Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Tak to je mazec no. Nedovedu si predstavit, ze by moje dite melo jeho prijmeni a ja porad svoje. To by mi asi hodne vadilo.
A proč hned jeho příjmení, dáš své a hotové. A až bude chtít, aby jeho dítě mělo jeho příjmení, klidně mu řekni, že to dostane automaticky po svatbě.
@hudečice píše:
A proč hned jeho příjmení, dáš své a hotové. A až bude chtít, aby jeho dítě mělo jeho příjmení, klidně mu řekni, že to dostane automaticky po svatbě.
přesně tak. Když už sis dítě pořídila před svatbou i když je pro tebe důležitá doporučuji dítěti dát své příjmení. Sliby chyby. Když nechce teď bude to oddalovat do aleluja.
Já mužů napsat zkusenost pouze z jiné strany..jeden známek žije s přítelkyní 12 let a maji dvě děti 2 roky a par měsíců..po dětech je krize jak…a našel si,,kamarádku,,..chapes.
Když jsem se ho ptala proč. Odpověděl ze se už nudí..ze to mezi nima už neklape. a nemá potřebu se zenit. svatba není nic ( podle me) důvod proč by se stebou nerozvedl..ale možná jako Johny Depp az by zblbnul tak by se ženil.
@Anonymní píše:
Nevim proc bych ho mela chtit oskubat. Miluju ho a hrozne bych si prala abychom byli rodina. Mit s nim deti a proste se vsim vsudy. Nad nejkym majetkem nebo penezi fakt nepremyslim.
klasika
,tohle říká na začátku každá
![]()
@Malike píše:
Já mužů napsat zkusenost pouze z jiné strany..jeden známek žije s přítelkyní 12 let a maji dvě děti 2 roky a par měsíců..po dětech je krize jak…a našel si,,kamarádku,,..chapes.
Když jsem se ho ptala proč. Odpověděl ze se už nudí..ze to mezi nima už neklape. a nemá potřebu se zenit. svatba není nic ( podle me) důvod proč by se stebou nerozvedl..ale možná jako Johny Depp az by zblbnul tak by se ženil.
Tak neklape, klape, a kdyby neklapalo, přeci by nebyl dobrovolně s ženou, s kterou mu to neklape. Páníček hledá dle mě jen vzrůšo a klasická věta „nám to neklape“ je záminkou k tomu, aby si mohl šoustnoout i někde jinde---- vzrůšo je vzrůšo ![]()
@Anonymní píše:
Trošku Tě chápu. Já nadhodila téma svatba po třech letech vztahu (ne, že bych ho požádala o ruku, ale řekla jsem, že bychom si mohli začít něco odkládat na veselku). No nesetkalo se to s úspěchem. Teď, když jsem ve 20tt, jsem se ho zeptala, jestli bude mít mimčo moje nebo jeho příjmení, tak prý jeho, že si mě stejně JEDNOU vezmeDokonce mi řekl, že je pro něj svatba závažnější krok, než mít dítě
![]()
![]()
Takže za mě, už se o svatbě ani nezmiňuji, aby neměl pocit, že ho do toho tlačím. Třeba to přijde, třeba ne. Jen mě malinko mrzí, že budu chodit do školky pro „Nováka“, když já jsem „Dvořáková“ Ale jak tady někdo píše, chlapi se asi opravdu neradi žení.
Dala bych v takovém případě své jméno. Netuším proč by kvůli „jednou“ mělo dostat jeho příjmení pro tvůj diskomfort.
@Anonymní píše:
Trošku Tě chápu. Já nadhodila téma svatba po třech letech vztahu (ne, že bych ho požádala o ruku, ale řekla jsem, že bychom si mohli začít něco odkládat na veselku). No nesetkalo se to s úspěchem. Teď, když jsem ve 20tt, jsem se ho zeptala, jestli bude mít mimčo moje nebo jeho příjmení, tak prý jeho, že si mě stejně JEDNOU vezmeDokonce mi řekl, že je pro něj svatba závažnější krok, než mít dítě
![]()
![]()
Takže za mě, už se o svatbě ani nezmiňuji, aby neměl pocit, že ho do toho tlačím. Třeba to přijde, třeba ne. Jen mě malinko mrzí, že budu chodit do školky pro „Nováka“, když já jsem „Dvořáková“ Ale jak tady někdo píše, chlapi se asi opravdu neradi žení.
Nikdy bych nedala příjmení po muzi, který si mě nechce vzít. A sliby, ze jednou? Kdy jednou? Bude mit nositele svého jmena a vic nepotřebuje a z jednou se stane nikdy. Já si dítě pořídila az po svatbě, ale nikdy bych nedala jmeno po nem mit ho za svobodna.
Příspěvek upraven 29.11.16 v 10:23
@redbulka píše:
klasika,tohle říká na začátku každá
![]()
![]()
Soudíš podle sebe? ![]()
@Anonymní píše:
On neni takovy, ze by si potreboval neco nekde uzivat. On je trosku jiny, nechodi ani do hospody, je to ajtak.
To není nemoc
nicméně dej mu čas, třeba jen do toho nechce být dokopán a potřebuje svůj čas. Svoboda není jen o hospodách ![]()
@redbulka už z mnoha diskusí vim, že jseš asi hodně zlý a zakomplexovany člověk. Divim se, že to máš zapotřebí ![]()
@Anonymní píše:
@Nimie Asi jo, snad k tomu casem dojde.. Ja si porad rikam, jestli je to tim, ze me treba nemiluje nebo jesti vaha.. Ale je fakt, ze chlapi jsou v tomhle asi uplne jiny nez my zeny.
Nedošlo mu to po 8 letech, nedojde to ani „časem“.
@Anonymní píše:
@hudečice myslis?Treba potrebuje proste jenom vic casu..
Myslíš tím dalších 8 let, ja?
@hudečice amen. Po osmi letech potřebuje více času? ![]()
Zakladatelko proč mu proste nereknes, ze je pro tebe svatba důležitá? A uvidíš, co z nej vypadne.
@Tichošlápek píše:
@hudečice amen. Po osmi letech potřebuje více času?Zakladatelko proč mu proste nereknes, ze je pro tebe svatba důležitá? A uvidíš, co z nej vypadne.
Samozřejmě, přeci mu je jen teprv 26 a dospívá, že?
Co když v 32 potká svou osudovou lásku, že? Čili ještě ten čas fakt potřebuje, aby zjistil co a jak ![]()
@Anonymní píše:
@hudečice My jsme spolu zacali chodit, kdyz nam bylo obema 18.. Tak nejak uz od zacatku mluvime o svatbe a o detech, oba vime ze to chceme. Ale proste posledni dobou se k tomu fakt zaclo schylovat a vidim na nem, jak kdyby nechtel. Nejdriv mi rekl, ze na zadost o ruku neni nacez jsem mu odpovedela, ze nevadi, ze se vezmem proste bez toho. No a pak rekl, ze se na svatbu neciti dost zraly.
Tak samozřejmě, když je s jednou slečnou 8 let, co kdyby se mu poštěstilo, že by našel jinou, do které by se znovu zamiloval, že? A byl by pak ženatý, běhal by pak jenom po soudech a rozváděl se s tebou.
Pro něj je svatba jenom břímě, které nechce nést. Raději svobodný.