Svatbu nechce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1995
12.4.14 00:49
@mmuerka píše:
@Livlin není třeba smutný smajlík, přítel je komplikovaná osobnost, většina lidí, co ho neznají, s ním má problém. Vždycky, když má zase ‚svůj den‘ si říkám, jak jsem to s ním vydržela :) ale ač nejsem nějak úchylná na astrologii a tak, tak věřím, že to, že on je ohnivý beran a já vzdušný vodnář, nás drží pokupě. Já jsem ten usmiřovatel a konejšitel, kterej má taky svý slabý stránky a on je ten výbušný upřímný pruďas, co na druhou stranv děla bodyguarda svýmu vodnáři :mrgreen: Jak to zvládnem s malou, která je pro změnu už teď vzteklej vodní štír, to netuším :mrgreen:

Mně tedy přijde, že je toho na tebe hodně, proto ten smajlík. Tož hodně sil, i s malou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
12.4.14 00:50

@pajisek90 Díky.No s uzdravením to bude složitější ale sklidnění je na dobré cestě ;) A vlastně asi ano i přez tohle všechno my stojí za to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
12.4.14 00:52

@Pajvala oni chlapi někdy svýma myšlenkovýma pochodama dokážou ublížit :( to když nejdřív mluví a pak až za dlóóóuhou dobu myslí. Je mi to líto. A doufám, že až se uzdravíš, tvému příteli dojde, jakej byl vůl a jak moc ti ublížil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
12.4.14 00:52

@mmuerka to nevím v čem to je. To, musíš vědět ty v čem to je. Tak se vezměte když je to pro tebe tak důležitý a jsi z toho nesvá. Ale mě tohle prostě nic neříká, pro mě to není důvod abych se cítila odstrčeně. Je to jen jméno nic víc. A píšu to furt dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
12.4.14 00:54

@Livlin děkuju moc :kytka: a ani ne, není toho na mě moc, já už v tom tak nějak umím chodit :) nebo aspoň se snažím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
12.4.14 00:56

@Pajvala to je dobře, že je to na dobré cestě… Určitě mu dojde, že to přehnal. Přeji vám moc štěstí a at už vás nikdy nic takového nepotká (myslím nemoc a hádky) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
12.4.14 00:57

@pajisek90 ano, pro někoho jméno, pro někoho důkaz, že k tomu druhému konečně patří ;) názor a to, jak to cítíš, ti rozhodně neberu. Jen jsem hned zezačátku psala, že lidé názory mění. A co pro tebe třeba není důležité teď, může pro tebe být důležité třeba za rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
12.4.14 00:58

@mmuerka No myslím že už teď, když vydí jak to se mnou zamávalo, tak ví že měl rači držet hubu a jen si to myslet. Jenže ono je to naprd když jsme spolu tak dlouho a ze všech stran, kdy se už vezmete a budete mít děti?! Už se my ani nechce nikam chodit mezi lidi, co jim mám furt vykládat. Nejhorší asi bylo když nevíš, nevíš proč si tě nechce vzít a mít s tebou rodinu a teď když vím tak přemýšlím jestli nebylo lepší nevědět :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
12.4.14 01:00

@pajisek90 Tak to by bylo pěkný :) Ale díky, dnes už je my líp ale před týdnem jsem z toho byla fakt v pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
12.4.14 01:04

@Pajvala jo, přesně vím, jak to myslíš :( upřímnost dokáže ublížit, zatímco nevědomost je sladká. Doufám, že ti to alespoň teď chlap vynahrazuje a žehlí ;) měl by tě na rukou nosit! No, já právě taky ze všech stran poslouchám, otázky typu kdy bude svatba :zed: Tak odpovídám upřímně - to se zeptejte Davida :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
12.4.14 01:08

@mmuerka No mě to právě štve, všichni se ptají pořád jen mě, to se mám jako zasnoubit a oplodnit sama nebo co?! Dokonce my tchýně loni řekla že už mám nejvyšší čas, tak to mě dostala. Proč nekéruje do synáčka?! Jeho se asi všichni bojí že by je poslal někam. No jinak nežehlí nějak závratně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
12.4.14 01:14

@Pajvala tak bič na něj! Ne, to ne. Ale tchýně jsou všechny stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
12.4.14 01:33

@mmuerka Nó nak to teda nevím ta,,předešlá" a tahle nebe a dudy :roll: Ale nechci si stěžovat, může být vždycky hůř ;) Bič by byl fain ale nevím jestli by my postál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
12.4.14 03:02

@Míšpulínka29 tak pokud je vas vztah v jinych smerech v poradku, je to super :potlesk: v tom pripade mate na cem stavet a nevidela bych to tak cerne. jestli je opravdu pro tebe svatba tak dulezita, jakoze asi ano, musíš to proste partnerovi vysvetlit ;) najit tu spravnou chvilku, posedet, rict mu, jak ho miluješ a ze pro tvůj vnitrni pocit, aby jste byli opravdova rodina, to potrebujes zpečetit svatbou. někdo třeba ne, ale ty to tak proste cítíš. ze chces, aby cely svet vedel, ze patrite k sobe a mate všichni stejne jmeno :hug: nabidni mu treba jen maly obrad ve ctyrech, mozna by na to zabral. jak rikas, názory lidi se meni :think:
a kdyby to nahodou nevyslo, ja bych klido dala jmeno po nem :nevim: prece to pak na nej nebudes používat jako paku :roll: na uradech a u doktoru to opravdu nepocituji jako nejakou pritez nebo komplikaci, je to pomerne bezne…ale to uz je na tobe.
jo, a vybodni se na to, co si mysli rodina, to vam fakt nijak nepomuze :cert:
drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
12.4.14 07:29

Dej jmeno po sobe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...