Svrab - co a jak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
19.8.25 21:17
@kkatarinka píše: Více

Prosim vas, nemam susicků, jak to mam udelat s perinami, staci menit povlaky nebo take deky a polstare to bych mela mit kazdy den jinou deku a polstar?
A cely den byt v rukavicich? Kdyz treba chci varit a saham na nadobi mobil vypinace?? Mam z toho depresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
21.8.25 19:39

My jsme meli svrab v lednu v loznicich jsme ani nespali, spali jsme na nafukovackach, taky nemam susicku takze jsem zehlila. A spali jsme pod dekou kterou jsme pak vyprali a i veci co jsme v nich spali tak rano hned do pracky a vecer vyzehlit a oblect bylo to psycho. Mam take deprese do ted. Ted jsme v cervenci byli v Chorvatsku a ja jsem presvedcena, ze jsme si to zase dovezli svedi me vsechno. Ale bez pupinku ke kozni ani nejdu. Je mi vsech co si tim prochazi moc lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
21.8.25 19:42
@Nunacek píše: Více

Byla to hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.8.25 19:49

Ja prave nevim jestli to mam, vsade se pise ze se to chytne jen pri osobnim kontaktu tak to teda nevim kde bych k tomu prisla pred tydnem mi svedili zada a bricho tak jsem si to v noci rozskrabala ted to lecim alpou s hrebickem a pozoruji jestli mam nekde novy pupen dnes jsem vse vystrikala prevlekla desinfikovala sanytolem a necim na roztoce peru a zehlim pockam do pondeli a kdyztak musim nekam na kozni ale nevim kde mne vezmou bez objednani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.8.25 20:11

@Hanistepa dobry den
Prosim vas, mohla byste mi napsat do emailu?
angel. nox12@gmail.com
Dekuji moc Helca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
31.8.25 20:15
@Nunacek píše: Více

když nemáš pupínky, nemáš ani svrab,
to svědění je psychické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.8.25 20:56
@Anonymní píše: Více

Dobry den potrebuji prosim poradit, kdyz dam veci ktere nemohu prat treba polstare a obleceni ktere nejde prat na 60 st, dam dompytlu zavazi a necham treba 14 dni vtech pytlich bez prani trebajen vystrikat sanytolem na pradlo, staci to na jejich zabiti? Nemam prostory ani mrazak nevim co a jak
Dekuji vsem kdo poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.8.25 21:09
@Hanistepa píše: Více

@Hanistepa
Prosim mohu se zeptat jestli ty cervene tecky co jste mela, byl to opravdu jeste svrab?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.25 22:22

@hanci60 stačí. Já to taky tak udělala s některými věcmi

• Citovat
  • Upravit
11
1.9.25 11:25

Jeste bych se rada zeptala ohledne zehleni
Je lepsi zehlit s parou nebo bez
S parou mi prijde ze to zustane vlhke, kdyz to mam dat zase do pytlu
Dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.25 11:28

@hanci60 já už to pak nezehlila, neměla jsem na to sílu. Dávala jsem do sušičky a do pračky skoro vše na vyvářku ( kupodivu jsem nic nezničila, ani rifle)

• Citovat
  • Upravit
11
1.9.25 11:32

Ja prave nemam susicku tak bud to musim nechat tri dny viset nebo pak zehlit jenze teda nevim jestli bez pary

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.9.25 18:43

Ano, momentálně se od května potykame s touto záležitosti. Zřejmě dovezl přítel z ciziny. nejdrive na kožním dostal infectoscab, já se musela jako člen domácnost rovněž namazat. Nepomohlo, po druhé infectoscab, nepomohlo, potřetí permetrin a zrovna doporučení do nemocnice.tam ho 3dny balili do sádry, potom 2 dny aby se vzpamatovala kůže. Doma peru, matrace v igelitu, střídavě chalupa, byť, všechno vyčištěno ozonovym cisticem vzduchu.pred týdnem jsem byla u kožního, že mě svrbi tělo, ani mě neprohledl a to opravdu, dal mi mast na svedeni.. nyní se mi dělají puchýře, svedi celé tělo. v pondělí jdu na jiné kozni. Nervy mám na pochodu.co bude dál nevím. To jsou moje zkušenost se svrabem a i s nezájmem některých doktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.6.26 00:58

Ano, krásně to fungunje.Ale musí to být 2,1% Extreme je poloviční síla než mast, ale jde to právě použít i do auta, na postele, oblečení a postiženou kůži akorát pak hydratovat. Jde to sehnat i na webu na svrab. cz ( nasvrab.cz )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí