Syn hraje neustále tanky na počítači :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2226
10.2.17 16:14

Bože ženy já nevím, mně přijde, že si prostě jen tak přišla postesknout. Věřím tomu, že kdyby moje máti znala emimino, tak by si taky občas přišla postesknout nad tím, jak žije můj téměř čtyřicetiletý bratr nebo já :lol:…prostě většina matek to tak má, že řeší svoje děcka i když už to děcka nejsou. Myslím, že než opravdový odkaz na rušičku :mrgreen: čekala spíš příspěvky v tom stylu, jako psala Radka - taky jsem hrála a rok nato už jsem byla někde jinde. Prostě trošku povzbuzení a pochopení. A ne zas pojeb, za to, co všechno udělala a dělá blbě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
10.2.17 16:16
@kotýsek píše:
Zdravím všechny, budu ráda za radu, kdo tomu rozumí. Já mám problém stím, že můj 20 ti letý syn, když je na počítači, tak neustále hraje hru s tankama. Všem jistě známá hra World of tanks. A mám dokonce dojem, že to hraničí se závislostí, ale říkejte něco dvacetiletému klukovi. Kteří se v tomto věku cítí, že ovládají svět ))) :D
Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká rušička, kdy by mu ty hry nenajely :mrgreen:
Klidně posílejte i odkazy na daný předmět. Asi něco pořídím a už si více nezahraje :potlesk: ;) :lol:Příspěvek upraven 10.02.17 v 13:14

Muj chlap hraje War Thunder… Tam jsou tanky i letadla.. Ze to hraje mi nevadi. Vic me drti kdyz se pak s tema ostatnima hracema spoji na Team Speak a najednou mi doma rve deset chlapu :mrgreen: :mrgreen: To mu pak poklepu na rameno a vrazim na hlavu sluchatka. A at si hraje dal… Ja zase ujizdim na farme no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
10.2.17 16:21

Ja bych byla pro toho chlapce za to hned po maturite vyrazit z domu

A myslim to smrtelne vazne. Pro nej nejlepsi sluzba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
10.2.17 16:24

Já před dvacítkou hrávala The Sims, a když mě to popadne, ráda si zahraju i dneska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.2.17 16:25
@omites píše:
Ja bych byla pro toho chlapce za to hned po maturite vyrazit z domuA myslim to smrtelne vazne. Pro nej nejlepsi sluzba.

to musím tomu mýmu - 18 let říct - hraješ tanky hned po matuře mažeš z domu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
10.2.17 16:35
@jdukolem píše:
to musím tomu mýmu - 18 let říct - hraješ tanky hned po matuře mažeš z domu :think:

Ja to reknu tomu svymu… Odmaturuj a sbal se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.2.17 16:38
@omites píše:
Ja to reknu tomu svymu… Odmaturuj a sbal se

já taky osmaturuj a sbal se - na kolej… doufám, že bude chtít studovat.. pořád se tváří jako tajemný hrad v Karpatech tak ani nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
10.2.17 16:38

To já svým chlapečkům už plánuju internátní školy od patnácti :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
10.2.17 16:58

No to potěš, mě je 21 a kecat mi moje matka do toho co dělám, vypínat internet nebo zabavovat počítač tak zcvoknu.. :roll: ještě že nemám prudérní rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.2.17 17:03
@juliettee píše:
No to potěš, mě je 21 a kecat mi moje matka do toho co dělám, vypínat internet nebo zabavovat počítač tak zcvoknu.. :roll: ještě že nemám prudérní rodiče.

kecat ti tvoje matka…ech není nad to o mamince mluvit s úctou a láskyplně že? :think:
a prosím vygoogli si co přesně znamená slovo prudérní - takhle se docela shazuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
10.2.17 17:08
@jdukolem píše:
kecat ti tvoje matka…ech není nad to o mamince mluvit s úctou a láskyplně že? :think:
a prosím vygoogli si co přesně znamená slovo prudérní - takhle se docela shazuješ ;)

Já mám ale tu nejlepší matku jakou si můžu přát, to víš že k ní mám úctu, my spolu mluvíme taky takhle, jsme obě dost od rány takže si to nějak nebereme :) jinak nevím odkud jsi, ale u nás když někdo otravuje tak se říká že prudí, takže je prudérní, jiný význam tohoto slova neznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.2.17 17:40
@Tamtama píše:
Já před dvacítkou hrávala The Sims, a když mě to popadne, ráda si zahraju i dneska :lol:

K tomu sem si sedla ráno v pyžamu a přesně tak mě našla máma, když přišla z práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
10.2.17 17:46

Tak vadit to člověku může, ale je mu 20 let. Je to dospělý člověk.. Taky ti může vadit, jakou poslouchá hudbu - nějakou fakt brutál a k tomu takové to oblečení :mrgreen: a jiné věci.. Bohužel v tkaovém věku můžeš říct názor a respektovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
10.2.17 17:47

@juliettee prudit a pruderni jsou dve odlisna slova.Zkus si vyhledat jejich vyznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
10.2.17 18:11
@mado píše:
@juliettee prudit a pruderni jsou dve odlisna slova.Zkus si vyhledat jejich vyznam.

Já to nepopírám :) jen se to tak u nás prostě říká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect