Jak dlouho vydrží tlačenka?

15319
15.2.11 13:00

Jak dlouho vydrží tlačenka?

Holky, prosím o radu, jak dlouho vydrží tlačenka v ledničce, když ji dostanete čerstvou? Dá se zamrazit?
Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
15.2.11 13:04

ahoj, naše mamča jí dává do mrazáku v pohodě … dává tam i jitrnice a to druhý červený .. jelítka?? …

• Citovat
  • Upravit
23033
15.2.11 13:05

:oops: urcite, taky zamrazuju manzel je masovej, vytahnu klidne po tydnu dvou,ale naplatkuji nez do mrazaku dam, s jitrnicema je to podobny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
15.2.11 13:09

také mrazím. v ledničce bych ji osobně nenechala déle jak 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
15.2.11 13:11

V lednici moc dlouho ne, ještě nedávno jsem měla tlačenky plnej mrazák, ale už se postupně „zlikvidovala“, takže neboj a naházej ji tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
15.2.11 13:25

Nám dlouho nevydrží,u nás se brzo se… :-D Ale zamrazit se dá bez problémů. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
15.2.11 13:59

Ahoj jsme hoooodně zabijačková rodinka.

Já nejím ze zabijačky nic,ale manžel všechno.

Zamrazit se nechá všechno,ale popravdě manžel tvrdí že to není ono,ale samo taky zamrazujem,když zbyde místo.

Jinak trvanlivost tlačenky je veliká.

Rodinný řezník nám tvrdí měsíc bez problému,nesmí se ale dát do pytlíku ani ničeho zavíraj.

Teď to manžel zkusil poprvé(do té doby nevydržela nikdy déle jak týden-dřív jí snědl),ale teď jsme zabíjeli 22.ledna a dojedl jí teď v sobotu 8-) a prý byla výborná :lol: :lol: :lol: a blbě mu fakt nebylo 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.2.11 17:55
Nelisa píše:
Holky, prosím o radu, jak dlouho vydrží tlačenka v ledničce, když ji dostanete čerstvou? Dá se zamrazit?
Díky. :kytka:
:pocitac:
Tak dlouho, než se sežere… ;-)

Ale jinak, já bych ji nemrazil. Jitrnice a jelita ano, ale tlačenku ne. Dle mého názoru po zmražení a rozmražení naprosto ztratí chuť.
U nás nevydrží v lednici déle než týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarda M.
29.10.11 10:12

tlačenka v lednici

V mrazáku úplně v pohodě, tedy ta dělaná při zabíjačce. A v ledničce jsem ji udržoval vždy v celku (velikost cca 2kg), ukrajovali jsme podle potřeby, ale nejdůležitější je pak ten řez zatřít sádlem - perfektně všude. Před dalším „použitím“ sádlo setřít, odkrojit potřebné, a znova tímtéž sádlem řez ošetřit. Takto v ledničce vydrží v perfektním stavu velmi dlouho, tedy pokud ji nesníte.

• Citovat
  • Upravit
15319
29.10.11 22:21
Jarda M. píše:
V mrazáku úplně v pohodě, tedy ta dělaná při zabíjačce. A v ledničce jsem ji udržoval vždy v celku (velikost cca 2kg), ukrajovali jsme podle potřeby, ale nejdůležitější je pak ten řez zatřít sádlem - perfektně všude. Před dalším „použitím“ sádlo setřít, odkrojit potřebné, a znova tímtéž sádlem řez ošetřit. Takto v ledničce vydrží v perfektním stavu velmi dlouho, tedy pokud ji nesníte.

To je zajímavé, díky za bezvadný tip. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
2.11.20 17:41

Holky, jak budou vypadat jitrnice po vytažení z mrazáku, nebude to samá voda nebo kejda z toho? Mám tu pár, co nesmíme a nikdy jsem jitrnice do mrazáku nedávala, tak vůbec nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
2.11.20 17:43

@Salorka já je dávám do mrazáku pravidelně a úplně v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
2.11.20 18:18
@Salorka píše:
Holky, jak budou vypadat jitrnice po vytažení z mrazáku, nebude to samá voda nebo kejda z toho? Mám tu pár, co nesmíme a nikdy jsem jitrnice do mrazáku nedávala, tak vůbec nevím.

Dáváme do mrazáku normálně, jsou v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
37141
2.11.20 18:45

Ne, uplne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
2.11.20 19:03

Já do mrazáku tlačenku nedávám přijde mi pak vodová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí