Syn hraje neustále tanky na počítači :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
10.2.17 13:22

@kotýsek a jsme u jádra pudla. Problém je v tom, ze tobě se nelíbí jak nákladá se svým volným časem. Ale to je ve dvaceti čistě jeho věc. Pokud zvládá studium, tak ho nech žít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
10.2.17 13:24
@kotýsek píše:
Studuje posledním rokem na průmyslovce a zbytek volného času rozděluje mezi přítelkyni a hru s tankama. A mě to tááák se*re. :lol:

Tak hraj taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.2.17 13:24
@kotýsek píše:
Studuje posledním rokem na průmyslovce a zbytek volného času rozděluje mezi přítelkyni a hru s tankama. A mě to tááák se*re. :lol:

A co kdyby ti začal vyčítat tvé koníčky? Líbilo by se ti to?

• Citovat
  • Upravit
4071
10.2.17 13:25
@kotýsek píše:

Přestaňte být prudérní matka a respektujte svého syna. Jako ano, nevěnuje se ve svém volnu treba sportu nebo astrofyzice…ale nefetuje, nechlastá…Je normální kluk a povinnosti bude mit uz cely život. Nechte ho žít a starejte se o sebe a svůj volný čas. Urcite je taky co zlepšovat…treba sportovat, vzdelávat se, kariérne růst apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.2.17 13:26

@Natálka26
protože mi je líto toho promrhanýho času, co u toho stráví. Klidně i 12.hodin prosedí u hry.Tet měli jarní prázdniny, tak je to čerstvé a mě by čerti sebraly, když to vidím. A ani mi neříkej, že takovou kravinu hraješ také :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.2.17 13:28
@kotýsek píše:
@Natálka26
protože mi je líto toho promrhanýho času, co u toho stráví. Klidně i 12.hodin prosedí u hry.Tet měli jarní prázdniny, tak je to čerstvé a mě by čerti sebraly, když to vidím. A ani mi neříkej, že takovou kravinu hraješ také :lol:

A co by jsi chtěla, aby dělal?

• Citovat
  • Upravit
6889
10.2.17 13:28

Tak mu vypni internet jestli ho platíš. Je mu 20 může si najít brigádu a klidně 6 hodin pracovat zaplatit si vlastní internet a 6 hodin hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
10.2.17 13:31

Docela tě chápu, manžel na tom byl závislý, ale manželovi se,, zakazuje" lip :mrgreen: jde jen vypnout internet jinak nic :zed:

• Citovat
  • Upravit
2069
10.2.17 13:32

@sediza
já právěže prudérní nejsem, ale i tak mě to štve. Já sama mám plno aktivit s mojí čtyřletou dcerou a je škoda, že on ten čas volný, takto profláká u počítače. Určitě to není dobré ani po zdravotní strance a jde hrozně špatným příkladem své sestře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623

@kotýsek

Ale je to jeho čas. Ve 20 mu nejde říct ať jde s kamarády šplhat po stromech do parku :lol: viděla bych výhodu v tom, že nedrepi v hospodě. Hraju a ráda. Asi tomu nebudeš věřit, ale mě se tam dost prohloubily znalosti. Jezdíš opravdové bitvy, takže se dozvíš kde se valcilo a jak to tam vypadalo, jsou tam reálný tanky (což mě zrovna nic moc nerika),ale pak když jdeš třeba do muzea tak víš aspoň něco. Za Prahou je VHÚ muzeum s tankama a skoro pořád plno zvlášť když se jedou bitvy. Tak to nezatracuj jako já abys pak taky nezačala tu kravinu hrát. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226

A já to chápu, že te to štve. Já taky nechápu, jak může někdo trávit volný čas tak blbě. Ale je dospělý, takže s tím stejně moc nenadelas. Jedine poprosit slečnu, aby byla trochu náročnější na jeho volný čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.2.17 13:33
@kotýsek píše:
@sediza
já právěže prudérní nejsem, ale i tak mě to štve. Já sama mám plno aktivit s mojí čtyřletou dcerou a je škoda, že on ten čas volný, takto profláká u počítače. Určitě to není dobré ani po zdravotní strance a jde hrozně špatným příkladem své sestře.

A proč jste teda na jeho jarni prázdniny nevyrazili někam na hory, když jste tak aktivní?

• Citovat
  • Upravit
2069
10.2.17 13:35

A vy co mi píšete a obhajujete, že je to v pořádku, když jde o jeho volný čas. Tak si za pár let vzpomeňte na moji diskuzi, jak vás to bude štvát a nic stím neuděláte, lebo je mu už 20.A budou pořád sedět u počítače a hrát hry.)))

Příspěvek upraven 10.02.17 v 13:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
10.2.17 13:35

Naši meli takové pravidlo, ze se v 10 hodin vecer vypíná wi-fi. Ja se stehovala ve 20 a zadny problem jsem s tim do té doby nemela. Je přece jedno, jestli je diteti 10 nebo 20. Taky bych nechtěla, aby mi u toho kluci seděli, obzvlášť do noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
10.2.17 13:37

@kotýsek A to nemá ke škole nějakou brigádu v jeho věku? Mám dceru 19letou v maturitním ročníku, ta tedy i kdyby chtěla sedět 12h u počítače, tak nemá kdy :lol: Škola,5×týdně fitko,2×brigáda, přítel, učení na maturitu, přijímačky a volného času zbyde minimum, ale ona je takový vorkoholik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí