Syn hraje neustále tanky na počítači :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2226
18.2.17 14:21
@RaulG1 píše:
A tak respektuj názor druhých. Tvůj názor je, že je to zbytečnost. Můj názor je, že je zbytečnost, nevím, hrát na flétnu.

Já to respektuju. Jen jsem v této diskusi vyjádřila pochopení směrem k zakladatelce, která tady dostala celkem „kartáč“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.2.17 14:53
@kacaba379 píše:
Lucenko, mi se na to chce napsat pro slepičí kvoč :mrgreen: Prostě můj (jen můj) názor je, že nechat šestileté děcko vysedávat u her je zbytečnost. Jestli tobě to přijde přínosné, jen si hrajte. Já prostě obecně nejsem fanoušek PC her, u děcek ani u dospělých.

O přínosnosti nic nepíšu. Jen to považuju za normální koníček, který není potřeba zakazovat a děsit se toho, že by si dítě na chvíli sedlo k počítači.

• Citovat
  • Upravit
2069
18.2.17 22:42

@lucenka
záleží na tom, co je pro vás chvíle u počítače)))
Kdyby šlo o chvíli, tak nezakládám diskuzi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
18.2.17 22:46
@omites píše:
Tak je fajn, že jsi nás tady všechny poučila. :zed:
Píše:Kotysek

Byli doby, kdy jsem četla vaše :think: deníčky a měla jsem za to, že jste inteligentní žena…tet bohužel pochybuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
18.2.17 23:02
@kotýsek píše:
@omites píše:
Tak je fajn, že jsi nás tady všechny poučila. :zed:
Píše:KotysekByli doby, kdy jsem četla vaše :think: deníčky a měla jsem za to, že jste inteligentní žena…tet bohužel pochybuji

lidi se nechovají podle obrazu, který si o nich vysníme. Krom toho, zavděčit se všem není možné.

Já jen nechápu, když máte na to utvořený názor, že chcete debatovat. Nutně musíte narazit i na oponenty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
18.2.17 23:03

@kotýsek krom toho - já jsem 1) hráč PC her 2) v 20 byla hodně samostatná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
18.2.17 23:39

@omites
pokud si přečtete můj základ diskuze, tak jsem nechtěla debatovat, ale chtěla jsem poradit ohledně rušičky signáku Pc her, a případně odkazy na daný přístroj.
Já od počátku vím, že stím těžko něco nadělám, pokud nebude chtít on sám. Dvacetiletému chlapovi nejde říci u počítače jsi byl hodinu, to ti stačí, vyčůrat a spát. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
18.2.17 23:48

@kotýsek opravdu se chcete snížit k tomu, že mu nainstalujete rušičku signálu?

Dál bych svůj postoj i dovysvětlila, ale má to smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
19.2.17 05:25
@kotýsek píše:
@omites
pokud si přečtete můj základ diskuze, tak jsem nechtěla debatovat, ale chtěla jsem poradit ohledně rušičky signáku Pc her, a případně odkazy na daný přístroj.
Já od počátku vím, že stím těžko něco nadělám, pokud nebude chtít on sám. Dvacetiletému chlapovi nejde říci u počítače jsi byl hodinu, to ti stačí, vyčůrat a spát. :P

Však jsi dostala doporučení, že máš vypnout internet :-) To je nejlepší rušička. Pak si samozřejmě můžeš od nějaké it firmy nechat nainstalovat firwall, ve kterém budou nastavena pravidla pro blokování serverů WoT.

A zároveň jsi dostala reakci, že se zabýváš blbostmi a já si to taky myslím. Jediný tvůj argument proti téhle hře je, že tě to štve :-) Jenže každá doba má nějaké způsoby, jak lidé vyhledávají a udržují sociální kontakty. Dřív chlapi trávili hodiny v hospodách, teď se přeorientovali na sociální sítě (a onlinovky nejsou nic jiného než jen speciální druh sociální sítě). Ber to tak, žesociální kontakty s vrstevníky jej zajímají víc než holky nebo sport a už se v tom nevrtej. Ono ho to přejde, až bude mít víc učení na vš nebo až se bude muset sám uživit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.2.17 08:08
@kotýsek píše:
@omites
Já od počátku vím, že stím těžko něco nadělám, pokud nebude chtít on sám. Dvacetiletému chlapovi nejde říci u počítače jsi byl hodinu, to ti stačí, vyčůrat a spát. :P

A to zacal dělat teprve teď nebo ti to začalo vadit teprve teď?

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
19.2.17 09:38

@kotýsek Kupuje si prémiové účty??? Nebo hraje v základu?
Teď jsem to říkala manželovi, říkal, že lepší, než trávit večery v hospodě :mrgreen: No, v jeho věku by to hrozit mohlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.2.17 19:42
@kotýsek píše:
@omites

ano takže je lepší mu dát rušičku.. jinak diskuze má název - syn neustále hraje a ne - poraďte mi jakou rušičku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.2.17 19:44
@kotýsek píše:
@lucenka
záleží na tom, co je pro vás chvíle u počítače)))
Kdyby šlo o chvíli, tak nezakládám diskuzi. ;)

chtělas vychovávat - mělas dříve.. ted máš doma dospěláka to už moc nevychováš…tak se s tím smiř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
19.2.17 20:15

Já zjistit, že mi matka nainstalovala doma ve 20 letech rušičku, tak řádím jak černá ruka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.2.17 20:18
@omites píše:
Já zjistit, že mi matka nainstalovala doma ve 20 letech rušičku, tak řádím jak černá ruka :jazyk:

hlavně že říct - už hraješ na můj vkus dlouho je blbý… :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect