Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otravuje mě hiphop se špatným textem. Ale jsou i co mají hloubku a ty miluju ![]()
Mně se protiví hrubky, natož hned v nadpisu a zakladání jalových témat pod anonymem… ![]()
Neprotivi se mi žádný hudební styl, každý ať si poslouchá co chce, ale protivi se mi ty lidi, kteří si pouštějí to svoje na plný Pecky na veřejnosti a nutí to poslouchat všechny kolem.
Ja myslim,ze je to jako s kazdym jinym stylem,kdyz dva delaji totez,neni to totez. Jsou spatni a jsou opravdu dobri raperi.
Nesnáším český a slovenský hip hop ale je mi buřt kdo to poslouchá…mě se třeba líbí elektro -swing ![]()
@hafana píše:
Miluju rap. Můj nejoblíbenější zpěvák je Eminem
Klasika,ten je ve svém stylu legenda ![]()
Nevadí mi druh hudby, i když ho třeba neposlouchám, ale vadí mi nekvalitní hudba - třeba Kelly Family, Lunetic, Rytmus, marná Eva Farná… Za těch let je těch hrůz stovky.
Ne. Je spousta dobrých raperů (hlavně v zahraničí). Já třeba zase nemusím Kabáty a pod.
Prosímtě jak se podle tebe změní člověk s tím jakou poslouchá hudbu?
@Prof. Farnsworth píše:
Nevadí mi druh hudby, i když ho třeba neposlouchám, ale vadí mi nekvalitní hudba - třeba Kelly Family, Lunetic, Rytmus, marná Eva Farná… Za těch let je těch hrůz stovky.
Pseudoumelci,no,neudelas nic.
Nelíbí a proto ho jednoduše neposlouchám a je po problému. Poslouchám si Óčko gold, kde hrajou „normální“ hudbu z devadesátek.
Já třeba uznávám (i když neposlouchám) Gotta, Pepíka Zímu… Prostě jsou lidi, kteří jsou opravdu umělci, i když jejich hudbu neposlouchám a neoslovuje mě.
Delas jak kdyby Te to nekdo nutil poslouchat povinne. Kazdej styl ma kvalitni i nekvalitni interprety. A pubosi at si poslouchaj co chtej, ne? Naučit se zachazet se svobodou je úkol dospivani. Moje nejstarsi dite jednou prislo s cd Rolling Stones a prej tyjo to je dobry
. A co se osmdesatek a devadesatek týká, taky jsme poslouchali ledasjaky sra.cky. Nevie spievat nevie hrat a volá sa Peter Nagy
napriklad.
Docela mně štve tenhle nesympatický protivný styl hudby kterej dneska hraje všude kolem. Mládež chodí venku s reprákem a pomalu všem hraje tohle. Myslim že je to i nějak kazí protože kdo poslouchá tohle tak se nějak změní. Vzpomínam na písničky z 80 a 90 let..Od 2000 to jde s hudbou z kopce. Anonym z důvodu známých co tohle poslouchaji.