Syn mi z legrace rika harajici fenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12746
19.8.20 10:03

@Josefuna Je sice jistě lichotivé, pokud se učitel rozplývá nad synovým netradičním smyslem pro humor, který jen tak někdo nepochopí, ale já osobně nepovažuju za projev nějakého extra smyslu pro humor, natož inteligence, pokud je tento humor postaven na tom, že si dělám legraci z ostatních, navíc dost hrubým způsobem. Tady to posměváčkovství zvládne každý d€bil a jen d€bil se tomu směje. Většinou je to pro okolí strašně vtipné do momentu, než se sami stanou terčem takových posměšků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
19.8.20 10:07
@Lalelale píše:
To je nějaký vyhlášený troll? Jinak nechápu tak hnusnou reakci

bingo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
19.8.20 10:12
@Hecate píše:
@Josefuna Je sice jistě lichotivé, pokud se učitel rozplývá nad synovým netradičním smyslem pro humor, který jen tak někdo nepochopí, ale já osobně nepovažuju za projev nějakého extra smyslu pro humor, natož inteligence, pokud je tento humor postaven na tom, že si dělám legraci z ostatních, navíc dost hrubým způsobem. Tady to posměváčkovství zvládne každý d€bil a jen d€bil se tomu směje. Většinou je to pro okolí strašně vtipné do momentu, než se sami stanou terčem takových posměšků.

Nepredstavuj si, ze si porad dela z nekoho legraci nebo ma stale podobne vtipy jako tento. To neni tak, ze by mi kazdy tyden neco takoveho rikal. Ani kazdy mesic,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
19.8.20 10:15

@Josefuna No já myslím, že ta míra, v jaké to předvádí, je úplně postačující pro to, abych si ho zařadila do kategorie trapnej posměváček, kterého si jeho vlastní matka nedovede postavit do latě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
19.8.20 10:15
@Josefuna píše:
Nepredstavuj si, ze si porad dela z nekoho legraci nebo ma stale podobne vtipy jako tento. To neni tak, ze by mi kazdy tyden neco takoveho rikal. Ani kazdy mesic,

Jen když jsme spolu na wc :P

• Citovat
  • Upravit
haley83
19.8.20 10:17
@Alriga píše:
Ja nemluvím o nahotě. V koupelně a na WC se ale v mém okolí zamyka každý. Jsou úkony, u kterých nechci ani manžela. Považuji to za součást slušného vychování.

Tak v koupelně se člověk obvykle myje a bývá u toho nahý. Na toaletu si vzájemně nevstupujeme, zamykat se kvůli tomu nepotřebujeme. Zamykání používáme pouze v případě, kdy je u nás někdo na návštěvě. Zamykat se před členy vlastní rodiny mi přijde poněkud úsměvné.

• Citovat
  • Upravit
14313
19.8.20 10:21

@Josefuna Tebe syn nazval harající fenou a tatku třeba někdy nazve impotentem až zase něco uslyší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
19.8.20 10:24
@P4ja píše:
No, to si piš, že ano. Nejlépe ve třídě tak, aby to slyšel i učitel. A ano, napovídají. A vtipné to kolikrát není. Tam se člověk dozví i věci, které opravdu nechce vědět. Když to děti říkají z naivity a neznalosti, tak to člověk přejde. Ale tohle už je fakt přes čáru a dost to o vás vypovídá.

To je zase něco chytrého :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
19.8.20 10:32
@haley83 píše:
Tak v koupelně se člověk obvykle myje a bývá u toho nahý. Na toaletu si vzájemně nevstupujeme, zamykat se kvůli tomu nepotřebujeme. Zamykání používáme pouze v případě, kdy je u nás někdo na návštěvě. Zamykat se před členy vlastní rodiny mi přijde poněkud úsměvné.

No, já třeba nepoznám, že je muž v koupelně, vy ano? Dveře zavítáme pořád. A nechci, aby na mě muž vrazil, když sedím na záchodě, ani já na něj. A nechci ani, aby mi lezl do sprchy, viděl mě, jak si holim nohy atd. A jemu taky nevstupuji do soukromí. Tak jako mu nekouká do mobilu a vždy se zeptám, jestli mohu na společný pc. Tukam i před vstupem do pracovny, když tam zrovna je. On také. Prostě respektujeme navzájem svoje soukromí. Dcera na klíče, ale nikdy je nepoužije, když jde k nám na návštěvu, vždy nejprve zazvoní. Slušně vychování tomu u nás říkáme.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
19.8.20 10:44
@Betty MacDonald píše:
bingo :lol:

Aaaha, díky :D

• Citovat
  • Upravit
haley83
19.8.20 10:49

@Alriga Asi se dohadujeme úplně zbytečně, zakladatel/ka diskuse je prý známý troll. Navíc se některé zvyklosti mohou v různých domácnostech výrazně lišit, především podle zvyků a potřeb konkrétních jednotlivců.

• Citovat
  • Upravit
16302
19.8.20 10:54
@haley83 píše:
@Alriga Asi se dohadujeme úplně zbytečně, zakladatel/ka diskuse je prý známý troll. Navíc se některé zvyklosti mohou v různých domácnostech výrazně lišit, především podle zvyků a potřeb konkrétních jednotlivců.

Tak třeba se tímto vyfabulovaným dotazem konečně dozví, jaký je rozdíl mezi menstruací a háráním, a diskuze nebyla zbytečná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
19.8.20 10:58

@Josefuna nehrabe ti náhodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haley83
19.8.20 10:59
@Alriga píše:
No, já třeba nepoznám, že je muž v koupelně, vy ano? Dveře zavítáme pořád. A nechci, aby na mě muž vrazil, když sedím na záchodě, ani já na něj. A nechci ani, aby mi lezl do sprchy, viděl mě, jak si holim nohy atd. A jemu taky nevstupuji do soukromí. Tak jako mu nekouká do mobilu a vždy se zeptám, jestli mohu na společný pc. Tukam i před vstupem do pracovny, když tam zrovna je. On také. Prostě respektujeme navzájem svoje soukromí. Dcera na klíče, ale nikdy je nepoužije, když jde k nám na návštěvu, vždy nejprve zazvoní. Slušně vychování tomu u nás říkáme.

Mně třeba mnohdy holí nohy manžel a má z toho radost. Navíc máme malý byt, takže mám vždy přehled o tom, kde se kdo zrovna nachází. K tomu máme dítě s určitými specifickými potřebami a zamykat se před ním vhodné není. U toho zvládáme oba pracovat z domova.

• Citovat
  • Upravit
12501
19.8.20 11:02
@haley83 píše:
Mně třeba mnohdy holí nohy manžel a má z toho radost. Navíc máme malý byt, takže mám vždy přehled o tom, kde se kdo zrovna nachází. K tomu máme dítě s určitými specifickými potřebami a zamykat se před ním vhodné není. U toho zvládáme oba pracovat z domova.

Tak to ja bych manzela nenechala na me holit vubec nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí