to již řekli, že čekáme malé. A taky jsem ji upozornila, že pokud chce, může si najít někoho jiného. Ale jsme nejlepší kamarádky od dětství, tak mě chce (což chápu). Ale jsme domluvené, že bude někdo v záloze, kdyby to opravdu nešlo. To samé se týká i zábavy. Do her atd zapojím i další naši společnou kamarádku a hlavně přítele, kdybych náhodou vypadla, tak ať mají do rezervy. Naštěstí to bude poklidná svatba, od odpoledne spíše formou grilovačky než svatby, ale i tak bych ji nerada zklamala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.1.19 09:26

Termín porodu mám 26.3. A kamarádka má svatbu 27.4 ale naštěstí jdu jen jako host a svědek bude manžel.narovinu jsem řekla že uvidím,jak se budem cítit a kdyžtak hned po obřadu zmizíme.tak uvidíme jak to dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
21.1.19 09:27

A aby tě komentáře nevydesily, tak já nebyla sita a ihned po porodu seděla jako by nic. Druhý den bych neřekla, že jsem rodila. Dcera se kojila obvykle kolem 20 min, takže pohoda. Může to být i dobrý. Uvidíš, až ta chvíle nastane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
21.1.19 09:33
@lovethelife píše:
A aby tě komentáře nevydesily, tak já nebyla sita a ihned po porodu seděla jako by nic. Druhý den bych neřekla, že jsem rodila. Dcera se kojila obvykle kolem 20 min, takže pohoda. Může to být i dobrý. Uvidíš, až ta chvíle nastane ;)

Tak ja taky přidám pozitivum, po císaři jsem trpěla jako zvíře, ale za 14 dní jsem byla ok a trajdala s kočárkem v červencových vedrech.Jelikož jsem dokrmovala UM tak venku jsem sebou měla vše potřebné.Jinak jsem nakojila kdekoliv v zákoutí, pamatuji si jak jsem hodinu seděla v zámeckém parku ve stínku s miminkem střídavě na prsu protože nám to moc nešlo a přesto to bylo tak hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.1.19 09:35

Zatim bych nic nerušila, uvidíš jak se budeš cítit. Po obou porodech jsem normálně chodila ven mezi lidi, nedovedu si predstavit být 6neděl doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
21.1.19 10:20

@Nikča94 Kamarádka byla na naší svatbě se 14ti denním miminkem :-) nešla mi teda za svědka, ale byla na obřadu a potom i chvíli na oslavě. :-) a bylo hrozný horko a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4502
21.1.19 11:00

Já bych asi funkci svědkyně v této situaci neslibovala, účast bych nerušila. Nikdo neví, co bude. Můžeš přenášet, nemusíš se cítit dobře, třeba budeš válčit s kojením… A třeba bude všechno super a ty si svatbu moc užiješ. Vysvětlila bych situaci nechala účast na svatbě otevřenou. Já měl jít na svatbu kamarádů 10 dní po prvním porodu a nakonec šel jen manžel. Byla jsem šitá snad až na zádech, vypolstrovaná vložkama, rozpraskané bradavku, tekoucí mléko a do toho venku 36 stupňů… Tohle jsem fakt neměla zapotřebí a raději se zotavovala doma. Po druhém porodu bych takovou akci klidně dala. Teď to fakt nevymyslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 17:31

Já jsem teď 17 dní po prvním porodu a už v porodnici jsem se cítila skvěle - klidně na svatbu (a to měl skoro 4 kila) :lol: ale je to určitě hrozně individuální ale nebála bych se. Kdyby to bylo tak zlé, že byste to nemohla odsvědčit, tak tam určitě budou mít někoho jiného (sourozence atd.) kdo to v případě krize taky zvládne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí