Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Baba píše:
Tak si přestaň vymýšlet takový ubohosti. I kdyby to pravda byla, není to téma k hovoru.
Tohle fakt rekl. Tady je plno jinych temat o nicem, tak proc ne tohle?
@brisco píše:
Kluk ze sebe dělá blbce, protože menstruace je vlastně opak hárání.
Simtě, si to Iz/josefuna vymyslela
A vidíš, jaká je to chytrolína ![]()
Jestli to neuráží vás, tak je to vaše věc. Já bych mu takové kecy netrpěla a rychle bych ho srovnala. A také si myslím, že otec by mu měl hned jednu strčit přes zadek.
@Josefuna píše:
No s otcem se to ma tak, ze se mu vetsinou pri techto recech chce smat, bud se smeje nebo se mu to podari zadrzet, a pak rekne, at prestane, co si to dovoluje.
Takže to máte v rodině ![]()
@Baba píše:
Simtě, si to Iz/josefuna vymyslelaA vidíš, jaká je to chytrolína
Nevymyslela, fakt se to stalo.
@Josefuna píše:
Tak vsechny matky asi zatim menstruuji, ja se ponizene necitila, on to nerikal zle. Obcas z nej neco takhle blbeho vypadne. A jak rikas, kazdy na to reaguje jinak, nekdo by se zasmal, jiny uz fackoval.
Tak proč se tedy na to tady ptáte ostatních, když si stejně kluka obhajujete?
@Josefuna Jojo, proto píšu že by mi cukl koutek. Děti občas vymyslí věci, nad kterými nám stojí rozum. Já se jako malá všech ptala, jestli se těší do hlíny. Moje babička se tomu směje do dnes. Máma mi potom i pleskla, když jsem se jí na to zeptala asi už po desáté. Hned bych asi zlá nebyla, vzala to s humorem a vysvětlila bych, že se tohle neříká.
@bartsch píše:
Takže to máte v rodině
Asi. Manzel mu pak rekne, at toho necha, jenze predtim se musi ovladat, aby se nesmal nebo to nevydrzi a rudne, jak v sobe dusi smich. Kdyz se ten vtip opakuje, tak pak uz mu vynada. Poprve mu to prijde legracni.
@Josefuna píše:Že má někdo potřebu vytrubovat do světa, že vychovává ze syna burana
Tohle fakt rekl. Tady je plno jinych temat o nicem, tak proc ne tohle?
@Alriga píše:
Tak proč se tedy na to tady ptáte ostatních, když si stejně kluka obhajujete?
Ja ho neobhajuju, jen se ptam, jestli vam by to vadilo.
@Josefuna píše:
Asi. Manzel mu pak rekne, at toho necha, jenze predtim se musi ovladat, aby se nesmal nebo to nevydrzi a rudne, jak v sobe dusi smich. Kdyz se ten vtip opakuje, tak pak uz mu vynada. Poprve mu to prijde legracni.
No, to bude skvělé téma k hovoru až půjde do školy. A řekne, že máma je hárající fenka. To bude mezi kamarády king. ![]()
@bartsch píše: Že má někdo potřebu vytrubovat do světa, že vychovává ze syna burana![]()
Az tak?
To bude bezva, až nějaká holčička ze třídy půjde na WC s tastickou a ten fakan bude řvát :jeee, vona hárá!
@P4ja píše:
No, to bude skvělé téma k hovoru až půjde do školy. A řekne, že máma je hárající fenka. To bude mezi kamarády king.
To rikat snad nebude. Stejne bysme se divili vsichni, co si tam deti vse napovidaji.
@Josefuna píše:
Ja ho neobhajuju, jen se ptam, jestli vam by to vadilo.
Ano. A stejně tak by mně bylo nepříjemné, kdyby k nám přišli kamarádi dítěte a někdo z nich to řekl. To samé ve škole.