Syn a starší přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14018
20.4.19 07:18
@lucenka píše:
Chudák pak dítě, když pak má matku ve věku babičky. Hlavně, že si hvězda dokáže, že jí neujel vlak a může mít dítě kdykoli.

Stejně to hned otočí na chlapa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
20.4.19 07:22

@My Melody proč chlapi chtějí mladé holky?? To je tak primitivni odpověď. Mladé tělo je pevně, hezké, holky ještě naivní. Za sebe můžu říct, že bych nechtěla o 16 let staršího dědka, ale ani o 16 let mladšího (zatím naprosto nerealne :lol:). Mamka má mladšího o 12 let, ale vypadá moc dobře. Rozdíl na nich není vidět (on ne htel děti, ona mělo. Ideal). Ženské po menopauze stárnou rychleji, taky to na ní vidím. To je prostě fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
20.4.19 07:23
@lucenka píše:
Chudák pak dítě, když pak má matku ve věku babičky. Hlavně, že si hvězda dokáže, že jí neujel vlak a může mít dítě kdykoli.

Vzdyt jsme napsala, ze je lepsi, kdyz je dite po 2O, ale pokud ne, nic se nedeje. Ja osobne bych uz dite po 4O nechtela, ale chapu, ze to nejde vzdy naplanovat a jsou zeny, ktere rodi i po 40.

• Citovat
  • Upravit
74217
20.4.19 07:24
@My Melody píše:
O jakem vlaku to furt vsichni mluvi? :) Podle mne zadny vlak neujizdi…vsechny ty holky, ktere jsou po 30 nestastne vdane, podvadene, rozvadene, tem vlak neujel a co z toho? Nic.Dnes muze mit zena deti klidne i ve vyssim veku, pokud je moc chce, muze je mit dokonce i bez chlapa. Pokud se o sebe stara, tak nemusi byt po 30 zanedbana, nepritazliva…ja si myslim, ze „ujizdejici vlak“ je fama.

Tak ctyricetileta prvomatka je starsi. A to mi ta 4 taky zacina lezt na hrb. Zadna mladice neni.
To si muze leda o sobe myslet. V 50r. bude chodit na tridni schuzky a resit vylomeniny ditete. Jako je to jeji vec, ale spis jde o zoufalku, kdyz hleda mezi skolaky partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.19 07:30
@Anonymní píše:
Můj problém se týká přítelkyně, kterou si našel můj syn. Mému synovi je 21 a přivedl si o 16 let starší ženu. Ta žena je jenom o pár let mladší než já. Jsem z toho v šoku. Doteď si vybíral svoje vrstevnice, tak nevím co ho teď popadlo. Jsou spolu prý rok a půl. I když s tím nesouhlasím tak bych se do toho nepletla, kdyby mi neřekl, že spolu chtějí mít dítě :zed: Snažila jsem se mu to rozmluvit, ale vůbec mě neposlouchá. Mám strach, že si zpacká život. Studuje teď VŠ a má mít úplně jiný starosti než dítě. Navíc ten věkový rozdíl, bojím se, že si ho našla třeba jenom proto aby měla s kým mít dítě :zed: Snažili byste se mu to na mém místě rozmluvit nebo to podle vás bude akorát horší? Co si o tom celém myslíte? Já jsem z toho docela na prášky.

Kolegyně z práce řešila se synem tuto situaci, ale nic nepomohlo, vím jak byla tenkrát nešťastná. „Mladí“ se měli rádi (věkový rozdíl 15 let, on 20 let), dnes mají 2 malé děti. Kolegyně je o 3 roky starší než přítelkyně syna…Po 7 letech vztahu jim to ale moc neklape, už několikrát se rozešli a zase k sobě vrátili…Rozdíl byl ale v tom, že syn měl ukončené SŠ vzdělání a už chodil do práce, studovat neměl v úmyslu. Já jako matka syna bych z této situace nadšená rozhodně nebyla, chápu tě zakladatelko, ale nevím, co se dá dělat…láska má růžové brýle. Prosím anonym vzhledem ke kolegyni.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
20.4.19 07:31
@Kelsey píše:
Tak ctyricetileta prvomatka je starsi. A to mi ta 4 taky zacina lezt na hrb. Zadna mladice neni.
To si muze leda o sobe myslet. V 50r. bude chodit na tridni schuzky a resit vylomeniny ditete. Jako je to jeji vec, ale spis jde o zoufalku, kdyz hleda mezi skolaky partnera.

S tim souhlasim, ale ne vzdy jde zivot naplanovat…kolik zen je po 30 vdanych s detmi a jsou nestastne, nemilovane, podvadene, opustene…zadny vlak neexistuje, zivot si jede svym tempem u kazdeho jinak, nekto potka zivotni lasku ve 20, nekto ve 30 a nekto v 5O…neni kam spechat.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
20.4.19 07:34
@My Melody píše:
Holky, vite o tom, ze zijeme ve 21 stoleti a zeny jsou rovnopravne s muzi? :) Za dob nasich praprababicek musel byt muz solventnejsi a tedy i starsi, protoze rola zeny byla vdat se, pokud mozno dobre se vdat a jeji zamestnani az do konce zivota byla „manzelka“. A kdyz manzelstvi nevyslo, vycouvat neslo, tak alespon ji muz zabezpecil, kdyz uz nic jine, ani te lasky moc nebylo a zena byla na chlapovi totalne zavisla…Dnes uz nemusi mit zena po svem boku starecka, presto se nikto nepozastavuje nad tim, pokud je chlap o 20, o 10 let starsi…ale nedeboze je starsi zena o 16 let, tak hruza…a pritom je to to same.

No ale v 19. století na statku musel být chlap, tak když žena ovdověla tak se dost často stávalo, že se na statek pak přiženil mladší muž… láska v tom málokdy byla.

• Citovat
  • Upravit
2160
20.4.19 07:35

Nemůžeš nic a hlavně prosímtě nic nedělej. Jestli je tohle jeho priorita, tak si za tím půjde a ty jestli mu budeš stát v cestě, tak tě prostě a jednoduše odstřihne. Ono ostatně je to na emiminu jedno z takových zlatých pravidel - že chlap by měl stát za manželkou či přítelkyní, byť by ten matčin názor byl seberozumnější a přítelčin sebebIbější. Já vím, že sis pro něj vysnila jinej život, ale ty už ho řídit nemůžeš, pokud ho nechceš ztratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.4.19 07:36
@My Melody píše:
S tim souhlasim, ale ne vzdy jde zivot naplanovat…kolik zen je po 30 vdanych s detmi a jsou nestastne, nemilovane, podvadene, opustene…zadny vlak neexistuje, zivot si jede svym tempem u kazdeho jinak, nekto potka zivotni lasku ve 20, nekto ve 30 a nekto v 5O…neni kam spechat.

jenže vlak v podobě dítěte s věkem ujíždí. Nemá smysl před tím zavírat oči a namlouvat si, že tomu tak není.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
20.4.19 07:41
@ludmilaadamkova píše:
No ale v 19. století na statku musel být chlap, tak když žena ovdověla tak se dost často stávalo, že se na statek pak přiženil mladší muž… láska v tom málokdy byla.

jj, laska je vydobytek manzelstvi, ktery prijel az ve 20 stoleti…nastesti. :)

• Citovat
  • Upravit
74217
20.4.19 07:43
@My Melody píše:

Aby klucina nedopadl, ze poslouzi k darovani vzorku a pak platit.
Mi nerikej, ze 40r. je intelektualne stejne, jak je 21r. usak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
20.4.19 07:44
@My Melody píše:
Podle mne neujizdi. Zena dnes v extremnim pripade diky lekarske vede muze mit deti i po menopauze. Jasne, ze je lepsi driv, ale nic se nedeje, kdyz je to pozdeji. Muzum taky starnou spermie, taky jsou neplodni cim dal, tim mladsi muzi, a presto se nerika, ze muzum ujizdi vlak. Myslim, ze je to jenom stereotypni fama pretrvavajici z minulosti, dnes uz neni aktualni…

Už po 43 letech na klinikách doporučují darovaná vajíčka, oplodnění po menopauze - to je takový horm. dryják, že někoho může stát zdraví, opravdu bych předpokládala v tomhle aspoň základní znalosti u aspoň trochu příčetných lidí…

Ne, opravdu to nezachrání si občas píchnout botox, příroda se neošálí… :roll:

Ale chápu, že někomu se v téhle iluzi věčného mládí lépe žije… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.19 08:25

Me je 37 a mam pritele kteemu je 26. Nepripada mi to divne

• Citovat
  • Upravit
My Melody
20.4.19 09:34
@Kelsey píše:
Aby klucina nedopadl, ze poslouzi k darovani vzorku a pak platit.
Mi nerikej, ze 40r. je intelektualne stejne, jak je 21r. usak.

Jiste ze neni, rozhodne bych jako mama radila, aby syn s detmi nespechal a dodelal si VS. Zadny rodic neni stastny, kdyz vidi velky vekovy rozdil, ja jen pisu o tom dvojitem metru, pokud je o 16 let starsi muz, nikto se nad tim moc nepozastavuje, pokud je starsi zena, katastrofa, Sodoma - Gommora a konec sveta. :D

• Citovat
  • Upravit
26270
20.4.19 09:51

Kamarádovi je 26, jeho nastávající 40 a plánují svatbu i dítko. Jsou spolu 7 let. Ze začátku to nešla jeho mamka špatně… Dokonce i na chvíli přerušil s ní kontakt, ale teď jsou už holky kamarádky ;).
Jinak teda paní vypadá tak o 10 let mladší, je hodně pozitivní a oba ví, že to nemusí být nafurt… Ale teda ne kvůli věkovému rozdílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí