Syn hraje neustále tanky na počítači :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3087
10.2.17 13:38

A ze je dospělí, pořád bydlí u vás doma, takže máte porad možnost a pravo do jeho volného času mluvit. Mimochodem, je mi 22, a nejsem z domu zas tak dlouho, takže mám vše živě v pameti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.2.17 13:40

@lucenka
my jsme aktivní všichni okolo. Manžel má tolik aktivit, že počítač ani nezná. Ale tahejte dospělého chlapa někam, když on vlastně nechce a jeho touha je jen hrát tanky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.2.17 13:40
@kotýsek píše:
Zdravím všechny, budu ráda za radu, kdo tomu rozumí. Já mám problém stím, že můj 20 ti letý syn, když je na počítači, tak neustále hraje hru s tankama. Všem jistě známá hra World of tanks.A mám dokonce dojem, že to hraničí se závislostí, ale říkejte něco dvacetiletému klukovi. Kteří se v tomto věku cítí, že ovládají svět ))) :D
Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká rušička, kdy by mu ty hry nenajely :mrgreen:
Klidně posílejte i odkazy na daný předmět. Asi něco pořídím a už si více nezahraje :potlesk: ;) :lol:Příspěvek upraven 10.02.17 v 13:14

syn neplní povinnosti? nechodí do práce? do školy? netráví čas mimo pc - př při společném jídle? nepomůže doma? když mu zavolají kamarádi tak raději hraje než by šel ven?
Jak se projevuje závislost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.2.17 13:41
@kotýsek píše:
Studuje posledním rokem na průmyslovce a zbytek volného času rozděluje mezi přítelkyni a hru s tankama. A mě to tááák se*re. :lol:

a co by měl dělat jiného - dle tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.2.17 13:43

@Terezxx
víš co, mě jen napadá, že v tomto věku je jiná domluva s holkama, ty jsou takový tvárnější materiál, kdežto chlapi s těma je to těžké at je jim 20 nebo 40,Mají svou hlavu a na vše svůj názor. Ikdyž ne vždy správný))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
10.2.17 13:45

Já se mu nedivim, já je pařim taky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.2.17 13:45

@jdukolem
třeba učit se na maturitu a více sportovat a žít aktivněji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.2.17 13:47
@pikola píše:
Vypnout internet?

Kdyby mi ve dvaceti máma vypla internet, tak bych se druhý den odstěhovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.2.17 13:48
@kotýsek píše:
@jdukolem
třeba učit se na maturitu a více sportovat a žít aktivněji. :lol:

první chápu a druhé třetí mu nejspíš v tomhle věku už nejspíš určovat nemůžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.2.17 13:50
@kotýsek píše:
@jdukolem

V únoru? Učit se na maturitu v únoru? Já se na ní začala učit 4 dny před :think: Co studuje za školu, že by mu měla dát maturita tolik zabrat? Snad se nechystá na vysokou, pokud na tohle potřebuje tolik času… Nech ho žít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
10.2.17 13:53

Nechala bych ho být, pokud má slušné známky a doma pomáhá, případně má nějakou brigádu.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
10.2.17 14:00
@kotýsek píše:
@lucenka
my jsme aktivní všichni okolo. Manžel má tolik aktivit, že počítač ani nezná. Ale tahejte dospělého chlapa někam, když on vlastně nechce a jeho touha je jen hrát tanky :lol:

TakA jste měli s výchovou začít dřív a nenechat to zajít tak daleko. Ale tipuju, že jsi byla ráda, že má svou zábavu a neorravuje tě, když jsi běhala kolem mimina.

• Citovat
  • Upravit
4213
10.2.17 14:00
@radkka píše:
V únoru? Učit se na maturitu v únoru? Já se na ní začala učit 4 dny před :think: Co studuje za školu, že by mu měla dát maturita tolik zabrat? Snad se nechystá na vysokou, pokud na tohle potřebuje tolik času… Nech ho žít ;)

Vážně? Ono se ale v podstatě většina čtvrťáku kromě nového učiva věnuje opakování maturitních okruhů, takže se na maturu studenti připravují celý čtvrťák, zejména v druhém pololetí se opakování přitvrzuje. Jen těch dvacet knih, které se mají k maturitě načíst a rozebrat, zvládnout za 4 dny… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.2.17 14:01
@kotýsek píše:
@jdukolem

A nabídli jste mu, že hi vezmete na týden na hory, že mu zaplatíte týden na horách s přáteli?

• Citovat
  • Upravit
13331
10.2.17 14:02
@Natálka26 píše:
Taky hraju tanky :mrgreen: :mrgreen: :jazyk: a někdo mi to vypnout uprostřed bitvy tak bych asi silela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale co mu chceš říkat? Je dospělý, nevím zda studuje a jak vyniká, nebo jestli pracuje a ve volném čase hraje nebo nepracuje a jen dřepí a hraje. Podle toho to asi řešit, i když si osobně myslím, že s tím stejně nic neuděláš. Je mu 20 ne 12 :nevim: :nevim: :nevim:

Tchán taky hraje tanky a když by mu to tchyně vypnula, to by bylo zle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí