Syn mi z legrace rika harajici fenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
19.8.20 08:35
@meduzka23 píše:
Proč by z něho měl být hned buran? Děti z toho vyrostou. Myslím, že každé dítě i těch, co tu píšou, jak je to příšerné plácají blbosti. Důležité je nastavit hranice a vysvětlit, že se to neříká. Ty děti to přestanou dělat. Nebo si opravdu myslíte, že bude jako mladej své holce říkat, že je hárající fenka? :roll:

Taky doufam. Ve skole ho maji ucitele radi, uci se dobre. Ucitele obdivuji jeho vseobecny rozhled. Ted cte treba knihy Karoliny Svetle :) Do slovniho hodnoceni ucitel napsal. Mas sverazny smysl pro humor. I kdyz ostatnim neni obcas blizky, ja se casto bavim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
19.8.20 08:36
@Mango_Lassi píše:
Já si myslím, že syn si přečetl všechny její zdejší diskuze a došlo mu, co je matka zač
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
19.8.20 08:36
@Josefuna píše:
Skoro 11tilety syn mi o dovolene rikal harajici fenka, kdyz se dovedel, ze jsem tam dostala menstruaci. Nebylo to tak, ze mu to vzdy oznamuji, roky uz ale vi, ze menstruaci mam. Vidi me teba nahodou s vlozkou v ruce apod. Ted slo o to, ze jsme si o par dni prodlouzili pobyt v Chorvatsku, abychom se vyhnuli zacpam a jeli ve vsedni den. Dostala jsem bohuzel menstruaci o par dni drive zrovna na cestu a vadilo mi hlavne to, ze v dobe covidu budu muset pouzivat zachody na benzinkach a jinde. Syn slysel, jak to rikam manzelovi a z legrace me mazval harajici fenkou. Kamaradka mi rikala, ze by uz za to schytal od ni par facek. Nejak to neresim a netrapim se tim. Tema spise pro odreagovani. Jak byste to vnimali vy?Syn je vubec takovy dost otevreny, ptal se uz doma i na ruzne veci

Nejspíš je po mamince. :mrgreen:

Za pár let tu třeba začne zakládat diskuze, a budete si moct konečně popovídat i o tom, co máš tak ráda. Možná i nějakou radu přihodí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
19.8.20 08:37
@Josefuna píše:
Taky doufam. Ve skole ho maji ucitele radi, uci se dobre. Ucitele obdivuji jeho vseobecny rozhled. Ted cte treba knihy Karoliny Svetle :) Do slovniho hodnoceni ucitel napsal. Mas sverazny smysl pro humor. I kdyz ostatnim neni obcas blizky, ja se casto bavim :)

Aha, takže vy jste očekávala, že tu padneme na zadek z toho, jak treskute vtipný je váš roztomilý a vzdělaný synek. Zjevně na něm ty přečtené knihy nezanechávají žádné stopy.

• Citovat
  • Upravit
12501
19.8.20 08:37
@Ms.Ragdoll píše:
Nejspíš je po mamince. :mrgreen:Za pár let tu třeba začne zakládat diskuze, a budete si moct konečně popovídat i o tom, co máš tak ráda. Možná i nějakou radu přihodí :mrgreen: :mrgreen:

Ma jeste cas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
19.8.20 08:38
@Alriga píše:
Aha, takže vy jste očekávala, že tu padneme na zadek z toho, jak treskute vtipný je váš roztomilý a vzdělaný synek. Zjevně na něm ty přečtené knihy nezanechávají žádné stopy.

Necekala jsem nic. Jen se tak ptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.8.20 08:38

@Alriga Iz byla ve škole třídní šašek. Evidentně jí to chybí a EM jí umožnilo tuto roli zase vyzkoušet

• Citovat
  • Upravit
6661
19.8.20 08:39
@meduzka23 píše:
Proč by z něho měl být hned buran? Děti z toho vyrostou. Myslím, že každé dítě i těch, co tu píšou, jak je to příšerné plácají blbosti. Důležité je nastavit hranice a vysvětlit, že se to neříká. Ty děti to přestanou dělat. Nebo si opravdu myslíte, že bude jako mladej své holce říkat, že je hárající fenka? :roll:

Není mu 5 let. V 11 letech už ví, jak se má chovat. Zvlášť ke své mámě. Ale chápu, že každý má ty hranice jinde. A ne, děti z toho vždy nevyrostou, zvlášť když je takové chování v jejich rodinách normální. Kluci vymýšlí různé legrácky apod., ale i tak se umí k ostatním chovat slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
@Mango_Lassi píše:
@Alriga Iz byla ve škole třídní šašek. Evidentně jí to chybí a EM jí umožnilo tuto roli zase vyzkoušet

Vubec, byla jsem ticha sprtka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
@Josefuna píše:
Skoro 11tilety syn mi o dovolene rikal harajici fenka, kdyz se dovedel, ze jsem tam dostala menstruaci. Nebylo to tak, ze mu to vzdy oznamuji, roky uz ale vi, ze menstruaci mam. Vidi me teba nahodou s vlozkou v ruce apod. Ted slo o to, ze jsme si o par dni prodlouzili pobyt v Chorvatsku, abychom se vyhnuli zacpam a jeli ve vsedni den. Dostala jsem bohuzel menstruaci o par dni drive zrovna na cestu a vadilo mi hlavne to, ze v dobe covidu budu muset pouzivat zachody na benzinkach a jinde. Syn slysel, jak to rikam manzelovi a z legrace me mazval harajici fenkou. Kamaradka mi rikala, ze by uz za to schytal od ni par facek. Nejak to neresim a netrapim se tim. Tema spise pro odreagovani. Jak byste to vnimali vy? Syn je vubec takovy dost otevreny, ptal se uz doma i na ruzne veci.

No jestli doma uznáváte tento styl humoru… :roll:
Asi bych mu okamžite vysvětlila, že se to neříká a chtěla bych, aby se omluvil.
Asi mu to přišlo vtipné no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga

@Mango_Lassi Aha. Jsem tu nová, to jsem nevěděla.

• Citovat
  • Upravit
meduzka23
19.8.20 08:40

Moc to prožíváte. Tak plácl blbost. Zasměju se, vysvětlím mu, že se to neříká a jede se dál. Dítě může mít jakkoliv skvělou výchovu a stejnak může plácnout blbost. Miluju maminy, které mají perfektní výchovu a děti, které žádnou blbost nikdy neřekly nebo neprovedly. :)

• Citovat
  • Upravit
12501
@Rachel_cz píše:
No jestli doma uznáváte tento styl humoru… :roll:
Asi bych mu okamžite vysvětlila, že se to neříká a chtěla bych, aby se omluvil.
Asi mu to přišlo vtipné no

Rekla jsem mu, at to nerika, ze je to nevhodne. Ale omluvu takhle ja nezadam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
@Josefuna píše:
Vubec, byla jsem ticha sprtka :)

Takže teď ve 40 je čas konečně to rozbalit.
Hihi Haha, sranda veliká 😄

• Citovat
  • Upravit
3265
19.8.20 08:43
@Alriga píše:
To bude bezva, až nějaká holčička ze třídy půjde na WC s tastickou a ten fakan bude řvát :jeee, vona hárá!

Taky mě to napadlo, chudák spolužačka :(
Některý mladý holky jsou na to citlivý (pamatuji si to ještě ze ZŠ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí