Tablety na hubnutí - Meridia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1703
17.7.11 09:00

Ahoj, holky a nebylo by lepší nechat si sestavit jídelníček přesně na míru od Dr. Havlíčka, co je v pořadu Jsme to co jíme? Nevím, ale znám několik lidí, co bralo Meredii, a dostavil se u nich vždy jojo efekt, navíc může způsobit i vysoký tlak, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
17.7.11 09:06
romype píše:
Ahoj, holky a nebylo by lepší nechat si sestavit jídelníček přesně na míru od Dr. Havlíčka, co je v pořadu Jsme to co jíme? Nevím, ale znám několik lidí, co bralo Meredii, a dostavil se u nich vždy jojo efekt, navíc může způsobit i vysoký tlak, tak nevím.

Jojo,ja vim…
Meridie na mne ucinkuje zazracne,do dvou mesicu 15kilo dole-ale ty stavy :think: :think: No a po dobrani vse zpatky a navic,jak jsem NIKDY nemela potize s tlakem,tak ted uz mam :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
17.7.11 20:26

já sem tu Meridii brala kdysi,ale neměla sem žádné potíže a po zhubnutí 12 kg sem si je dlouho držela dole,pak jsem přestala mít problémy s kolenem..po porodu sem nasadila zeleninu,přestala jsem sladit a začala cvičit a dala jsem dolů jen 5kg a dál nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HankaPrague
29.3.12 16:25

Sestava jídelníčku od Dr.Havlíčka + kompletní vyšetření, jídelák je sice super, ale ta cena 12.000Kč! Další možnost je kompletní vyšetření, jídelkák + cvičení s trenérem a to je za nějakých 19.000Kč :potlesk: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Caty
30.3.12 00:39

Holky, já si koupila knihu od STOBU, stojí cca 500 Kč, zapsala se na jídlokouřink na stobu a musim říct že super. Spočítalo mi to doporučeý příjem KJ, tuku, bílkovin, sacharidů a musim říct, že je to fakt super. Po mých hladovkách mám konečě něco, kde jim a jdu dolu. Jsou tam fajne recepty, nemám hlad a je tam i recept na sladké, které miluju, chce to jen počítat, počítat a počítat. Moji rodiče s tou knihou dali od ledna 12 a 10 kg dolů, tak snad to bude fungovat i na mě. Havlíček je drahý a tablety na prd. Vždycky jsem shodila 20 kg a 25 nabrala :cert:

• Citovat
  • Upravit
HankaPrague
30.3.12 09:01

Ahoj Echt Kelišová,
prosim tě kde že ses zapsala, že ti to spočítalo příjem KJ,tuku atd ?
Nějak sem to nepochopila :(
Já mám ted doporučenou přírodní kuru na hubnutí. Jsou to Brazilské borůvky. Na měsíc to stojí cca 350kč. Prý to pročistí organismus a i se hubne. Brala to přitele mamka, která tak zhubla 9kg,takže to mám na doporučení.

• Citovat
  • Upravit
11482
30.3.12 09:07

Holky, pozor, Meridie je stažená z trhu pro kardiotoxické účinky, myslím, že už od r. 2010, kdo ještě doma co máte, je to lepší vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
30.3.12 09:35

HankaPrague, acai jsem si koupila též, ale ne na hubutí, páč to mi přijde jak blbost, ale na detoxikaci a jinak je to www.stob.cz tam se zaregistruješ, zadáš úvodní iformace a ono ti to podle váhy, výšky, věku a případně pohybu spočítá, kolik máš bazální metabolismus a v jídlo koučinku ti to doporučí množství tuku, bílkovin, sacharidů a kj na den a je to ffakt skvělý, musim říct, že jsem nevěřila ž že mi něco po mých hladovkách pomůže, ale držím od středy akonečně nejdu nahoru, ale 3 kila dole, samo že je to voda, vyprázdněí atd, ale pro mě je podstatné, že jim hodně, nemám hlad a nepřibírám.

• Citovat
  • Upravit
Megis
23.1.13 01:50

spalovac

Ahojky. Pises tu o tzv. spalovaci. Me by zajimalo o jakym spalovaci tu je rec, jmeno atd. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
23.1.13 12:03

Megis: Já mám zkušenost s Meridií a ta je 100% každý po ni vždy zhubnul. To, že je stažena na trhu je pravda, ale já ještě tablety pro sebe v zásobě mám. Ano byla stažena, že to dělalo problém, ale to bylo u hodně obézních lidí. To je jako, když půjde hodně obézní člověk do fitness a bude se hodně namáhat, tak se mu udělá blbě a může i omdlít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.1.13 12:27

To neni pravda. Byla jsem vzdy v mirne obezite, brala m.dva mesice, nejedla, hubla. Po vysazeni okamzity navrat k puvodni vaze a uz 5 let trvajici problemy s vysokym tlakem( predtim vzdy ukazkovy anebo nizsi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.13 12:51

Já mám také problém s tlakem i beru prášky..Mám také nadváhu, ale že by mi Meridie škodila nebo se po ní citila špatně se opravdu nedá říct. Když člověk chodí na kontrolu k lékaři nemá se čeho bát. To mi potvrdila i kardioložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.13 21:38

novacek

Ahoj mas pravdu, ja ji taky brala a bylo mi skvele, zhubla sem po ni :-)Kdybych mela moznost a mela ji, brala bych ji dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
3.2.13 15:19

Ahoj, já jsem před lety taky brala Meridii, stála sice šílené peníze, ale vždy jsem po ní dost zhubla, i když jsem jedla stejně (měla jsem jen mírnou nadváhu). Po pár měsících se ale kila stejně vrátila + mám problémy se srdíčkem, i když jsem v klidu, buší jak o závod. A to i po letech. Takže za mě radši rozhodně nebrat! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.2.13 16:25
@Nikca_Ko píše:
Ahoj, já jsem před lety taky brala Meridii, stála sice šílené peníze, ale vždy jsem po ní dost zhubla, i když jsem jedla stejně (měla jsem jen mírnou nadváhu). Po pár měsících se ale kila stejně vrátila + mám problémy se srdíčkem, i když jsem v klidu, buší jak o závod. A to i po letech. Takže za mě radši rozhodně nebrat! :zed:

Totez :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková