Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, holky a nebylo by lepší nechat si sestavit jídelníček přesně na míru od Dr. Havlíčka, co je v pořadu Jsme to co jíme? Nevím, ale znám několik lidí, co bralo Meredii, a dostavil se u nich vždy jojo efekt, navíc může způsobit i vysoký tlak, tak nevím.
romype píše:
Ahoj, holky a nebylo by lepší nechat si sestavit jídelníček přesně na míru od Dr. Havlíčka, co je v pořadu Jsme to co jíme? Nevím, ale znám několik lidí, co bralo Meredii, a dostavil se u nich vždy jojo efekt, navíc může způsobit i vysoký tlak, tak nevím.
Jojo,ja vim…
Meridie na mne ucinkuje zazracne,do dvou mesicu 15kilo dole-ale ty stavy
No a po dobrani vse zpatky a navic,jak jsem NIKDY nemela potize s tlakem,tak ted uz mam
![]()
já sem tu Meridii brala kdysi,ale neměla sem žádné potíže a po zhubnutí 12 kg sem si je dlouho držela dole,pak jsem přestala mít problémy s kolenem..po porodu sem nasadila zeleninu,přestala jsem sladit a začala cvičit a dala jsem dolů jen 5kg a dál nic…
Sestava jídelníčku od Dr.Havlíčka + kompletní vyšetření, jídelák je sice super, ale ta cena 12.000Kč! Další možnost je kompletní vyšetření, jídelkák + cvičení s trenérem a to je za nějakých 19.000Kč
![]()
Holky, já si koupila knihu od STOBU, stojí cca 500 Kč, zapsala se na jídlokouřink na stobu a musim říct že super. Spočítalo mi to doporučeý příjem KJ, tuku, bílkovin, sacharidů a musim říct, že je to fakt super. Po mých hladovkách mám konečě něco, kde jim a jdu dolu. Jsou tam fajne recepty, nemám hlad a je tam i recept na sladké, které miluju, chce to jen počítat, počítat a počítat. Moji rodiče s tou knihou dali od ledna 12 a 10 kg dolů, tak snad to bude fungovat i na mě. Havlíček je drahý a tablety na prd. Vždycky jsem shodila 20 kg a 25 nabrala ![]()
Ahoj Echt Kelišová,
prosim tě kde že ses zapsala, že ti to spočítalo příjem KJ,tuku atd ?
Nějak sem to nepochopila ![]()
Já mám ted doporučenou přírodní kuru na hubnutí. Jsou to Brazilské borůvky. Na měsíc to stojí cca 350kč. Prý to pročistí organismus a i se hubne. Brala to přitele mamka, která tak zhubla 9kg,takže to mám na doporučení.
Holky, pozor, Meridie je stažená z trhu pro kardiotoxické účinky, myslím, že už od r. 2010, kdo ještě doma co máte, je to lepší vyhodit.
HankaPrague, acai jsem si koupila též, ale ne na hubutí, páč to mi přijde jak blbost, ale na detoxikaci a jinak je to www.stob.cz tam se zaregistruješ, zadáš úvodní iformace a ono ti to podle váhy, výšky, věku a případně pohybu spočítá, kolik máš bazální metabolismus a v jídlo koučinku ti to doporučí množství tuku, bílkovin, sacharidů a kj na den a je to ffakt skvělý, musim říct, že jsem nevěřila ž že mi něco po mých hladovkách pomůže, ale držím od středy akonečně nejdu nahoru, ale 3 kila dole, samo že je to voda, vyprázdněí atd, ale pro mě je podstatné, že jim hodně, nemám hlad a nepřibírám.
Ahojky. Pises tu o tzv. spalovaci. Me by zajimalo o jakym spalovaci tu je rec, jmeno atd. Dekuji
Megis: Já mám zkušenost s Meridií a ta je 100% každý po ni vždy zhubnul. To, že je stažena na trhu je pravda, ale já ještě tablety pro sebe v zásobě mám. Ano byla stažena, že to dělalo problém, ale to bylo u hodně obézních lidí. To je jako, když půjde hodně obézní člověk do fitness a bude se hodně namáhat, tak se mu udělá blbě a může i omdlít.
To neni pravda. Byla jsem vzdy v mirne obezite, brala m.dva mesice, nejedla, hubla. Po vysazeni okamzity navrat k puvodni vaze a uz 5 let trvajici problemy s vysokym tlakem( predtim vzdy ukazkovy anebo nizsi)
Já mám také problém s tlakem i beru prášky..Mám také nadváhu, ale že by mi Meridie škodila nebo se po ní citila špatně se opravdu nedá říct. Když člověk chodí na kontrolu k lékaři nemá se čeho bát. To mi potvrdila i kardioložka.
Ahoj mas pravdu, ja ji taky brala a bylo mi skvele, zhubla sem po ni
Kdybych mela moznost a mela ji, brala bych ji dal
Ahoj, já jsem před lety taky brala Meridii, stála sice šílené peníze, ale vždy jsem po ní dost zhubla, i když jsem jedla stejně (měla jsem jen mírnou nadváhu). Po pár měsících se ale kila stejně vrátila + mám problémy se srdíčkem, i když jsem v klidu, buší jak o závod. A to i po letech. Takže za mě radši rozhodně nebrat! ![]()
@Nikca_Ko píše:
Ahoj, já jsem před lety taky brala Meridii, stála sice šílené peníze, ale vždy jsem po ní dost zhubla, i když jsem jedla stejně (měla jsem jen mírnou nadváhu). Po pár měsících se ale kila stejně vrátila + mám problémy se srdíčkem, i když jsem v klidu, buší jak o závod. A to i po letech. Takže za mě radši rozhodně nebrat!
Totez
![]()