Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Bože ženy já nevím, mně přijde, že si prostě jen tak přišla postesknout. Věřím tomu, že kdyby moje máti znala emimino, tak by si taky občas přišla postesknout nad tím, jak žije můj téměř čtyřicetiletý bratr nebo já
…prostě většina matek to tak má, že řeší svoje děcka i když už to děcka nejsou. Myslím, že než opravdový odkaz na rušičku
čekala spíš příspěvky v tom stylu, jako psala Radka - taky jsem hrála a rok nato už jsem byla někde jinde. Prostě trošku povzbuzení a pochopení. A ne zas pojeb, za to, co všechno udělala a dělá blbě. ![]()
@kotýsek píše:
Zdravím všechny, budu ráda za radu, kdo tomu rozumí. Já mám problém stím, že můj 20 ti letý syn, když je na počítači, tak neustále hraje hru s tankama. Všem jistě známá hra World of tanks. A mám dokonce dojem, že to hraničí se závislostí, ale říkejte něco dvacetiletému klukovi. Kteří se v tomto věku cítí, že ovládají svět )))
Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká rušička, kdy by mu ty hry nenajely
Klidně posílejte i odkazy na daný předmět. Asi něco pořídím a už si více nezahraje![]()
![]()
Příspěvek upraven 10.02.17 v 13:14
Muj chlap hraje War Thunder… Tam jsou tanky i letadla.. Ze to hraje mi nevadi. Vic me drti kdyz se pak s tema ostatnima hracema spoji na Team Speak a najednou mi doma rve deset chlapu
To mu pak poklepu na rameno a vrazim na hlavu sluchatka. A at si hraje dal… Ja zase ujizdim na farme no ![]()
Ja bych byla pro toho chlapce za to hned po maturite vyrazit z domu
A myslim to smrtelne vazne. Pro nej nejlepsi sluzba.
Já před dvacítkou hrávala The Sims, a když mě to popadne, ráda si zahraju i dneska ![]()
@omites píše:
Ja bych byla pro toho chlapce za to hned po maturite vyrazit z domuA myslim to smrtelne vazne. Pro nej nejlepsi sluzba.
to musím tomu mýmu - 18 let říct - hraješ tanky hned po matuře mažeš z domu ![]()
@jdukolem píše:
to musím tomu mýmu - 18 let říct - hraješ tanky hned po matuře mažeš z domu
Ja to reknu tomu svymu… Odmaturuj a sbal se
@omites píše:
Ja to reknu tomu svymu… Odmaturuj a sbal se
já taky osmaturuj a sbal se - na kolej… doufám, že bude chtít studovat.. pořád se tváří jako tajemný hrad v Karpatech tak ani nevím
To já svým chlapečkům už plánuju internátní školy od patnácti ![]()
No to potěš, mě je 21 a kecat mi moje matka do toho co dělám, vypínat internet nebo zabavovat počítač tak zcvoknu..
ještě že nemám prudérní rodiče.
@juliettee píše:
No to potěš, mě je 21 a kecat mi moje matka do toho co dělám, vypínat internet nebo zabavovat počítač tak zcvoknu..ještě že nemám prudérní rodiče.
kecat ti tvoje matka…ech není nad to o mamince mluvit s úctou a láskyplně že? ![]()
a prosím vygoogli si co přesně znamená slovo prudérní - takhle se docela shazuješ ![]()
@jdukolem píše:
kecat ti tvoje matka…ech není nad to o mamince mluvit s úctou a láskyplně že?
a prosím vygoogli si co přesně znamená slovo prudérní - takhle se docela shazuješ
Já mám ale tu nejlepší matku jakou si můžu přát, to víš že k ní mám úctu, my spolu mluvíme taky takhle, jsme obě dost od rány takže si to nějak nebereme
jinak nevím odkud jsi, ale u nás když někdo otravuje tak se říká že prudí, takže je prudérní, jiný význam tohoto slova neznám ![]()
@Tamtama píše:
Já před dvacítkou hrávala The Sims, a když mě to popadne, ráda si zahraju i dneska
K tomu sem si sedla ráno v pyžamu a přesně tak mě našla máma, když přišla z práce ![]()
Tak vadit to člověku může, ale je mu 20 let. Je to dospělý člověk.. Taky ti může vadit, jakou poslouchá hudbu - nějakou fakt brutál a k tomu takové to oblečení
a jiné věci.. Bohužel v tkaovém věku můžeš říct názor a respektovat..
@juliettee prudit a pruderni jsou dve odlisna slova.Zkus si vyhledat jejich vyznam.
@mado píše:
@juliettee prudit a pruderni jsou dve odlisna slova.Zkus si vyhledat jejich vyznam.
Já to nepopírám
jen se to tak u nás prostě říká ![]()