Sýrovo-smetanová omáčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokallli
25.5.12 13:17

Vidíte, to mě nenapadlo, ale vzhledem k tomu, že jsem to dělala rovnou s masem, bylo by to trošku obtížnějši :D Příště maso vyndám, udělám omáčku, projedu mixerem a bude! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3380
25.5.12 13:28

Tak maso to chce samozrejme vyndat :-). Ja s masem ani nedelam,vetsinou mame syrovou omacku do ktere na zaver nahazu varenou brokolici nebo kvetak. Jinak tim ponorakem se da „napravit“ jakakoli omacka kdyz se zdrcne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokallli
25.5.12 13:33

Vařím krátce a ještě nemam vše vychytaný :) Mamina se mi určo taky vysměje! :D
Jinak já si právě dala nedávno sýrovou omáčku s kuřecím masem v restauraci a moc mi to chutnalo, tak jsem chtěla vyzkoušet udělat si jí doma, na druhý pokus se snad povede lépe! ;)

• Citovat
  • Upravit
3380
25.5.12 13:37

No ja bych to maso asi orestovala vedle na panvi a tou omackou pak prelila na taliri. Sakrys to musim nekdy zkusit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokallli
25.5.12 13:49

Tak to mam na příště v plánu! ;) Bude to lepší než „šachovat“ s masem sem a tam :palec:

• Citovat
  • Upravit
315
30.6.14 14:42

Zkoušela jsem už dvakrát dělat sýrovou omáčku, ale nikdy se mi nepovedla krémová - vždy se jakoby „zdrcla“. Napadá Vás čím to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
30.6.14 15:03

Jake syry jsi tam dala? Napis postup, takhle tezko rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.6.14 15:07

To se mi nestalo nikdy. Já ji dělám takhle:

Naliju půlku Smetany 12% na panvičku, dam tam třeba (kousek nivy, tvrdého eidamu, hermelinu apod) ale fakt jen kousek tak cca 15-20g
Sůl, pepř.

Nechám to rozpustit a až to začne Bublat tak plátek másla a lžíci vody z těstovin.

Vždycky je krásně krémová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport