Syn mi z legrace rika harajici fenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
20.8.20 00:14
@Keyllah píše:
myslíš o cenách nemovitostí, o přehnaně velkém volnu učitelů a o jejich vysokých platech s ohledem na jejich schopnosti, nebo o množství sexu, který doma musí být a přes to nejede vlak? 8) :mrgreen:

A to jsem se v té diskuzi o airbnb fakt držela a říkala jsem si „nebuď paranoidní“ :mrgreen:

Ale pak mi to nedalo, mrkla jsem, co mě zakladatelka zač a… tu máš čerte kropáč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
20.8.20 00:42
@Bábrdl píše:
A to jsem se v té diskuzi o airbnb fakt držela a říkala jsem si „nebuď paranoidní“ :mrgreen:Ale pak mi to nedalo, mrkla jsem, co mě zakladatelka zač a… tu máš čerte kropáč. :mrgreen:

No, satan se vždycky vrací v jiných podobách :mrgreen: S tím nic nenaděláš :jazyk: Někdo pro ten kousíček pozornosti udělá i to, co jiným přijde ujetý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
2.9.20 16:18
@meduzka23 píše:
@Josefuna Jojo, proto píšu že by mi cukl koutek. Děti občas vymyslí věci, nad kterými nám stojí rozum. Já se jako malá všech ptala, jestli se těší do hlíny. Moje babička se tomu směje do dnes. Máma mi potom i pleskla, když jsem se jí na to zeptala asi už po desáté. Hned bych asi zlá nebyla, vzala to s humorem a vysvětlila bych, že se tohle neříká.
:D jsi mi připomněla ten vtip…jako mladou mě strašně štvalo, když na svatbách v pribuzenstvu mi tetičky říkaly -za chvíli budeš na řadě ty. Tak teď chodím po pohřbech a vracím jim to. :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
2.9.20 16:53

Jestli to řeklo dítě jen tobě doma, jinym to nebude říkat a je to váš druh humoru, tak bych to neřešila a byla v klidu. Je zajímavý, jak to kamarádku popudilo i když o ní vůbec nešlo. Snad bude takto vnímavá k prohřeškům vlastních členů rodiny vůči druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí