Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Adrasteia píše:
Nic neotevírej, do ničeho nenuť. Jen mu (klidně!) oznam, že vaše dítě bude mít tvé příjmení. Že se nechceš prostě jmenovat jinak než tvoje dítě, případně že se ještě necítíš „zralá“ na to, aby se tvé dítě jmenovalo jinak než ty.
Nepletou se nám tady ty dvě anonymní?
zakladatelka dítko nemá ne?
@Nimie dohodli se, že by se vzali hned, ale že napřed dokončí školu a na svatbu si vydělají ( oba už mají jen jednoho rodiče a chtěli mít svatbu podle svých snů, tak si na ní potřebovali naspořit. Pracovali i při studiu. )
@Nimie píše:
Nepletou se nám tady ty dvě anonymní?zakladatelka dítko nemá ne?
Reagovala jsem na to, jak zakladatelka psala, že když navrhla, aby se případné budoucí dítě jmenovalo po ní, tak přítel nesouhlasil a chtěl, aby se dítě jmenovalo po něm s tím, že svatba pak „jednou“ někdy bude.
@Adrasteia píše:
Reagovala jsem na to, jak zakladatelka psala, že když navrhla, aby se případné budoucí dítě jmenovalo po ní, tak přítel nesouhlasil a chtěl, aby se dítě jmenovalo po něm s tím, že svatba pak „jednou“ někdy bude.
No právě, to myslím psala ta druhá anonymní ![]()
@Nimie píše:
No právě, to myslím psala ta druhá anonymní
Aha. Čert aby se v tom vyznal. ![]()
@Adrasteia píše:
Aha. Čert aby se v tom vyznal.
@Anonymní píše:
Tak hlasim, ze svatba nebude. Vcera jsme meli dlouhy rozhovor a vyplynulo z nej celkem dost jasne, ze me ma uplne na haku.
Aspoň víš na čem jsi a tím pádem se můžeš posunout bez něj dále v životě.
@Anonymní píše:
Tak hlasim, ze svatba nebude. Vcera jsme meli dlouhy rozhovor a vyplynulo z nej celkem dost jasne, ze me ma uplne na haku.
Ni vidis to. Pojud jses ta samá hysterka, co zakládala diskusi o onanii, nedivím se mu.
Hod se do klidu a do pohody, at si te chlapi maji proč vazit
@Anonymní píše:
V tom případě alespoň víš, na čem jsi - i když je to nepříjemné.
@Anonymní píše:
Je to tedy již historie", ale zajímalo by mě jak původní zakladatelka dopadla…příjmení? svatba?