Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Bojim se, že ted budu dělat ramena, ale až půjdeme příští týden na matriku kvůli jménu tak couvnu… ![]()
@Míšpulínka29 Tak buď nedělej ramena nebo necouvej. Co na tohle říct… ![]()
Myslim tot ak že mi řekne že svatba bude a malou teda rovnou pojmenuju po něm…
@Míšpulínka29 píše:
@slavuska1 nejhorší na tom je, že bohužel, jeho rodina to nepochopí, nechci si to u nich rozházet… je to blbý, ale je to tak
jak to nepochopí? jeho mamnka si taky svatbu přeje, tak by to pochopit mohla, když jí to vysvětlíš
@Míšpulínka29 píše:
@slavuska1 nejhorší na tom je, že bohužel, jeho rodina to nepochopí, nechci si to u nich rozházet… je to blbý, ale je to tak
to už jsi dneska druhá, co se ohlíží na partnerovi rodinu.
Oni jako žijí tvůj život?
Já bych teda v tomhle případě chtěla, aby moje dítě mělo mé jméno. Rodině partnera bych řekla, že dokud nebudeusvatba, nebude partnerovo příjmení a že jim do toho vlastně nic není.
Rodina jsi ty s přítelem a za nedlouho s miminkem. To ostatní je už širší příbuzenstvo. A jim opravdu do vašich věcí nic není.
Já tady jednou četla, že když se rodiče dítěte vezmou, tak pak automaticky přejmenují i děti, pokud se jmenují jinak, než je společné příjmení rodičů. Takže nemusíš rovnou pojmenovat dítě po něm, můžeš si počkat ![]()
@Míšpulínka29 Chtěj rovnou datum a ještě ten den to tam zařídit. On zase couvne. ![]()
@Litta píše:
@Míšpulínka29 Chtěj rovnou datum a ještě ten den to tam zařídit. On zase couvne.
@zelenaprisera to je právě to ona svatbu chce a taky chce aby malá měla jejich příjmení, ale na synáčka až takovej vliv nemá, hlavně on je klasickej chlap, kterýho když hlavně jeho rodiče budou sebevíc nutit tim spíš se on blokne
@Míšpulínka29 tak ho nenuť a pro dítě si nech svoje příjmení., Jednoduché. Vlastně na tu matriku ani nemusíte chodit.
@Litta ted jsem to krapet nepochopila už je na mě asi pozdě
myslíš, že couvne jako s tim jménem?
@Míšpulínka29 Třeba se blokl proto, že mamince přeskočilo a vybírá ti šaty a nutí mu návrhy, kde to udělat a koho pozvat… Tak se zhrozil a couvá. Ale to by ti přece mohl říct, jestli máte jinak pěkný vztah.
![]()
@Livlin píše:
Ty se ho bojíš?
no bojí, když to řeší. Jinak by to sem ani nepsala (reakce mého muže)
@Míšpulínka29 No, jak píšeš, že řekne: „svatba bude, dáme moje jméno, nevymýšlej“. Dáte jeho jméno a za týden tu budeš zase zoufat, že jméno „vyhrál“, ale když ses ho zeptala na tu svatbu, tak je zas vyhýbavý… Tak když ho rovnou na úřadě vezmeš za slovo, buď se zas hned vykroutí, nebo už nebude moci. ![]()